Şimdi Ara

SEVGİLİ OLUYOR DA NOLUYOR ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar zaman zaman -her zaman- dh de aşk meşk mevzularından muzdarip, içini kıza değil burda bildiğin bıyıklı sakallı, lahmacun yiyen erkeklere yazan mağdur kişiler var.

Yani sırf bende durum bu şekilde mi bilmiyorum fakat, sevgilim yokken kenimi böyle hayata küsmüş düdüklü tencere gibi hissediyorum..

Ama aşık olduğum zaman o kızı elde etmek için peşinden koşuyorum, arkadaşlarımın tavsiyelerini dinliyorum, araya birilerini sokup laf taşıtıyorum vs..

"Çıkmak" denen olayı icra etmeye başlayıncada herşey bir anda koskoca bir KÜLFET e dönüşüyor...

Mesaj atıyor inanın ekranda zarf simgesini görünce içimden yağdırıyorum.. Dünyalarca şey yazmış cevap olarak :) diye yazınca "gerizekalı" diye cevap geliyor. Saatlerce naz çekmeye başlıyorsunuz bu sefer...

Seni seviyorum diyorum - Ben de diye cevap geliyor bu sefer ben ona aynı şekilde söylüyorum..

Sabah kalkarsın mesaj ister, gün boyu her fırsatta aranmak ister, hafta içi yanında olacaksın, hafta sonu yanında olacaksın, işten çıkınca yanında olacaksın..

Birde artık karşılıklı kasmadan bazı şeyleri yaşadığınız için kızdan tiksinir oluyorsunuz .. Sizle buluşmadan evvel 2 saat kuaforde saç yaptıran kız gitmiş, sabah kalktığınızda yağlı saçlı uyumuş insan kokusu sinmiş bir tip gelmiş.. Hele bir de kışın yorganı kaldırıp indirdiğinizde alttan alttan bir sıcak hava yüzünüze vuruyor ki off.. Sevgiliniz salmış..

Kısacası ben el kadar bebekken bu kadar ilgi görmedim.. Ne bileyim yani bana fazla abartı geliyor inanın iki hafta sonra ayrılmak istiyorum...

Diyeceğim şudur ki serbest takılmak en güzeli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atakai Berbatovic -- 25 Nisan 2009; 12:42:24 >

• Güzel tespitler
  • Çok başarılı bi yazı olmuş güzel tespitler var senide AKOSEV'e bekleriz
  • yalnız bu sıkma işi ilk başta nasıl ayarladıgına baglıdır mesala sen kızın peşinden günlerce koşup ayarlamışsan sen o kıza bişi diyemessin ama sen onu kolayca ayarlamış yani patron sensen seni o kadar sıkamaz tepkini koyarsın
  • serbest takılmak en güzeli ama ya manuel takılmak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10ur_1

serbest takılmak en güzeli ama ya manuel takılmak?

manuel değil mono takılmaktır
  • Abi hakkaten öyle ama, bir kişiyken iki oluyorsun..

Kız da biliyor "erkek adam bu cebime sokturmaz elimi" diyor.. Dürümcüye gidiyorsun camış gibi yiyor.. Üstüne soda içiyor.. İlk zamanlar asortik mekanlarda takılırken daha içten olacağız diye daha münasip yerlere gidiyor..

İnanın korkuyorum yani bir gün lokantadan çıkarken kürdanla ağzını karıştıracak veya soda isteyip GEBErrrRrrRRKKK diye ses çıkartacak..

Hep manidar bir durumda oluyorlar "ulan ne desemde küstürsem, benle ilglense" kisvesi altında ne söylesem bozuluyor.. Aha sabah aradı abisini bekliyor arabanın içinde beni arıyor.. Akşam nabıcaksın dedi, dedim arkadaşlarla takılıcam.. Şimdi telefonu açmıyor..

Ya arkadaşlar ben bununla çıkıyorum diye 24 saatimi bununla mı geçiricem?
    Oldum olası birisini bulunca en yakın arkadaşlarını SATAN tiplerden nefret etmiş birisiyim.. Öyle olmak istemiyorum..

Vallahi karı kız işleri başıma her zaman dert oluyor..

Yani bağlanmadığım zaman her şey güzel gece rahat rahat gezip trolle manita avlayabiliyorum FANTA yapıp eve gidiyorum.. Kimseye bağlanmadan aşkım canım ayağı yapmadan günübirlik yaşamak bana daha cazip geliyor..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen daha gerçek sevgiyi görmemişsin ondan böyle diyorsun gerçek sevgiyi ve sevgiliyi bulduğunda gel bir de o zaman konuşalım
  • Kısa süreli takılmak herzaman en iyisi
  • Bütün ilişkiler sizin düşündüğünüz gibi değil...
    Abi siz gidip en mal kızları ayarlarsanız olacağı anlattıklarınızdır.

Edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grymstche -- 25 Nisan 2009; 12:54:25 >
  • Olay tamamen şundan ibarettir

Kız erkekten hoşlanır

Erkek kızdan hoşlanır

Erkek yaklaşmaya başlar,jest yapar

Kız karşılık verir

Erkek cesaretini toplar çıkma teklif eder (Yapma etme ama dinlemezz :P )

ve ondan sonra döngü başlar

Erkek mutlu etmeye çalışır

Erkek sıradanlıktan kurtulmaya farklı şeyler yapmaya çalışır

Erkek özür diler (ne olursa olsun bişey yapmasanda özür dileyeceksin)

Erkek köpek olur erkek yalvarır erkek sürünür vs.... uzar gider..

Sonuç : Ya erkek yeter lan der ayrılır yada asıl bomba bu kadar şey yaparsın kız geçer karşına eskisi gibi değiliz beni sevmiyorsun yada yürümüyor der ayrılır...Sonra 1. maddeye geri dönülür.

İş çıkma evresine gelene kadar herşey iyi güzel gider karşılıklı jestler vs... Ama iş ne zaman çıkmaya gelse çıkmaya başlanıldığı andan itibaren kız kendini geri çeker ve ne yapılacaksa erkek yapar.Erkek kapris çekecek,memnun edecek,erkek mutlu edecek...Etmedimi tekmeyi yer.Sorsan peki sen ilişki için ne yapıyorsun diye cevap gelmez...İlişkilerin çoğu böyle.O azlık kısmı yapacak kıza denk gelirsen zaten kaçırma evlen ama herhalde %1 falan şansın vardır oda zor denk gelir onun dışında birisi ile çıkıyorsan bilki sürüneceksin.

• İsterse yanımda burnunu karıştırsın insanlık hali der geçerim önemli olan aşktır
  • ulan ben hiç kapris çekmedim sizin çıktıgınız kızlar cidden dengesizmiş aksine ben hep kapris yaptım

kıza fazla yüz vermeyeceksin sevsende çok belli etmeyeceksin ipler senin elinde olacak

bide kızla 10 günde 15 günde bir buluşun ilişkiniz hep taze kalacak ve istediginiz kadar uzun sürecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN_93 -- 25 Nisan 2009; 12:59:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atakai Berbatovic

Hele bir de kışın yorganı kaldırıp indirdiğinizde alttan alttan bir sıcak hava yüzünüze vuruyor ki off.. Sevgiliniz salmış..

abowww ben bunu hiç düşünmedim
  • Yani artistlik olsun diye demiyorum ama bu kızın peşinden öyle aman aman da koşmadım sadece az buçuk ilgi gösterdim..

Bir gün kendisine verdiğim küçük bir sözü sallayıp tutmadım diye bozuldu, laf öyle bir döndü dolaştı ki kız dilinin altındaki baklayı çıkardı "benden hoşlanıyormuş"

İnanmadım ilk ama sonradan niyeti hepten bozdu baktım durum hakkaten ciddi... Yine inanmadım çünkü - bunu eziklik olsun diye demiyorum - arada statü farkı var arkadaşlar..

Kız mimar, italyan anne - türk baba.. Esmer, güzel bir şey.. Para desen b.k gibi Ne bilim yani zengin,güzel ve kariyer sahibi işte..."al benle konuş" diyerek bana telefon almış bir tip..

Ben yanında biraz basık hissediyorum kendimi ve hep soruyorum kendime "lan olm bu kız sana nasıl baktı Allah Allaaaah???"

Benle kafa buluyormuş, arkadaşlarıyla bu durumu ortamlarda konuşup makara yapıyormuş gibime geliyor..

Edit : Kendi telefonum var o kadar da değil, bana bu aldığı telden sadece onunla mesajlaşıp konuşacakmışım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atakai Berbatovic -- 25 Nisan 2009; 13:05:43 >

• bekarlık sultanlık beyaaaaa

bir düşün

halısaha
    ps3
    kahvede batak,okey
    bilardo
    kız muhabbetleri
    sigara dumanları arasında bi hayat

fena değil ama aşkın yeride bi başka bi tadını aldın mı hep istersin
  • @~VeNoM~ çok güzel demişsin arkadaşım özellikle sonuçta yazdığın ikinci seçenek var ya tekme yeme olayı işte bu kızlar için her zaman daha iyisi vardır bu yüzden böyle yaparlar (istisnalarda olabilir erkek gerçekten odunun önde gidenidir vs.) bir de amacı seks yapmak olmayan erkekler vardır kız için hiçbir art niyet gütmezler ortam sekse elverişli de olsa bunu talep etmezler kızı düşündüğü için ama nafile.. dedim ya kız için daha iyisi vardır elbet değerini bilmez sadece bir düşüncesi kendisine ters geldiği için direk ayrılalım der erkek son çare bir iki çırpınır sonuç değişmez... yine sinirlendim ya!
  • Zaten olay ilişki için emek sarfetmekte bitiyor.Erkek dediğim gibi nerdeyse her ilişkide uğraşır koşturur kızlar elini kımıldatmaz.Emek vermeyincede en ufak sıkıntıda arkandan el sallarlar.Erkekler neden yapmaz çünkü emek verir uğraşır kız oturduğu yerden erkeğin koşturmacasını izler canı sıkılınca o ayrılmayacakta koşturup duran erkekmi ayrılacak.

Ben ikinci seçenekteki değilde erkeğin yeter lan dediği kısmı yaşadım.Artık öyle duruma düştümki karşıma aldım bak dedim bu yaptıklarını ben düşmanıma yapmıyorum senden birşey beklediğim yok hiç değilse kötü davranma onada razıyım dedim.Bide karşımda sen benim sevgimi anlamıyosun ben ölümüne seviyorum diye ağlayıp suçu yine bana attı Bu tip kızlar ya ömürlerinde hiç gerçek sevgi görmemişler,yada sevgiyi yanlış biliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~VeNoM~ -- 25 Nisan 2009; 13:10:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Atakai Berbatovic

Yani artistlik olsun diye demiyorum ama bu kızın peşinden öyle aman aman da koşmadım sadece az buçuk ilgi gösterdim..

Bir gün kendisine verdiğim küçük bir sözü sallayıp tutmadım diye bozuldu, laf öyle bir döndü dolaştı ki kız dilinin altındaki baklayı çıkardı "benden hoşlanıyormuş"

İnanmadım ilk ama sonradan niyeti hepten bozdu baktım durum hakkaten ciddi... Yine inanmadım çünkü - bunu eziklik olsun diye demiyorum - arada statü farkı var arkadaşlar..

Kız mimar, italyan anne - türk baba.. Esmer, güzel bir şey.. Para desen b.k gibi Ne bilim yani zengin,güzel ve kariyer sahibi işte..."al benle konuş" diyerek bana telefon almış bir tip..

Ben yanında biraz basık hissediyorum kendimi ve hep soruyorum kendime "lan olm bu kız sana nasıl baktı Allah Allaaaah???"

Benle kafa buluyormuş, arkadaşlarıyla bu durumu ortamlarda konuşup makara yapıyormuş gibime geliyor..

Edit : Kendi telefonum var o kadar da değil, bana bu aldığı telden sadece onunla mesajlaşıp konuşacakmışım..

seni kullandığını düşünüyorsan sende onu kullan bu kadar basit ;)

• bende hep bi kız arkdaşım olsa diye düşünürdüm ama artık şunu anladım hepsi dalga kendi başına yada bi kaç erkek arkadaşlınla takılmak gibisi yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.