Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
827
Cevap
11
Favori
27.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Önder

Olum çok güldüm ya böyle keriz görülmedi 😄
    Kerizdende büyük keriz var. Bu konuya inanan mesela.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan ne boş adamlar var. İşi gücü yok kaç gündür bu konuyla uğraşıyor herif vay aptal vay. Eline bir şey geçiyor sanki milleti kandırınca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğe saygı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamam anladık fake ne kadar akıllısınız ya hepiniz birer sherlocksunuz nası anladınız hala anlamaya çalışıyorum. Bırakın fake make eğleniyoruz şurda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum benden sana bir tavsiye hiç peşinden koşma, manyak mısınız nesiniz bu ülkenin kadınları da erkekleri de ne çok seviyor kendini kullanan insanları.

• kardeşim kusura bakma ama gerçekten gerizekalısın kız seni resmen ayakta s*kiyor bi de gelmişsin burda of sizi dinledim bu kızı seviyorum diyosun bu kadar rezalet bir kızı nasıl seviyorsun abi salak mısın sen

feminzm denen şeyin tamamen pozitif ayrımcılık olduğu ortada zaten kızın feminist olmasına şaşmadım
  • Hocam biz daha bugün bizim arkadaşlarla bunu konuştuk ve kızların çoğu erkeklerin sürekli hesap ödeme hevesinden bir süre sonra rahatsız ve mahcup hissettiğini söyledi. Genelde ilk iki hesabı ödemeseler bile artık üçüncüde ayıp olur diye gidip ödüyorlar. Ondan sonra da bir sen bir ben veya alman hesabı şeklinde gidiyor. Ha okumayan ve kendi paranızı kazanan birisinizdir ve kız çalışmıyordur anlarım. Ancak öğrenciyken ERKEK ÖDEMELİ diyorsa sıkıntı büyük. Bence böyle bir mesaj yazmanız çok kötü olmuş. Çünkü artık hatayı yapmışsınız, en başta tepkiyi koymalıydınız. Diyelim ki dalgınlığıma geldi ve üst üste sevgilim hesap ödedi. Sonrasında bana böyle bir mesaj yazsa buluşur, o vakte kadar ödediği parayı verir ve bir daha asla görüşmezdim. Bu abla biraz pişkin olduğu için ya bir daha görüşme ya da sizi bu nedenle utandırıp ağzınızdan laf çıkmadan bütün hesabı hep size ödetir :)))

• Olay gerçekse bu şırfıntıdan ucuz kurtulmuşsun. Teşekkür et buradaki insanlara.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgilime bir daha aşık oldum.Paylaşım için teşekkürler.

• Mesajım bulunsun

• Bize teşekkür edeceğine nerden sizi dinledim mi diyorsun hâla, hayatının geri kalanında başarılar ne diyeyim

• Erkek ödiceyek kadın vericek hayatın düzeni bu şekilde işliyor abicim , evlensende aynı sevgili ikende aynı , para 💰 herşeyin anahtarı konumunda zaten dizilere bakarsan anlıyacaksın herkes para babası herkesin altında jip , bunu izleyen kızlar normali olması gereken bu die düşünmeye başlıyorlar bi süre sonra.... aşk a sevgiye önem veren kız sayısı o kadar az ki bulunca bırakmamak lazım ... korkarım seninki onlardan değil veriyorsa devam ama sadece sağıyorsa kurtulman lazım çünkü ne kadar uzun sürerse travması o kadar ağır olur

• Emin ol burda ayrıl diyenler hayatını kurtardı dostum. Ne kadar sevsen de böyle bir mevzuda engelleyip seni siliyorsa emin ol seven tek taraf senmişsin. Kızın yazdıklarından belli zaten seni ne olarak gördüğü. Bence teşekkür et buradakilere...

Öyle erkek öder hesabı falan yok. Benim kız arkadaşım nasıl diyor bi sen bi sen ödiycez diye. Ben her seferinde ısrar etsem de hayır sıra bende diyor ve ödetmiyor. Yeri geliyor içinden geliyor sırası olmasa bile o ısmarlıyor. Ben de yapıyorum o da yapıyor. Ödemeyi tek taraf yapar görüşü yok. Bunu düşünen kız kendine sevgili değil para arıyordur. Net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktron -- 4 Temmuz 2018; 21:48:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan hayatını kurtarıyoruz burda senin, ettiğin laflara bak. Betalığın yüzünden ne erkeklik gururun ne bi otoriten kalmış kızın karşısında, utanmıyor muydun o halinden sen? Umarım artık düzelirsin

• manyak mısınız oğlum csb bu
  • Bir kadın olarak konuşuyorum.
    Ben de üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. Yaklaşık 3 yıldır bir ilişkim var. İlişkinin en başından itibaren sevgilimle para lafı asla yapmadık. Ben sadece kyk kredimle geçiniyorum, sevgilimin ise ailesinin durumu bayağı iyi ve haftalık harçlık alıyor. Yine de 3 senedir bu zamana kadar ikimiz de ne yediysek onu ödedik. Ha arada ikimizin de parası olmadığı durumlar oluyor, öyle durumlarda diğeri öder ve elbette bu bir şekilde telafi edilir. Bazen sadece poğaça alıp bir banka oturup yediğimiz de oluyor, bazense birinin eline para geçince hadi güzel bir şeyler yiyelim diye diğerine ısmarladığı da. Ayrıca hesabı erkek ödemez, böyle bir zorunluluk veya kural yoktur, bağlam farketmeksizin eğer birisi ısmarlamıyorsa hesap alman usülü ödenir. Sana benden tavsiye böyle bir kadınla olacağına yalnız kal daha iyi. Sana ettiği laflardan ben utandım.
    Mantıklıca davranman dileğimle.

• aklı sıra boş atıp dolu tutuyor saka gibi ya bu kadar kolay olamaz seven asık olan birisi için çık küçük dünyandan kimseyi suçlama her şey ortada isteseydi bir çaresini bulurdu senin hatan olduğunu düşünmüyorum üzerine oynuyor yani bir kız olarak söylüyorum yüzüne de vurmak istemezdim bunları ama yol olmaz iste düşün nerede duracağına karar ver ne biliyim iste gerçekten asık olan insan olmazı bile oldurur yani
  • Çok ağır bir csb bu. Konuyu tutturmayı başarmışsın dostum tebrik ederim. Bedava etkileşim

• Olay gerçekse eğer merak etme kız geri dönecek süründürüyo şuan seni. Bikaçgüne döner tam kıvamına oturmanı bekliyor barıştığı zamanda zaten birdaha paranın hesabını yapmıyacaksın. 20 li yaşlardayken 1 sene benide yolmuşlardı kendimden biliyorum. 30 a kadar evlenmezsen akıllanırsın

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.