Zaten olay ilişki için emek sarfetmekte bitiyor.Erkek dediğim gibi nerdeyse her ilişkide uğraşır koşturur kızlar elini kımıldatmaz.Emek vermeyincede en ufak sıkıntıda arkandan el sallarlar.Erkekler neden yapmaz çünkü emek verir uğraşır kız oturduğu yerden erkeğin koşturmacasını izler canı sıkılınca o ayrılmayacakta koşturup duran erkekmi ayrılacak.
biraz da olsa bişiler yapan kızlar da vardır işte bu kızlar o yaptıklarının sonucunu göremeyince ilgiyi alakayı keser başkalarıya hayatını yaşamaya başlar... senin yaptıklarının yanında fazla fedakarca değildir bu kızların yaptıkları ama olsun senin yaptıklarını görmezden gelirler özür de dilesen kabul etmezler affetmezler sen onu zamanında affettiysen de bahaneleri de bellidir ben yapılanları unutamıyorum... lanet olası k... iyice sinirlendim hocam ya
quote:
Orjinalden alıntı: ~VeNoM~
Zaten olay ilişki için emek sarfetmekte bitiyor.Erkek dediğim gibi nerdeyse her ilişkide uğraşır koşturur kızlar elini kımıldatmaz.Emek vermeyincede en ufak sıkıntıda arkandan el sallarlar.Erkekler neden yapmaz çünkü emek verir uğraşır kız oturduğu yerden erkeğin koşturmacasını izler canı sıkılınca o ayrılmayacakta koşturup duran erkekmi ayrılacak.
Abi, kız ilgi istiyor.. Ben de diyorum ki ona "bak gün içinde çalışıyorum, mesaj atarsın toplantıdayımdır odur budur sonra alınma.." Ok sorun değil diyor, ertesi gün mesaj geliyor "18 saattir nerdesin öldün mü kaldın mı öldük mü kaldık mı belli et kendini ya" diyor..
Eve gidip ailemle vakit geçiricem diyorum bozuluyor, Akşam msn e girmem diyorum bozuluyor. Hafta sonu sabahtan ufak bir işim var yanına geç gelirim diyorum bozuluyor. Arkadaşlarla (ki arkadaş dediklerimin en yenisiyle tanışalı 8 sene olmuş öyle içli dışlı tipler)buluşacağım diyorum bozuluyor.
Ulan facebook'ta ilişkisi var yazmamışız ona bile sinir yaptı
Yanında takılırken de keza aynı.. Ben bir kızla saatlerce ne konuşabilirim anlamıyorum ki.. Mala bağlarım anca canım cicim başka bir şey yok..
İşin diğer taraflarına da girmek istemiyorum metin burdaysa ilgisini çekmeyeyim şimdi...
Çıkmadan evvel iyi güzel.. Elde etmek için uğraş vermek, kız acaba ne diyecek ne anlayacak diye kafada tilkiler gezdirmek felan işin heyecanı burda arkadaşlar.. Çıktığınız zaman herşeyin büyüsü bozuluyor bir anda..
Ben işin elde etmesindeyim ağalar..
paraa gidiyyyyyyy pereeeeee peeereeee pereeeeee
Bir yerden bakınca kızlarada hak vermek lazım
Adam hayatında kızla çıkmamış gidiyor bir kızla çıkmaya başlıyor veriyor gazı tabi sonra kız ben neymişim havalarına giriyor ve tekmeyi koyuyor daha iyisini bulurum diye
Biz burda nasıl çok yüz verme vs yazarak taktik paylaşımı yapıyorsak kızlar bunun 10 katını yapıyor zaten metabolizmaları dırdır üzerine kurulu bu sefer kızlarda uygun taktik olarak sıkılınca bas tekmeyi daha iyisini buluruz moduna giriyorlar
tecrübelerime dayanarak diyorum ki bunlar boş işler
arkadaşlarınızın değerini bilin bence
Başımın Derdi Oluyor..
Arkadaş filan da boş en güzeli yalnız takılmak.
Arkadaş gibisi yok zaten.
kızla 1 ay geçir kafayı yersin deli gibi bankın birinde oturup kara kara düşünürken arkadaşın gelir kalk ulan kalk sana bi Peste koyayımda aklın başına gelsin der normale dönersin Kız için arkadaşları ertelemeyin asla.Hele birde kızın yanında hava yapacam diye arkadaşını gömenler var onlardan hiç bahsetmeyeyim bile
quote:
kızla 1 ay geçir kafayı yersin deli gibi bankın birinde oturup kara kara düşünürken arkadaşın gelir kalk ulan kalk sana bi Peste koyayımda aklın başına gelsin der normale dönersin Kız için arkadaşları ertelemeyin asla.Hele birde kızın yanında hava yapacam diye arkadaşını gömenler var onlardan hiç bahsetmeyeyim bile
zaten o yüzden en yakın arkadaşımı kaybettim eskisi gibi değil aramız ayrı bi ortam yaptı o benle konuşmaz pek hep kız yüzünden
quote:
Ya arkadaşların ya ben diyeceğini sanmıyorum ama öyle bir duruma gelirse gözüm kapalı arkadaşları seçer, kıza tekmeyi basarım.. En başında konuştuk kendisiyle zaten ama bazen kaldıramayacakmış gibi geliyormuşşşşşş....
sen ona desen arkadaşların yüzünden beni ihmal ediyorsun diye olay çıkar. kızlarla her iş tek yönlü oluyor arkadaş.Her zaman tek yönlü düşünürler birde üstüne bencil sen olursun.O yüzden uğraşmaya gerek yok adam gibi kız zaten başta böyle şeyleri kural gibi koymaz.Baktın iş bu tarafa gidiyor hemen sen bırakıp yenisini arayacaksın.Aşk falan diyeceksiniz şimdi onda aşkın önemi var mı ki sen araya aşkı sokacaksın.aşk iki taraftada varsa ayrılmamak için bir sebep olur.Karşıdaki seni takmadıktan sonra sen aşık olsan kaç yazar.Böyle durumlarda bırak hiç uğraşma ilerde daha problem olur çünkü.Zaten iyi yürüyecek bir ilişkide dediğim gibi ilişki başlayınca kızda değişme olmaz.Neyse odur.
quote:
Orjinalden alıntı: _DesertEagLe_
paraa gidiyyyyyyy pereeeeee peeereeee pereeeeee
quote:
Orjinalden alıntı: Atakai Berbatovic
Mesaj atıyor inanın ekranda zarf simgesini görünce içimden yağdırıyorum.. Dünyalarca şey yazmış cevap olarak :) diye yazınca "gerizekalı" diye cevap geliyor. Saatlerce naz çekmeye başlıyorsunuz bu sefer...
Seni seviyorum diyorum - Ben de diye cevap geliyor bu sefer ben ona aynı şekilde söylüyorum..
Sabah kalkarsın mesaj ister, gün boyu her fırsatta aranmak ister, hafta içi yanında olacaksın, hafta sonu yanında olacaksın, işten çıkınca yanında olacaksın..
Birde artık karşılıklı kasmadan bazı şeyleri yaşadığınız için kızdan tiksinir oluyorsunuz .. Sizle buluşmadan evvel 2 saat kuaforde saç yaptıran kız gitmiş, sabah kalktığınızda yağlı saçlı uyumuş insan kokusu sinmiş bir tip gelmiş.. Hele bir de kışın yorganı kaldırıp indirdiğinizde alttan alttan bir sıcak hava yüzünüze vuruyor ki off.. Sevgiliniz salmış..
Kısacası ben el kadar bebekken bu kadar ilgi görmedim.. Ne bileyim yani bana fazla abartı geliyor inanın iki hafta sonra ayrılmak istiyorum...
Diyeceğim şudur ki serbest takılmak en güzeli..
Bu tarifte anlatılan kız modeli benim sevdiğim kişiyle uzaktan yakından alakası yok...
Kızlar her zaman daha fazlasını ister,ilgi ister,sevgi ister,ot ister *** ister
Yalnız en kötüsü bir kız için başka bir kız arkadaşınızı ertelemenizdir.Erkekler anlayış gösterir kızlar gıcık olur
quote:
Orjinalden alıntı: Atakai Berbatovic Mesaj atıyor inanın ekranda zarf simgesini görünce içimden yağdırıyorum.. Dünyalarca şey yazmış cevap olarak :) diye yazınca "gerizekalı" diye cevap geliyor. Saatlerce naz çekmeye başlıyorsunuz bu sefer...
Seni seviyorum diyorum - Ben de diye cevap geliyor bu sefer ben ona aynı şekilde söylüyorum..
ilkinde bana kız gerizekalı gibi geldi kusura bakma da
seni seviyoruma ben de diye cevap verince karşı taraf niye bozulur,daha önce de duymuştum bunu
quote:
Orjinalden alıntı: .ceylan.
quote:
Orjinalden alıntı: Atakai Berbatovic Mesaj atıyor inanın ekranda zarf simgesini görünce içimden yağdırıyorum.. Dünyalarca şey yazmış cevap olarak :) diye yazınca "gerizekalı" diye cevap geliyor. Saatlerce naz çekmeye başlıyorsunuz bu sefer...
seni seviyoruma ben de diye cevap verince karşı taraf niye bozulur,daha önce de duymuştum bunu
anlatım bozukluğu oluyor bende diyorsun ya o zaman kendini mi sevdiğin yoksa karşındakine mi seni seviyorum dediğin anlaşılmıyor buna takıyorlar genelde
quote:
Orjinalden alıntı: baris01
quote:
Orjinalden alıntı: .ceylan.
quote:
anlatım bozukluğu oluyor bende diyorsun ya o zaman kendini mi sevdiğin yoksa karşındakine mi seni seviyorum dediğin anlaşılmıyor buna takıyorlar genelde
bu da gerizekalıca ama nelere takıyo millet kafayı yav :D
Kafasını, senin göğsüne yaslayan bi varlık oluyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme