Şimdi Ara

Sevgili sınava çalışmaya engel midir?GÜNCEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
4
Favori
2.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle; kızla mayısta konuşmaya başladık. Başka şehirde zaten.

Dersleri geçen sene kötüydü.. Geçen gün konuşurken bu yıl seni kenara itmem gerekebilir.Kendimi derslere odaklamak istiyorum dedi.
    Ben de aksine moral olarak destek olacağımı söyledim. Yine de eskisi kadar sık konuşamayacağımızı söyledi(3 günde 1 saat ha sık dediği de).

Onun yaz aşkı olarak kalmak istemiyorum .

Bu konuyu tekrar dile getireceğim.Söylemeyi düşündüklerim: " Kararını uygulamanda senin arkanda olurum ama BİZe zarar gelmesini istemiyorum. Beni bırakmayacağına söz ver.."

Şimdilik ondan vazgeçmeyi düşünmüyorum.

Şunu da söyleyeyim azimli bir kız. Hayatımda tanıdığım en hırslı kişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamın feryadı -- 20 Ağustos 2014; 21:01:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her kız aynı şeyi düşünüyor.Mantıklarını çözemedim.
  • Kıza göre değişir

• Hewal kızlar duygusal oluyo yani anlıycağın seni 2.plan olarak görüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W!N3r

Hewal kızlar duygusal oluyo yani anlıycağın seni 2.plan olarak görüyor

Hewal kız nedir gurban?

Atarlanayım mı ne yapayım kıza?

• Valla hewal ne diyim hewal kizlar baci oluyo sana sunu tavsiye ederim dönerse senindir o yüzden bekle sabreden derviş sevdiğine kavuşmuş

• Birak sevgiliyi birini sevmek bile buyuk bir engel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @RaiRaiverd kafa varsa yapamayacağın şey yok
    ne eksiğin oxfordda okuyanlardan azimle sı.an mermeri delermiş

• Cidden aşıksan engel. Omu duşunmekten başka bi şey yapamazsın çünkü. Ha eğlenmelik takılıyosanız çok abartı olmadığı sürece sorun olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: T-72

Cidden aşıksan engel. Omu duşunmekten başka bi şey yapamazsın çünkü. Ha eğlenmelik takılıyosanız çok abartı olmadığı sürece sorun olmaz

Kızı bilemiyorum söylediğine göre o da cidden aşık daaa. tanımadan sevgilli olduk direk.

Ben buna paltoniktim takıntılıydım. Cidden aşık da olabilirim

• up

• Sevince problem oluyor.İnsanın aklını meşgul ediyor çünkü.
  • Doğrudur engeller.
  • O benim gibilerin bulduğu bir bahanedir.sınav geçti şimdi üniversitede bahane aramalıyım.

• Engel oluyorda noluyor sanki yemegini yapip camasirlarini yikiyor. Gunluk 15 dk konusursun sesini duyarsin yeter.Abartmasin bu kadar gunun her saati ders calisilmiyor kimse kendini kandirmasin.

• quote:

Orijinalden alıntı: W!N3r

Valla hewal ne diyim hewal kizlar baci oluyo sana sunu tavsiye ederim dönerse senindir o yüzden bekle sabreden derviş sevdiğine kavuşmuş

Önümde beklemek için 2 yıl gibi uzun bir süre var.
    Ayrılmayacaksak benim için sorun değil.
    Onun gibi kızı bulamam psikoljisi var

• quote:

Orijinalden alıntı: E.w.i.f.K

Engel oluyorda noluyor sanki yemegini yapip camasirlarini yikiyor. Gunluk 15 dk konusursun sesini duyarsin yeter.Abartmasin bu kadar gunun her saati ders calisilmiyor kimse kendini kandirmasin.

kafasını dağıtıyormuşum

• Laf bunlar eger gercekten aşık olsaydi iliskiniz olmasa bile aklindan cikaramaz seni, toparlayamaz kafasini konusmadiginiz icin üzülür daha beter olur. Hem üç günde bir saat konusmak mi engelleyecek onu sanki hic disari cikmayacak, sosyal hayati olmayacak mi hep ders mi calisacak sanki de sana bir saat ayiramiyor ? Bahane bunlar bana göre ayrica hirsli insandan uzak durmak gerek.
    Edit: Baya sinirlenmisim ama kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Right- -- 31 Temmuz 2014; 19:16:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Right-

Laf bunlar eger gercekten aşık olsaydi iliskiniz olmasa bile aklindan cikaramaz seni, toparlayamaz kafasini konusmadiginiz icin üzülür daha beter olur. Hem üç günde bir saat konusmak mi engelleyecek onu sanki hic disari cikmayacak, sosyal hayati olmayacak mi hep ders mi calisacak sanki de sana bir saat ayiramiyor ? Bahane bunlar bana göre ayrica hirsli insandan uzak durmak gerek.
    Edit: Baya sinirlenmisim ama kusura bakma

benim de zoruma gidiyor sinirleniyorum ama tansiyonları yükseltmek istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: adamın feryadı

quote:

Orijinalden alıntı: E.w.i.f.K

Engel oluyorda noluyor sanki yemegini yapip camasirlarini yikiyor. Gunluk 15 dk konusursun sesini duyarsin yeter.Abartmasin bu kadar gunun her saati ders calisilmiyor kimse kendini kandirmasin.

kafasını dağıtıyormuşum

Kendi haline bırak o zaman. Açık bir kapı bırak başka kızlara yönel gönlünü eğlendir sınavı geçtiği zaman dönerse senindir dönmezse bas tekmeyi. Diğer kızlarlar takılırsın.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.