Şimdi Ara

Sevgili sınava çalışmaya engel midir?GÜNCEL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
4
Favori
2.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: W!N3r

@RaiRaiverd hayirlisi her seyin hayirlsi elinden geleni yaptiysan Kaderin boyleymis
    Allah daha hayirlisini nasip eder takma kafana

İste ben olaya bir hatadan cok tecrube olarak bakiyorum.
    Su anda da onume bakiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dibinde kiz yok baska sehirden ayarladin he. C2 den falan mi :D la birak konusma hic. Bize zarar gelsin istemiyomusmus kdkshhs biz mi var la kilometrelerce uzaktasiniz. Mesafeler engel degil falam filam heeee.

• @RaiRaiverd en iyisi zaten hocam işe fala girdinmi zaten gerisi geliyo :-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamın feryadı

Mayısta kızla konuşmaya başladık. Başka şehirde zaten.

Dersleri geçen sene kötüydü.. Geçen gün konuşurken bu yıl seni kenara itmem gerekebilir.Kendimi derslere odaklamak istiyorum dedi.
    Ben de aksine moral olarak destek olacağımı söyledim. Yine de eskisi kadar sık konuşamayacağımızı söyledi(3 günde 1 saat ha sık dediği de).

Onun yaz aşkı olarak kalmak istemiyorum .

Bu konuyu tekrar dile getireceğim.Söylemeyi düşündüklerim: " Kararını uygulamanda senin arkanda olurum ama BİZe zarar gelmesini istemiyorum. Beni bırakmayacağına söz ver.."

Şimdilik ondan vazgeçmeyi düşünmüyorum.

Şunu da söyleyeyim azimli bir kız. Hayatımda tanıdığım en hırslı kişi

Ben kendi üzerimden cevaplayayım bu soruyu.

3 yıllık erkek arkadaşım var. Hiçbir zaman sınav için birbirimizi kenara itmedik. O üniversite sınavına girerken de beraberdik. Her gün telefonda en az 1 saat konuştuk. Haftada en az iki kez mutlaka buluştuk. Bazen her gün buluştuğumuz da oldu. Hem sevgililik hayatımızı yaşadık hem ders çalıştık gezilecek yerde gezdik yeri geldi oturduk beraber ders çalıştık. Birbirimize güvendik, başardık da. Bunun için birbirimizden uzaklaşmamız iletişimi kesmemiz gerekmedi. Ayrıca bu 3 yılın ilk 1 yılında aynı 2. yılında farklı 3. yılında yine aynı şehirdeydik.

Sonuç mu?
    Geçen 3 yılın ardından hala beraberiz bu süre zarfında o mühendislik kazandı, üstüne kazandığı bölümde vize,finallerde hep derece yapmaya devam ediyor. Bense atandım, aynı zamanda hemşirelik kazandım.

Başka sorunuz varsa cevaplayabilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Comfortfamily -- 31 Temmuz 2014; 23:09:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oxo arvaledze

Dibinde kiz yok baska sehirden ayarladin he. C2 den falan mi :D la birak konusma hic. Bize zarar gelsin istemiyomusmus kdkshhs biz mi var la kilometrelerce uzaktasiniz. Mesafeler engel degil falam filam heeee.

Dostum sen olayı bilmiyorsun

Bizim okuldaydı. Sonra okuldan gitti başka şehre.Şimdi de konuşmaya başladık

Bu kızı ben geçen 2012nin sonundan beri seviyorum.Vazgeçmedim ondan. Hayallerim vardı. Yavaş yavaş gerçekleşirken her şey çöpe gitsin istemem

c2 den düşen kızı ne yapayım neresini seveyim

• Kızla birlikte çalışın

• quote:

Orijinalden alıntı: Comfortfamily

quote:

Dersleri geçen sene kötüydü.. Geçen gün konuşurken bu yıl seni kenara itmem gerekebilir.Kendimi derslere odaklamak istiyorum dedi.
    Ben de aksine moral olarak destek olacağımı söyledim. Yine de eskisi kadar sık konuşamayacağımızı söyledi(3 günde 1 saat ha sık dediği de).

Bu konuyu tekrar dile getireceğim.Söylemeyi düşündüklerim: " Kararını uygulamanda senin arkanda olurum ama BİZe zarar gelmesini istemiyorum. Beni bırakmayacağına söz ver.."

3 yıllık erkek arkadaşım var. Hiçbir zaman sınav için birbirimizi kenara itmedik. O üniversite sınavına girerken de beraberdik. Her gün telefonda en az 1 saat konuştuk. Haftada en az iki kez mutlaka buluştuk. Bazen her gün buluştuğumuz da oldu. Hem sevgililik hayatımızı yaşadık hem ders çalıştık gezilecek yerde gezdik yeri geldi oturduk beraber ders çalıştık. Birbirimize güvendik, başardık da. Bunun için birbirimizden uzaklaşmamız iletişimi kesmemiz gerekmedi. Ayrıca bu 3 yılın ilk 1 yılında aynı 2. yılında farklı 3. yılında yine aynı şehirdeydik.

Sonuç mu?
    Geçen 3 yılın ardından hala beraberiz bu süre zarfında o mühendislik kazandı, üstüne kazandığı bölümde vize,finallerde hep derece yapmaya devam ediyor. Bense atandım, aynı zamanda hemşirelik kazandım.

Sizinki iyiymiş her gün 1 saat.Bizim o şansımız yok, hem ben onu sıkmaktan çekindiğim için hem de ailelerimizden çekindiğimiz için

Değil haftada buluşmak onu bir yıldır göremedim. Buluşalım dediğimde kaçıyor biraz. Açıkçası samimiyetsiz geliyor kaçması da.

Sevgili dediğin yol arkadaşındır gerektiğinde sana destek çıkandır, kafanı dağıtan değil. Benim görüşüm böyle. Yanılıyor muyum?

• kardeş aynı durumdayım ancak benim durum son sene üniversite ve kpss calısmaya baslayacagım. yeni ayrıldım bağımı tamamen kopartmaya calısıyorum çünkü seviyorsan ve sürekli kücükte olsa tartısıyorsanız sana büyük engel kafana takıyorsun calısamıyorsun. örnek: lys girerken sevgilim yoktu paşalar gibi hazırlandım nete bile girmedim desem yeridir. kazandım. kpss daha zor ve ben işimi şansa bırakmak istemem sende bırakmak istemezsen ya düzgün devam ettir etmiyorsa uzatma ayrıl. çünkü burada sevgili vs. nağraları hikaye. sevgilin sana kaybolan 1 yılınıda kazandırmaz üstüne üstlük olmadık anda terk de eder ortada da bırakır. dalga geçilecek bi durum yok ben geçmiyorum kimsede geçmesin. kazanmak istiyorsan rahat kafa şart. benden sana tavsiye. işini gücünü eline al ondan sonra sevgiliydi şuydu buydu onlar kolay. bu devirde kimse işi olmayan adama bırak kızı çöp vermiyor. ona göre hazırlan ben bu mantıktayım tavsiye ederim.

• Biz de ayrıldık 1 hafta kadar önce Ders çalışması gerektiğini, benim yüzümden dikkatini veremediğini söyledi. Üstelemedim, her şey girer yoluna merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spock

Biz de ayrıldık 1 hafta kadar önce Ders çalışması gerektiğini, benim yüzümden dikkatini veremediğini söyledi. Üstelemedim, her şey girer yoluna merak etme

bitti mi yani? bu kadar basit mi?

• quote:

quote:

Biz de ayrıldık 1 hafta kadar önce Ders çalışması gerektiğini, benim yüzümden dikkatini veremediğini söyledi. Üstelemedim, her şey girer yoluna merak etme

Benim yapabileceğim bir şey yoktu. Konuştum tekrar seni seviyorum dedim, o da beni hala sevdiğini söyledi. Ancak sınava da çalışması gerekiyormuş büyük hayalleri de var. Engel olmak istemedim ben de. Şimdilik kararım bu dedi. Hala bekliyorum belki kararını değiştirir diye. Ama yine söylüyorum yapabileceğim bir şey yok şu an. Sen de izin ver bence, dönerse kendi isteğiyle dönsün. Diğer türlü zorlamış gibi hissetmiş olursun.

• quote:

quote:

quote:

Benim yapabileceğim bir şey yoktu. Konuştum tekrar seni seviyorum dedim, o da beni hala sevdiğini söyledi. Ancak sınava da çalışması gerekiyormuş büyük hayalleri de var. Engel olmak istemedim ben de. Şimdilik kararım bu dedi. Hala bekliyorum belki kararını değiştirir diye. Ama yine söylüyorum yapabileceğim bir şey yok şu an. Sen de izin ver bence, dönerse kendi isteğiyle dönsün. Diğer türlü zorlamış gibi hissetmiş olursun.

Ama

ama ya ellerimden kaçar giderse?

Daha çok zaman var önümde

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ama

ama ya ellerimden kaçar giderse?

Daha çok zaman var önümde

Tekrar birlikte olalım desen, o da tamam dese unutacak mısın her şeyi? Benim aklıma takılır bu kız sınav yüzünden benden ayrılmak istemişti, acaba beni sevmiyor mu diye. Tekrar kanıtlaması lazım sevdiğini. Benim düşüncem tabi bu. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran.

• Olur mu hic o olmasa kalemi nasil tutardik?

• uplayalım

• quote:

quote:

quote:

Sonuç mu?

Sizinki iyiymiş her gün 1 saat.Bizim o şansımız yok, hem ben onu sıkmaktan çekindiğim için hem de ailelerimizden çekindiğimiz için

Değil haftada buluşmak onu bir yıldır göremedim. Buluşalım dediğimde kaçıyor biraz. Açıkçası samimiyetsiz geliyor kaçması da.

Sevgili dediğin yol arkadaşındır gerektiğinde sana destek çıkandır, kafanı dağıtan değil. Benim görüşüm böyle. Yanılıyor muyum?

Aileler fln hikaye dostum benim ailem de çok katıdır. Ama işin içinde aşk olduktan sonra insan bazı şeylerin fırsatını kendisi yaratır.

Abisi olan bilir bazı abiler vardır kendisi her haltı yer kız kardeşinin her şeyine karışır. işte benim abim de onlardan. kapı dinler, takip eder.

Bu halde bile hiç yakalanmadıysam kimse yakalanmaz istese.

• Değildir kardeşim çoğu kızın erkeği uzak tutmak için uydurduğu bahanedir bana gore. Çünkü sevgilin olduğu zaman ilerde sıkıntı çekmemek için şimdiden çalışalım da bir yerlere gelelim elimiz ekmek tutsun diye duşunur insan. Genel olarak böyledir yani. Ama sen bilirsin dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Crusher -- 3 Ağustos 2014; 19:46:04 >
  • Comfortfamily kullanıcısına yanıt
    ayrılacak gibiyiz

bugün ;

mesafeler engeldir
    ben sabırsızım
    beni neden seviyorsun dış görünüşüm için mi( etrafımda birsürü kız vardı yine de senden vazgeçmedim dedim )
    benim kaprisimi neden çekiyorsun ENAYİ misin (bu canımı sıktı biraz)
    ben new yorkta okusam ne yaparsın
    bu böyle yürümeyecek
    gibi cümleler kurdu.

• adamın feryadı kullanıcısına yanıt
    MESAFE ENGEL DEĞİLDİR!!

Hala lafımın arkasındayım, mesafe değil engel olan kız seni sevmemesi ;)
  • quote:

MESAFE ENGEL DEĞİLDİR!!

Hala lafımın arkasındayım, mesafe değil engel olan kız seni sevmemesi ;)

yol veriyorum o zaman en kısa zamanda
    seviyordum ama ne yaparsın işte olmayınca olmuyor
    sevmiyormuş demek ki

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.