hediye işini bu kadar abartmayın böyle devam ederse yeni nesil daha beter geliyor
quote:
Orjinalden alıntı: wayadiway
Abi erkek olsa çok kolayya, model araba al, ram al, oyun al hatta uzaktan kumandalı araba al hepsini beğenir. Ama kız olunca ne alacağını bi türlü bilemiyosunya
Biseksuelmişsin gibi konusuyosunAma banane ki
onu kız düşünsün.
odun muyum? sonuna kadar!
başladığımızda da böyle miydim? evet.
beni böyle beğenmiş miydi? evet.
o zaman problem var mı? hayır.
quote:
Orjinalden alıntı: dotard
quote:
Abi erkek olsa çok kolayya, model araba al, ram al, oyun al hatta uzaktan kumandalı araba al hepsini beğenir. Ama kız olunca ne alacağını bi türlü bilemiyosunya
Biseksuelmişsin gibi konusuyosunAma banane ki
Bu kadar sulandırılır yani aferin
quote:
Orjinalden alıntı: Blackankas
Ben Elizabethe yeni bir krem hediye etcem malum nasır tuttu çalışmaktan
abi bu nediryaa ayıp walla
Sevgililer Günüdemi Varmış Dur Bakalım Daha Neler Duyucaz
sevgililer gününde hiç bir şey yapma. unutmuş gibi yap. sevgilin gerçekten çok şaşıracak. büyük süprüz yani
quote:
Orjinalden alıntı: arigatogozaimasu
sevgililer gününde hiç bir şey yapma. unutmuş gibi yap. sevgilin gerçekten çok şaşıracak. büyük süprüz yani
puhahahha iyi şaşırır ama pek iyi bi süpriz olmaz o
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: _Beta_
quote:
Orjinalden alıntı: ozzyouz
quote:
+Harbi
Aynen ben saat alıcam pimini çekicem bide not yazıcam sensiz zaman durdu be sevgilim... NOT:Ayrı şehirlerdeyiz
bizde ayrı şehirlerdeyizya.. bakl bunu iyi düşündün umarım kız arkadaşlarımız birbirini tanımıyodur
Tanısınlar fark etmez elimde kanıt var fikir benden çıktı
yaratıcı hediyeyi bilmem de sizde benim gibi kredi kartlarınızdan birisini boş bırakın sonra bakarsınız
quote:
Orjinalden alıntı: arigatogozaimasu
Halen bişey bulamadımyaa
benimde orjinal fikirlere ihtiyacım var.yaş 17...
en iyisi sihirbazlık dersi alıp orandan burandan çiçek çıkartmak böyle şeyleri kızlar seviyo
quote:
Orjinalden alıntı: Farrabi
bu forumda sevgilisi olan varmı yav
bikaç tane var bütün forumu idare ediyolar
keşke şubat 13 çekse beeee
Aklıma gelen en kolay ve güzel şey saat ama saati de var. Ha bu arada yaşım 26:) eşşek kadar adam oldum nelerle uğraşıyorumya iş yerinde işi gücü bıraktım forum takip ediyorum belki bi fikir bulurum diye
quote:
Orjinalden alıntı: 0d3a
keşke şubat 13 çekse beeee
aynen öle ya surda 18 gün kaldı okul harcı var cepte 5 kuruş yok
quote:
Aklıma gelen en kolay ve güzel şey saat ama saati de var. Ha bu arada yaşım 26:) eşşek kadar adam oldum nelerle uğraşıyorumya iş yerinde işi gücü bıraktım forum takip ediyorum belki bi fikir bulurum diye
XX kromozomlu varlıklar olduğu sürece 50 sinde de uğraşırsın 70 inde de
fikir lazım arkadaşlar ben de daha bişe düşünemedim bir kız bizim eve gelecek yaş 17