Şimdi Ara

sevgilim benden 2 yaş büyük (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
8.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yaş sıkıntı değil de, diğer arkadaşların dediği gibi evlenmeyi düşünecek seviyeye geldiyseniz kızın bu durumu bilmemesi düşündürücü. Sen bile söyleyebilirsin uygun bir dille. Her şey uyumluysa dert edilecek en son şey.
  • 2 yaş birşey değil 4 yaşa kadar sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu nerelere gelmiş arkadaş, peygamber efendimizin 1 den fazla eşli olup bunlardan sadece faydalanmak amaçlı evlendiğini sananlar var hala, hoş onların aklında evlilik tek anlama geliyor oda cinsel ilişki bu tip iğrenç düşüncesi olanların bu şekil düşünmesi normal
  • Dinimiz'e laf sokmaya çalışan asıl cahiller ordusu boş durmamış yine. Sizin mantık anlayışınıza ben

• O 19 yaşında dediklerini peygamberimiz tarafından sahiplenilmis bakıma muhtaç insandır ve tek o değildir yani bir evlilik değil... Bazı cakal dindarlar bu durumu 4 bayanla evliliğe kadar olabileceği şeklinde konuşarak nefslerine göre hareket etmişlerdir.

• Benim sevgilim de 5 yaş büyük benden. Sıkıntı etmiyoruz, şu an evlilik hayalimiz de yok. Büyük gösteriyorsan sıkıntı olmaz.
  • Kiz tuvaletini yapmayi ogrendiginde sen daha bezine yapiyordun.

O konusmayi soktu sen hala hebele gubele vunbela vuu

O okumayi soktu, sen daha kitabi ters tutup abuk sabuk seyler uyduruyordun.

O lise 3'e gectiginde sen o lisenin cömuydun.

Ablan o senin ablana sahip cik

• Benimle kız arkadaşım 1 yaş büyük benden.. Evlenmeyi düşünüyorum ama aklımı karıştırmıyor değil yaş... Ben 28 olunca o 29 olacak.. 28 yaşındayken gidip 23lük bi kızla evlenebilirim...

23 yaşındaki kız nerde 29 yaşındaki kız nerde... 6 yıl var..

Cinsellik yönünden bakınca aklımı çok kurcalıyor bu durum.
  • evlenmeyi düşünen bir çift nasıl olurda yaşlarını bilmez?!
  • ben 4 yaş büyük kızla çıktım bişey olmuyor.....sadece mali konuda sorun çıkabilir
  • hiç bir problem olmaz. takma bunu kafana asla. önemli olan olgunluk derecesi ki kadınlar daha geç olgunlaşır.
  • 2 yaş çok fazla değil.boşver kafana takma bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

ilkokul mantığınızla kötüleme yapmayın.. peygamber efendimiz çok eşlilik neden yapmıştır bilmiyorsunuz, sonra sibel üresin gibi tipler çıkıyor ortaya.. peygamber efendimizin asıl eşi Hz Haticedir.. diğer eşleri ise genel olarak zorda kalmış kadınlardan oluşuyordu.. dul olup çevreden rahatsız edilmemesi veya parasızlık yüzünden kötü yola düşmemesi için.. bu tür kadınları evine alıyordu ama zevk, alem için değil.. yardım amaçlı.. yani bu durumda kendinden 40 yaş küçükle evlenmesini garip karşılamıyorum.. evliliğinin amacı farklı..

bilmediğiniz bir konuda kötüleme yapmanız yanlış.. cahillik sıkıntı değil, bilmişlik sıkıntı..

Olaya bak adam ciddi ciddi evliliğin amacının farklı olduğuna inandırmış kendini..Kurandaki o kadar kişiye özel cinsel ayrıcalıklara,hadislere rağmen

Ey Muhammed! Karılarından dilediğini geri bırakabilir, dilediğini öne alabilirsin…” (Ahzab Suresi,51.ayet)
    -Iıı şey yanlış anlamayın korumak için..

Hani sen, Allah'ın kendisine nimet verdiği ve senin de kendisine nimet verdiğin kişiye: "Eşini yanında tut ve Allah'tan sakın" diyordun; insanlardan çekinerek Allah'ın açığa vuracağı şeyi kendi nefsinde saklı tutuyordun; oysa Allah, kendisinden çekinmene çok daha layıktı. Artık Zeyd, ondan ilişkisini kesince, biz onu seninle evlendirdik; ki böylelikle evlatlıklarının kendilerinden ilişkilerini kestikleri (kadınları boşadıkları) zaman, onlarla evlenme konusunda mü'minler üzerine bir güçlük olmasın. Allah'ın emri yerine getirilmiştir. (AHZÂB -37)
    -Yüce Allah emrederse neden olmasın...

“Ey Tanrının elçisi! Beni aşağıladın! Benim günümde, benim sıramda, benim yatağımda bir cariyeyle yatıyorsun!” diyerek tepkisini dile getirir. Bunun üzerine Muhammed “Vallahi billahi Marya ile bir daha yatmayacağım” diye yemin eder ve olay kapanır. (Taberi, Camiu’l Beyan, 28/102)
    -Ayet gelir ve sonrası bir altta..

Ey Peygamber! Karılarını hoşnut edeceksin diye, Tanrı’nın sana helal kıldığını neden haram yaparsın?..” (Tahrim Suresi,1.ayet)
    -Aslında o da istemiyor da yukardan kesin talimat var..

“Ey Peygamber! Mehirlerini verdiğin hanımlarını, Allah’ın sana ganimet olarak verdiği cariyelerini, amcanın, halanın, dayının, teyzenin seninle beraber göç eden kızlarını sana helal kıldık. Bir de peygamber kendisiyle evlenmek istediği taktirde, kendisini peygambere hibe eden mümin kadını, diğer müminlere degil, sirf sana mahsus olmak üzere helal kıldık.”
    (Ahzab Suresi,50.ayet)

Amca,hala,dayı....iyiki kardeşi yokmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feint-TR -- 22 Aralık 2012; 17:48:31 >

• bende kendimden 3 yaş büyük birisine aşık oldum :S öylece kaldı devamı gelmedi . hala seviyorum .
  • pardon da nasıl senin 2 yaş küçük olduğunu bilmiyor.nasıl sormadı anlayamadım.
    edit: bir kızla ilk tanıştığında yaşı sorulur doğumgünü sorulur bunları sormadı mı cidden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freekmichael -- 22 Aralık 2012; 18:22:51 >
  • Yanında çok fazla sırıtmıyorsa sorun yoktur. Kız arkadaşım benden 4 yaş büyük. Fakat küçük gösteriyor. Şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadık bu yaş problemiyle ilgili. Kısmetse gelecek yıllarda evlilik düşünüyoruz.
  • aranızdaki 2 yaş okadar gözüne batıyorsa sakın evlenme. hele evlendikten sonr daha gözüne neler batar senin...

yaş nedir ya? biri izah edebilir mi? seviyosan birisini, yaşı, mesleği, ırkı vs gereksiz teferruattır. 20 yaş olsa anlarımda 2 yaş nedir yahu...
  • Kadınlar menopoza girince çok hızlı çökerler. Yani ileride yanında annem gibi durabilir evlenirsen. Seviyorsanız başka tabi bir şey diyemem, ama bence eşler arasında erkek büyük olacak şekilde 5 -6 yaş fark olmalı.
  • büyük hatun iyidir 2007-2009 arası benden 4 yaş büyük kız arkadaşımla en güzel günleri yaşamıştım her anlamda ama evlilik vs ciddi işler girince işin içine çekilmez tabi karakterine bağlı efendiyse evlilik dahil her türlü gideri olur
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.