Şimdi Ara

Sevgililer günü için akıllı hediye önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Media Markt işbirliğinde devam edeceğimiz video serilerinde sizlere pazarda olan ürün alternatiflerini göstermeye ve eğer varsa o ürün kategorisinde işinize yarayabilecek Media Markt hizmetlerini aktarmaya çalışacağız.

İlk videomuz Sevgililer Günü de yaklaşıyorken Akıllı Telefon ve Akıllı Saat kategorilerine odaklı hediye alternatifleri üzerine oldu.

• vay be daha nee görecektim sen kalk koskaca "mesut çevik" telefon öneren adam olarak tarıhe geç :)

• Arkadaşlar Merhaba,

Donanım Haber olarak Media Markt ile yeni bir projeye başladık.

Bu projede 2 amaç var.

1. Media Markt sevislerini sizlere aktarmak
    2. Belli kategorilerde (Cep telefonu, TV gibi) satışta olan ürünlere göz atıp öne çıkanların farklarını aktarmak. Ne var ne yok göstermek.

İlk videomuz ilk olduğu için bazı eksiklere sahip :) Bizim gördüğümüz bir çok şey var lütfen sizler de eleştirilerinizi esirgemeyin.

Bu projenin asıl amacı size fayda sağlamak. Ne görmek istersiniz, kaç dakika olmalı gibi aklınıza ne geliyorsa paylaşın :)

Mağazalarda buluşma da yapabiliriz.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • Huawei mate 9 u görünce moralim bozuldu, kapattım videoyu.

Satmayacaktım o cihazı ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Huawei mate 9 u görünce moralim bozuldu, kapattım videoyu.

Satmayacaktım o cihazı ;)

Note 7 patlamasaydı durum farklı olurdu ama şu anki alternatifler içinde alınabilecek en iyi Android telefon.
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Note7 den sonra dikiş tuttuğum tek cihazdı ;)

Edit: Note7 diyerek yarama tuz bastınız bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 11 Şubat 2017; 23:26:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joven

Bir Reklam izlediniz.

Doğrusu hocam anlamadım yorumunuzu, bu insanlar hayatlarını reklam gelirlerinden kazanıyor. Giderlerini siz karşılarsanız sanırım reklam çekmezler artık :) Bu şekilde çok daha güzel ve gerçekçi bir tanıdım olmuş, bence devamı gelmeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesut bey olay tamamen duygusal
  • Samsung A serisiyle başlanması olmamış mesela... O fiyata beş para etmez cihazlar...

• uygun ve rekabetci fiyat neymis soylesendiniz keske

• Videoda o an hangi telefonu ya da ürünü anlatıyorsanız, bilgileri alt yazı ya da video üstünde çıkabilirse iyi okur abi. Fiyatı, modeli, kaba özellikleri. Kamera pil süresi vs gibi. Basit bi kaç özellik sayesinde daha kalıcı olabilir kafada. Bir de videonun ürüne daha çok focuslamasını isterdim. Bi ürün hakkında konuşuyorsunuz ama ürün çok uzakta kalıyor. Süre olarak demeyelim buna ama video başına ürün sayısı sınırlamak mantıklı olabilir. Her videoda 5 ürün gibi.

Ya da bu. Videoda 1000-1500 aralığında alınabilecek ürünler neler bunlara bakalım diyebilirsiniz. Çünkü mağazaya giden adamın en başlıca kriteri bütçe. Bütçeye uygun telefonu bulmak mesele.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaki83

uygun ve rekabetci fiyat neymis soylesendiniz keske

Mate 9 son baktığımda internet sitelerinde 3300 ve üzeri fiyatlarla satılıyordu. Mağazada video çekildiği esnada 2999TL etiket vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bortecin09

Videoda o an hangi telefonu ya da ürünü anlatıyorsanız, bilgileri alt yazı ya da video üstünde çıkabilirse iyi okur abi. Fiyatı, modeli, kaba özellikleri. Kamera pil süresi vs gibi. Basit bi kaç özellik sayesinde daha kalıcı olabilir kafada. Bir de videonun ürüne daha çok focuslamasını isterdim. Bi ürün hakkında konuşuyorsunuz ama ürün çok uzakta kalıyor. Süre olarak demeyelim buna ama video başına ürün sayısı sınırlamak mantıklı olabilir. Her videoda 5 ürün gibi.

Ya da bu. Videoda 1000-1500 aralığında alınabilecek ürünler neler bunlara bakalım diyebilirsiniz. Çünkü mağazaya giden adamın en başlıca kriteri bütçe. Bütçeye uygun telefonu bulmak mesele.

Evet aslında ürünleri gösterirken güzel bir bilgi penceresi gelebilir.

Öne çıkan özellikleri saymak yerine beğendiğim ve beğenmediğim yanları söylerim. Tekniği merak eden de tabloda görür.

Hem hızlanırız hem de görsel olarak güçlenir olay.

Bir de şu kamera takip işini çözmek gerek zira bu videoda görüntü kalitesi hesap makinesi ayarında

• Dh üyelerine özel indirim yapılsaydı keşke, sıcak fırsat konusu süper olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: General.

Dh üyelerine özel indirim yapılsaydı keşke, sıcak fırsat konusu süper olurdu

Orayı yıkarlar
  • joven kullanıcısına yanıt
    O tv deki saçma sapan reklamlarlardan iyidir dh yi seviyoruz!

• Abi sevgiline alacaksan andıroyit işlemcili olanı al hemde çok hızlı 4 cıgabayt remi var çok hızlı yani biz bu işi purofesyonel yapıyoruz

Ben asla teknoloji marketlerinde çalışanların söylediklerine itibar etmem ne bir bilgileri var nede tecrübeleri bir ürünü satmak için girmedikleri şekil söylemedikleri yalan kalmıyor hadi teknolojiden anlamayan adam olduğunda neyse de anlayan biri karşınıza çıktığında bari bırakın yalan söylemeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madame Bovary -- 12 Şubat 2017; 0:35:27 >
  • Niye MediaMarkt? Yerli ve Milli Bimeks, Teknosa ve Vatan varken? Reklam değil, asıl amaç bize fayda sağlamaksa böyle olmalıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: FİKİRCİBEY

Abi sevgiline alacaksan andıroyit işlemcili olanı al hemde çok hızlı 4 cıgabayt remi var çok hızlı yani biz bu işi purofesyonel yapıyoruz

Ben asla teknoloji marketlerinde çalışanların söylediklerine itibar etmem ne bir bilgileri var nede tecrübeleri bir ürünü satmak için girmedikleri şekil söylemedikleri yalan kalmıyor hadi teknolojiden anlamayan adam olduğunda neyse de anlayan biri karşınıza çıktığında bari bırakın yalan söylemeyi

Ooooo Tesla abimizde buralardaymış. Yoruma bak satmak için şekilden şekile girermişiz ama kibirden itibar etmezmiş birde...Teknoloji market çalışanı olarak yorumunu beğeniyorum şöyle bir göğsün kabarsın bir kendini ve fikirlerini değerli hisset.
  • teknoloji marketler arasında en pahalı satan mağaza bunlar. reklamlarındaki indimli fiyatlar bile zaten piyasadaki ortalamalara denk geliyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.