Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
11
Favori
27.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALLAM NOLUR BU KONU GERÇEK OLMASIN NOLUR
  • Son zamanlarda gördüğüm en kaliteli CSB'lerden. Bunu inkar etmemek lazım. İşsiz arkadaşı tebrik ediyorum.
  • Herkes rahat olsun bu bir trolleme girişimidir ve forum üyeleri tarafından püskürtülmüştür. Trolleme bastırıldı.

Şaka bir yana gerçek olma ihtimaline karşın birşeyler söylemek istiyorum da ne denir ki böyle erkekler varken tabii ki kızlar adam yerine koymaz atm gibi görür erkekleri. Sen ben o kızların peşinde koşmasa ne olur ki böyle birsürü erkek gerçekten var.

Dostum eğer bu mesajımı görüyorsan sana tek birşey söylüyorum birazcık gururun varsa o kıza birdaha mesaj atmazsın. Belli ki ilk sevgilin ya da boşlukta falansın bir şekilde anlarım ama şeyini de çıkarmamak lazım bu kadar kullanılmaya taş olsa çatlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SATILDIK

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • keşke forumun linkini ataydın kıza yorumlara bi bakaydı
  • Hesabı tabi ki erkek öder demiş, deliriyorum ya. Sonra da çıkıp kadın erkek eşitliğini savunur bu tipler. İkisi aynı şey değilmiş-miş. Arkadaşlar çok da üzerine gitmeyin bence konu sahibinin er ya da geç anlayacaktır.

• Sen olmuşsun. Bir kardeşimizi daha kezbanuslara kurban ettik.
    Bu arada CSB.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyle geri adim ataraktan kendini omur boyu somurulmeye garantiledin. Ârtik iliskinizde seni hep atm olarak gorecek. Evlensen belki calisacak o kendi maasini ivir zivira yatiracak. Sen essek gibi calisacak evi gecindirmeye calisacaksin. Gecmis olsun arkadasim.

İnsanda biraz irade olur. Kizin Onunde kopek gibi yalvarmissin. Kusura bakma ama ezik olacaksin. Siyaset ve politikadan bi habersin. arada sen odeyeceksin arada arkadasina odeteceksin. Eger bu yasa gelmis ve hala bunu dusununemiyorsan babana acirim. Para kolay kazanilmiyor. Bir de kizin egosu o kadar yuksek vay be dedim.

Arada patronun kim oldugunu hissetirmen gerek. Ama kendini kurtarmak icin baskalarini burdan sana yol gostermeye calisan arkadaslarini satan adama akil vermeye calismak aptallik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • csb. ama değilse, ezik herif seni. bir de "görüşmem bir daha" diyor. sen daha çok hesap ödersin

• CSB
  • Eşek olduktan sonra semer vuranın çok olur. Ayrıca azıcık karakter sahibi olsaydın da sözünün arkasında dursaydın. Buradakiler kişileri veya arkadaşlarını satman iki saat bile sürmedi. Ne diyeyim İnşallah evlenirsiniz.

• Ayrılmam deme ayrıl kendini ezdirme eşit şartlarda yaşamayı öğren böyle arkasında dolanıyor gibi bir konuma düşürme kendini. Böyle erkek ödemek zorunda diye birşey yok dediğin çok mantıklı ikinizde eşit şartlardasınız arkadaşın düşüncesizlik yapıp parasız gidiyor sonrada sana ödetiyorsa bu kabul edilemez birşey üstüne birde sana bir sürü laf söylüyor. Ayrıca herşeyi de paylaşmak zorunda değilsin çok çekersin böyle bu tarz insanlardan uzak dur. Kimse vazgeçilmez değildir. Bu seferlik affettim demiş sana bu bir lütuf gibi söyleme tarzı kendini bu durumdan kurtar dünyada eşi benzeri olmayan biri bile olsa bu insanla yaşama kendine yaparsın.

• Babana acidim. Bence sen hic hayat dersi almamissin. Bir kezban icin forumu sattin

Allahim forum nedir interneti google dan ibaret sanan. Facebook instagramdan baska bi sey bilmeyen bir forumdas bu kizla nasil anlasiyorsun

Foruma akil danisan biri bu kadar sig bir kizla nasil anlasir

Arkadasim kusura bakma ama bu kezbanlarin g.tunu siz kaldiriyorsunuz.

Bu konularda ailene danismani saglik veririm. Eger bu kizla ciddi dusunuyorsan ailene aciyorum.

• Mesajlarda bi yerlerde `utanc verici` yaziyodu, uzgunum ama gerisini okumadim. Burada sayfalarca tavsiye dinlemene gerek yok, durum ap acik ortada sen cok enayi kalmissin kardesim. Bu sana ders olsun. Gercekten seven, sevgisini belli eder. Hos vakit gecirmek, biseyler yapmak isteyen de kendini belli eder, ama bu kizin amaci tamamen bunlarin disinda. Bu yuzden vakit kaybetmemen iyi olmus.

Kendine iyi bak, sakin boyle bir iliskiye daha girme.

Not: Dedigim gibi, utanc verici yazan yerden sonra okumadim, cunku durumun utanc verici olmak ile yakindan uzaktan alakasi yok.
  • -oldu mu knk

- oldu knk saol

• Olum sen topsun.
  • Özür dile bari bu kadar milletten,hak meselesi.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.