Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
11
Favori
27.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dun dedim sana kiza sen niye para vermeyip bana odetmiyosun diye sorulmaz diye..demis erkeksin oduceksin tabi diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu gözlüklünün konuşmasını bizzat sana aktarıyorum.Safsın olm sen harbi safsın aşık olduğun için biri kıza laf edince de ona taraf alıyorsun böyle giderse hiç arkadaşın da kalmaz.Bizim grup kaç kişiydi kim kızı erkeğe tercih ettiyse sattık gitti şimdi hepsi haklıymışsınız lan özür dilerim diyor.Bİraz arkadaşlarını dinle.

Moruk manyak mısın sen konuşmaları da yeni okudum deli misin kızı bir daha arıyorsun? İstiyorsan kız bana ama sen böyle oldukça üstüne binen çok olur senin.Her istediğini yaparsan babanın değil o kızın kölesi olursun.En büyük şeylerde bile yapamam diyemiyorsun,yes man filminin dram versiyonu gibisin vallahi üzüldüm.Geçen gün deli gib sevdiğim bak yemin ederim hiçbir kız umurumda olmaz o kızı verseler bana o kadar seviyorum.Suyu getirir misin dedi onu bile bardağın içindeki suyu içip boş getirdim.Kızların istediğini yaparsan seni kolay lokma görürler.Savaş lan bu yemin eederim savaş,hayır diyemeyenin ezildiği bir savaş.Karakterin olsun biraz.Kızla da kavga etmeye korkma asıl uzun ilişkiler ortada kavga varsa uzun sürer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamya Avcisi -- 4 Temmuz 2018; 16:28:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• whatsapp konuşmaları hiç inandırıcı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

CSB kokusu alıyorum üniversite okuyan adam bu kadar saf olmaz herhalde
    Bence de, whatsapp konuşmalarından sonra iyice emin oldum CSB olduğuna
  • Kalitesiz csb.
    Aklınca kızları aşağılamaya çalışan bi ergensin.
  • Csb olduğu belli oldu bu konuşmalardan sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Ergen konu dışı" gibi başlayıp bomba CSB'ye bağlayan başlık... başarılı

ama boş

anlık 100 kişi konuda :) boşum boşsun boş boşuz boşsunuz boşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi traumaniac -- 4 Temmuz 2018; 16:29:14 >
  • Gordun mu ne mal oldugunu cok onceden ayrilmaliymissin normalde mermiden kurtuldun derdim ama gec oldugu icin kicina falan gelmis gene de yirttin boyle firsatci kizdan lafa bak hesabi erkek odermismis. Gitsin baska kole bulsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üslubun yanlış imzamdaki konuyu oku ve aynısını uygula
  • üslubun yanlış imzamdaki konuyu oku ve aynısını uygula
  • gerçek olduğuna yürekten inananlar artılasın.

• csb imiş... okumayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirchade -- 4 Temmuz 2018; 16:32:40 >
  • tam yiyici tayfa:) zararın neresinden donersen kardır ...
  • Sirchade kullanıcısına yanıt
    başkan sen de yedirdiğin kadar "yeseydin" ayrılmadan :) hak geçmeseydi
  • Bu kadar saf olunmaz diyeceğim de bu modelden de çok. CSB olmayabilir bu yüzden. Kız zaten enayisin falan demiş, bariz yiyici.

İnsan sevgilisiyle muhabbete "Selam" diye girmez gibi, zaten o saate kadar konuşmuşsundur. CSB.
    Engellendiğini göre göre "profil fotoğrafını neden kaldırdın?" demen de CSB dedirtiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: traumaniac

başkan sen de yedirdiğin kadar "yeseydin" ayrılmadan :) hak geçmeseydi
    mesajı sildim csb imiş özeli dökmeyelim o son buluşmada yiyeceğimizi yedik biraderim de 200 liraya yabancı uyruklu arkadaşlar daha karlı göründü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirchade -- 4 Temmuz 2018; 16:35:55 >
  • Adam efsane trolledi bizi

• Kızın durumu iyi diyorsun kızın çevreside böyledir. Böyle ortamlarda bırak 2li ilişkiyi arkadaşca bi yere gittiğinde bile erkekler öder hesabı. Kız senin ortamına ayak uydurmaz sende ona ayak uyduramazsın. Zaten geleceği olmayan bir ilişki no money no woman o yüzden uzatmaya gerek yok. Salla gitsin

Not : Yaş 32 benimde 20li yaşlarım böyle ortamlarda geçti fakat para yedirmedim tam tersi yemistirim umruma gelmez. Sen duygusal biseyler hissettiğin için umursamazlık yapamazsın oyuzden uzatmanın manası yok bence yaşın genç üni desin keyfine bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ciddiyse harbi kekosun ya kızın telefonunu al sat sonra tekmeyi bas gitsin bildiğin orjinal bir enayi yerine koyuyor seni muhabbetlere bak.
  • CSB ise ben başarılı buldum. Uzun süredir popülerde adam akıllı CSB okuyamaz olduk, şu siyaset ve sınav konuları yüzünden.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.