Şimdi Ara

Sevgililer günü için akıllı hediye önerileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok zoruna gitmiş ama gerçekler böyle yapacak bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİKİRCİBEY

Çok zoruna gitmiş ama gerçekler böyle yapacak bir şey yok

Zoruma mı gitmiş?Hiç tanımadığım senin fikirlerin mi?arkadaşım cani gönülden teşekkür ederim tekrar tekrar yazmak zorunda bırakmadın beni.Bazen bazıları için yapacak bir şey yok.Kal sağlıcakla
  • iyi reklam :D

• Hemen kespirr A1 alıyorum teşekkürler reisss

• way bea ekran koruyucuyu kendileri takıyormuş, Allah razı olsun gardaşşş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: yaki83

uygun ve rekabetci fiyat neymis soylesendiniz keske

Mate 9 son baktığımda internet sitelerinde 3300 ve üzeri fiyatlarla satılıyordu. Mağazada video çekildiği esnada 2999TL etiket vardı.

Boş video olmuş; size yakışmamış. Teknik bilgi hiç yok.

4 cigabayıt irem var diyor personel gömmüyorsun orda ayıp, ayıp ayıp...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bortecin09

Videoda o an hangi telefonu ya da ürünü anlatıyorsanız, bilgileri alt yazı ya da video üstünde çıkabilirse iyi okur abi. Fiyatı, modeli, kaba özellikleri. Kamera pil süresi vs gibi. Basit bi kaç özellik sayesinde daha kalıcı olabilir kafada. Bir de videonun ürüne daha çok focuslamasını isterdim. Bi ürün hakkında konuşuyorsunuz ama ürün çok uzakta kalıyor. Süre olarak demeyelim buna ama video başına ürün sayısı sınırlamak mantıklı olabilir. Her videoda 5 ürün gibi.

Ya da bu. Videoda 1000-1500 aralığında alınabilecek ürünler neler bunlara bakalım diyebilirsiniz. Çünkü mağazaya giden adamın en başlıca kriteri bütçe. Bütçeye uygun telefonu bulmak mesele.

Evet aslında ürünleri gösterirken güzel bir bilgi penceresi gelebilir.

Öne çıkan özellikleri saymak yerine beğendiğim ve beğenmediğim yanları söylerim. Tekniği merak eden de tabloda görür.

Hem hızlanırız hem de görsel olarak güçlenir olay.

Bir de şu kamera takip işini çözmek gerek zira bu videoda görüntü kalitesi hesap makinesi ayarında

Yarı trol olmuşsunuz step-speed bey. Forumun başı trol olursa (k)dışı ne olur sen düşün

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: General.

Dh üyelerine özel indirim yapılsaydı keşke, sıcak fırsat konusu süper olurdu

Orayı yıkarlar

Kardeş mesut çevikin hesabı mı kırdın noldu? Giderek trol seviyesi artıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: uranus666
    quote:

Orijinalden alıntı: joven
    Bir Reklam izlediniz.

Doğrusu hocam anlamadım yorumunuzu, bu insanlar hayatlarını reklam gelirlerinden kazanıyor. Giderlerini siz karşılarsanız sanırım reklam çekmezler artık :) Bu şekilde çok daha güzel ve gerçekçi bir tanıdım olmuş, bence devamı gelmeli

Valla esas ben sizin dediğinizi anlamadım. Size de 12 tane + oyu kim verdi hiç anlamadım.

Site komple reklam. Videolar var. Videoya tıklıyorsun. Yine reklam. Bir de Rinso reklamı mı ne. Köşesinde "Reklamın bitmesine 55 saniye" yazıyordu.
    55 saniye bekledim. Ondan önce "Reklamı geçebilmek için 15 saniye" mi ne diyordu. İyi de niye. Farzet ki su içiyordum. Ona tıklayamadım.
    55 saniye bekleme zorunluluğu niye. Böyle saçma şey görmedim. ZORUNLU ne yani. O tuş orada durur. İster 20. saniyede atlarım reklamı, istersem 40.

Sitenin Screenshot'ını aldım. Baktım. Ortadaki haber kısmı, sağ ve soldaki reklamlardan daha dar. Her şeyi reklam.

Tabi site reklamlardan para kazanıyor ve kazanması da lazım. Ama böyle olacaksa, siteyi ücretli yapsınlar. Adına da "DonanımHaber Pro" desinler.
    Milyonlarca üyesi var. Bana yıllık 100 lira desinler. Ben veririm. Ama bazı haklar da olacak.

İsmin altında DonanımHaber Pro Üyesi yazacak.
    Reklam daha az olacak veya olmayacak.
    Videolarda reklam olmayacak.
    Bir de Beğen tuşuna, bilmemkaç saniye beklemeden arka arkaya basabileceğiz.

• Bu videodan rahatsız olanları anlamıyorum.

Siz yine gidin istediğiniz videoyu seçip izleyin.

Donanımhaber de bir şekilde gelire dönüştürmesi gerekiyor işini. Ayrıca Mediamarkt de bir çok telefonu teşhir olarak deneyebildiğim bir yer. Bu açıdan diğer magazalara göre oldukça iyi.

Biraz anlayışlı olun. Bizim insanlarda var bi anlayışsızlık

• Sanki millet snapdragon 820'sine bakıyor telefona alırken bunları bilen kısım Türkiye'de azınlık.Beğenmediğiniz samsung a serisi ve casper Türkiye'de peynir ekmek gibi satıyor tasarımı güzel diye.

• media mark içerisinde power service kısmından bahsedildi paketler hem pahalı hemde kaliteli malzeme kullanılmıyor.

• Cebimdeki kredi kartıyla taksitli alışveriş yapamazken milleti 48 ay ödemeli kredilere mecbur bırakıyorlar şaka gibi ! 18 yıldır kredi kartı kullanırım ödemesini 1 gün bile geciktirmiş biri değilimdir.Benim gibi bilinçli kullanıcılar niye mağdur edilir nasıl bir ülke burası? Bankalar peynir ekmek gibi kredi kartı dağıtırken devlet neredeydi? Kredi kartlarını hiç ettiler ne için? Bu işin kazananı bankalar,operatörler ve senetle satış yapan tefeci kılıklı firmalar.Ulan bir kerede vatandaşı düşünün be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CW_X -- 13 Şubat 2017; 15:29:52 >
  • TV'lere fiyat segmentine göre göz atarsanız çok sevinirim.

Sevgiler

• Ya boşverin bu hediyeleri , alın size pratik ucuz hediyeler:https://youtu.be/_64AAt2f5jA
  • Çok pahalı olduğu için; Mediamarkt'tan çok mecbur kalmadıkça bir şey almıyorum.

• reklamı geç butonu nerde ??

• media markt yada bi başka firma önemli degil hepsinin çalışanlarının ne seviyede oldugunu biliyoruz. bu kadar yapmacık bi video çekilirmi. bir çalışan teknolojiyi pirine anlatıyo. yav bırakın ya biz o çalışsnların seviyelerini biliyoruz. ben o marketlere gittigimde tek birirni yanıma yaklaştırmam. tamam sponsor olsunlarda sizemi anlatıyorlar teknolojiyi hadi canım...

• çekimden önce ;
    mesut - ben sizin reklamını yaptığınız her şeyi soracağım sen cevaplayacaksın kardeş ok
    eleman- tamamdır abi
    mesut - ben senin her cevabına "vaaay çok iyiymiş diyeceğim" ilk defa duymuş gibi
    elemen- tamamdır abi
    mesut - çekim sırasında gülme ama tamam mı?
    eleman- tamamdır abi
    mesut - heyecanlı mısın?
    eleman- tamamdır abi . . .

Güzel reklam..

• sevgililer günü hediyesi telefon vay anasına parayı nasıl kazanıyorsunuz arkadaş?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.