Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
827
Cevap
11
Favori
27.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam ağır trolledi herkesi normal gidiyordu
  • Hahaha! Bu ÇSB değilse, kız malmış.

Kız senden ayrılıyorsa bu iyi. Kızdan kurtulmuşsun.

"Nerede görülmüş kadının hesap ödediği?" Puohauhahahaha

32 yaşındayım, 4 yıldır evliyim. Evlendiğim kız arkadaşımla öncesinde 6 yıl çıktım. Ara ara ben, ara ara o hesabı ödedi. "Jest olsun" diye. Onun dışında hep Alman hesabı ödedik her şeyi.

Sebebi basit:

1) Öğrenci iken cebimizdeki para bizim paramız değil. Anne-babamızın parası. Anne-babamın parası ile, bir kızı neden çekeceğim? Beni ondan farklı kılan ne? İkimiz de öğrenciyiz.

2) Geçimi ve basit ödemeler, yemek hesapları vs. için erkekten medet uman kadının çizdiği profil sakat... Kadının ayağı yere basacak. Kendi ayağı üzerinde duracak. Bu tarz muhabbetlerin sonu muhtaç kadın yetiştirmeye ve sonunda "Kız halimle şunu da mı yapayım?" gibi laflara varır. En tiksindiğim yaşam formudur. Saygı görmek isteyen birey, üretmek, çalışmak, kendine bakacak kapasitede olmak ZORUNDADIR.

3) Mezun olduk, çalışmaya başladık. Artık kendi paramızı kazanıyoruz. Eşim de, ben de... Eşim de kendi ayakları üzerinde duruyor. Ben de... İkimizi ayıran şey nedir? Ne farkımız var? Ben niye ödeyeceğim hesabı?

Sonuçta evlendik, ertesi gün bir yerde kahvaltı ettik. Hesabı ödedim. Eşim şaşırdı: "Enteresan bir duyguymuş!?" Evlendiğimiz gün keseler birleşti. Şimdi kimde para varsa o ödüyor hesabı... Sonuçta o da ödese, ben de ödesem, kese aynı kese artık...

-------------------------

Üniversitede bir çok kız arkadaşım oldu. Hiçbirinde bunun gibi bir sorun yaşamadım. Hiç böyle sümük bir kıza denk gelmedim. Muhtemelen gelemezdim. Sebebi basit: Ayağı yere basan, kendi kararlarını veren, uygulayan, muhtaç olmayan, tuttuğunu koparan hatunları çekici buldum hep. Modernist bir yaklaşımım olduğu da her halimden belliydi. Muhtemelen o dönemlerde özgür kız paratoneri ve sümük kız iticisiydim. Etrafımda bu yaklaşımda olan dişi arkadaşım dahi yoktu.

Bir de farklı açıdan yaklaşalım... Kızını yukarıdaki örnekteki gibi yetiştiren bir aile neyi hedeflemektedir? Kızının birilerine muhtaç, bağımlı bir hayat sürmesini mi? Amaç ne yani? Kızı mundar etmek mi amaç? Bu yaklaşımla çocuk yetiştiren aileleri de anlamıyorum...

Neyse, özetle, zararın neresinde dönülse kardır. Mesele para değil. Zihniyet meselesi. Bu durum sana koyuyorsa, belli ki dünyalarınız ayrıymış. O 18. yüzyıl kafasında yaşıyor. Sen 21. Arada 300 yıl var. Uymaz o kafalar. Burada olmasa, başka meselede hır çıkardı.

Kendine az saygısı olan kız da şu sümük moduna girmez. Kendine saygısı olmayana da saygı duyacak değilim. Saygı hak edilir. O yüzden kız senden ayrılmış olsa bile, aslında biz kazandık eleman! Golü o attı belki, ama kazanan sensin.

Şu hayatta kimse kimse için tek değil, vazgeçilmez değil. O da kendine uygun, 18'inci yüzyıl erkeğini bulur. Sen de kendine 21'inci yüzyıl kadınını bulursun. Hiç dert etme, kafana takma. Üniversite yılları en güzel yıllar. Gez, eğlen, coş. Aktif bir hayat yaşa. Tadını çıkar.

Ben bunu neden yaptım diye de kendine kızma. O kadar belli ki mesajlaşmalardan bu kızın sana yakışmadığı... Bunda patlamasa, 6 ay sonra başka meseleden patlardı. O da olmasa, 2 yıl sonra patlardı. Zaten patlayacaksa, ne kadar erken, o kadar iyi. Dükkanın önünü kapamasın. Sen de onun dükkanının önünü kapama... Herkes dengini bulur.

---------------------

Not: Ben hali vakti gayet yerinde bir ailenin çocuğuyum. Muhtemelen, şimdiye kadar, bütün kız arkadaşlarımın ailelerinin gelir seviyesi ile bizimkiler arasında katlarca fark vardı. Ben üniversitede iken, asgari ücret 600TL idi. Benim harçlığım da 600TL idi. Üstelik buna benzin, kıyafet ve tatil dahil değildi... Ve ben hiçbir kızın hesabını devamlı ödemedim. İstesem de ödeyemezdim. İzin vermezlerdi.

Centilmenlik nedir? Evden aldığım kızı eve bırakırdım. Kapının önünden alır, evine (katına kadar çıkıp, daire kapısının önüne kadar eşlik ederek) bırakırdım. Çok güzel kapı tutarım. Erkek-kız fark etmez. Tutarım. Yer veririm falan... Bunun dışında "erkek dediğin şöyle olacak, gadın dediğin böyle olacak" gibi kalıplardan tiksinirim. Benim için "insan dediğin dürüst olacak, kibar olacak, kendini başkasının yerine koymayı bilecek" gibi bir yaklaşım söz konusudur. Kendini başkasının yerine koyamayan insana da tahammülüm yoktur. Etrafımda öyle insanı barındırmam.

----------------------

Bu anlattıklarım ve yaşadıkların sana hayat dersi olsun. Şu kızın tavrını da hiç kafana takma. Ucundan dönmüşsün. Şanslısın.

• Sen bu wp konuşmasından sonra yanlış yaptığını düşünüyorsan sen daha çok enayi hissedersin. Kız arkadaşın resmen olayı dalavereyle sana yaslamış. Çalışır çalışır böyle haketmeyen insanlar için harcarsın. Birde kızla yüzyüze konuşman lazım. Wp den böyle bir konuşma yapılır mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -enayi gibi hissediyorum
    -öylesin zaten

-hadi uzatmada söyle

-pardon adam dedim

yani şunları yazması bile bu kızdan nefret etmek için ayrılmak için sebep. Hiç mi gururunuz yok anlamıyorum ben 1 senelik ilişkimi kız telefonu yüzüme kapattı diye bitirdim. Sizin gibiler olduğu sürece daha çok bunların bi tarafı kalkar.
  • Kardeş edit 2 yi okudum ve senin keriz olduğuna karar verdim seni küçük düşürmek için demiyorum asla. Daha hala peşinde koşuyorsun kız seni cüzdan olarak görüyor, sen hala yok telefonlarını açmıyor yok bilmem ne diye üzülüyosun lan miktir et öyle kızın yararından çok zararı olur kılıbık olma bu kadar ağırlığını koy adam mısın falan muhabbetine girmiş sen insanca konuşmana rağmen. Kurtulduğun için sevin üzülme

• Bu wp yazışmaları gerçekse ve üzülüyor isen evet enayisin hadi sana kolay gelsin.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahhahahhahhahaha
  • noldu foton gitti
  • Bence calismayi birakin kantinde cay I in

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel csb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • profil fotografini neden kaldirdin????

azcik csb kokusu geldi burnuma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kısa film çekilir bu uydurmaya
  • troll, meksikalı göçmen nedir amerikan filmi mi çekiyoruz. Suriyeli falan dese neyse. Bi de sonda profil fotosu muhabbeti olmamış :D Arkadaşların dalgası kısmı da pek inandırıcı değil.
  • neye üzülüyorum, konunun ağır csb olmasına, konuşmalara bak o kadar verilmek netki her şey :D giriş gelişme sonuç. hikaye csb gzl

• Güldür Güldür ne kadar komikse bu konu da o kadar inandırıcı

• Üzümlü kek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu csb mi değil mi bilmiyorum ama eğer bu gerçekse bu kızla olmaz.Geçtim para konusu şu üsluba bak.Hadi üslubuda geçtim sana dediklerine bak.Üstelik sen de altta kalmışsın.Bu yüzden konu bana csb gibi geldi.Bana adam değilsin diyecek ve ben de para konusunu konuşacağım hala.Engellerim gider.Hem paramda cebimde kalır.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.