Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
11
Favori
27.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HitokiriKenshinBattousai kullanıcısına yanıt
    Profil fotonu neden kaldırdını görünce şüphelenmedim değil, bence de CSB
  • Bıktık ya ne iğrenç ilişkiler bunlar klasik türk kızı kardeşim ne diyim ha durumun iyidir erkek karşılar o ayrı bi mevzu lakin öğrenci asgari ücretle çalışan adamın böyle bi durumu söz konusu değil ilişkiniz henüz tazeyken söyleyin ki baştan olsun bitsin 9.ay sonunda seviyorum dediğim kız senin adamlığını sorguluyor bu işler böyle maneviyat karın doyurmuyor.

Ha kızında durumu çok kötüdür sadece yol parası alıyordur o da ayrı lakin durumu olup para vermeyen ya da paylaşmayan kızla uzatmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizi trollüyormuşsun hissine kapıldım niyeyse .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ayrıl hocam kullanıyor bi de üste çıkmaya çalışıyor. Yaramaz böylesi. Üzülceksin ama geçer emin ol bi süre sonra uzattığın her dakikaya kızıcaksın. Tecrübe konuşuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesaopp

Boyle konuyu acma. Yemekhaneye davet et o yine cimri diyecektir. Sen de o an soyle hep kendinin odedigini ve ayril orada
    Demistim. Beni nox97 nickli arkadas iyi niyetiyle alintilamis ancak bu tur milleti duduklemeye calisan kadinlar kahve icerken bile tatsızlık cikartir rezil eder insani. Bu tur durumlarda o senin g*tune tekmeyi koymadan sen koyacaksin.

• Fake. Ama yine de gelmişken birkaç şey söyleyeyim.

Arkadaşlar emeğinizi ve akıl sağlığınızı karakteri bozuk kızlar için tüketmeyin. Kimse kimsenin parasını ödemek zorunda değildir. Arada ufak jestler olur veya hayvan gibi zenginsinizdir onu bilemem. Eğer hesap geldiğinde kız arkadaşınız kıını kıpırdatmıyorsa, hesabı ödemeyi teklif etmiyorsa vs. basın tekmeyi gitsin. O kızdan da karakterinden de bir mok olmaz. Bir ömür iyisiyle kötüsüyle geçirebilme potansiyeliniz olan insanlarla birliktelik kurun. Hem akıl sağlığınız hem cebiniz yanmasın.
  • noldu ya foton gitti :S:S
  • Eğer gerçekte, whatsapp konuşmalarından ciddi anlamda İĞRENDİM. Ayrılmak zorundasın.

• CSB lan bu kimse böyle bir kızla sevgili olmaz.
  • Galiba..
  • boyle şopar kadinlara yuz veriyorsunuz ya yuzunuze mi tukurelim ne yapalim bilemedim kardesim. bak senddn buyuk bir abin olarak derhal bu kizdan ayril yoksa basin buyuk belada.

• Kız sorunlu birader. Fakat kafana takma ayrıl gitsin başına bela olur ilerde. Evlenirken bu kızı düşünemiyorum. Senin durumunu bildiği halde arkadaşlarının hesabını sana ödeten kızdan hayır gelmez. Ben olsam öyle bir kızı orda bırakır çıkar daha da aramazdım. Sen çok taviz vermişsin

• Kız seni kullanıyor olabilir sanırım. Sende ayrılmam duyorsun. Seni bırakınca aşk acısı nasıl geçer konu başlığı acmada :D

• beyler benden demesi AĞIR CSB

• Konuşmalar ben CSBYİM diye bağırıyor. Değilse böyle bir kızı tek yumrukla komaya sokmak lazım bune lan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 4 Temmuz 2018; 17:13:26 >
  • Kardeş veriyorsa takıl aşk işlerine girme oda yoksa boşuna vakit ve nakit kaybediyorsun

• Eminim bu diyaloğlar yaşanmıştır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim blok listem cidden 5-10 kişi falan ve biri de bu adam. Durduk yere kimseyi bloklamam, kesinlikle CSB.
    Ayrıca kadınlardan bu kadar mı nefret ediyorsunuz arkadaş şu konuya ve yorumlara bak :D
  • Bir tek zebani eksik konuda.

• son editinden sonra csb diyorum
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.