Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
827
Cevap
11
Favori
27.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maldan adam

Veriyosa ayrılma, vermiyosa ayrıl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle hepsini okumadım ama okuduğum kadarıyla. senin kendin bu konuyu tartıp biçip bazen de olta atıp çözmen gerekirdi. kıza beni kullanıyormuşsun gibi dersen zaten orda ilişki bitmiştir. masum ama çocuksu bir yaklaşım yapmışsın malesef. bence yaşadıklarınızı düşün ve ayrıl yoksa ilerde daha paralı birini bulduğunda o senden ayrılacak. gerçekler acıdır hayat yaşamaya değer.beelki de düşünüyorsun babamın yanında çalışıyorum tek mutlu eden şey o diye. birde o taraftan darbe yemek istemiyorsun ama bir süre arkadaşlarınla takıl ve biryerlerden kız arkadaş edinmeye çalış. yeni biri her zaman ilk çözümdür
  • Dostum eğer csb değilse sen bu kızla ilerde evlilik yapabilir misin bunu düşün sana bunu yapan senin ailene neler yapar o yüzden ayrıl

• Su yasadigin olay dizi olsa utancimdan kanal degistirirdim. Sen de 2 gram gurur yok mu ? Laflari yenilir yutulur cinsten degil. Ozellikle " erkekler öder " lafi tam kezbanlik. Bir de kuzeniyle cikacakmis. Ona da gecirir bi guzel oh. Yazik. 3 gunluk bi iliski de degil. Resmen soguslemis seni aylarca.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evi arabayı üstüne yap hocam evin tüm beyaz eşyalarını da yenile hatta kıza çeyizini de yap ondan sonra da mutluluklar dile

selam ve dua ile.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hala adam sizi niye dinledim ki diyor. Dinleme kardeşim niye dinliyorsun. Mis gibi yolunmak varken, enayi yerine konulmak varken böyle aksiyonlara ne gerek var.

Yenge hanım da sizi epey seviyormuş onu anladık. Kalbini kırmamak için epey alttan almış, anlayışla karşılamış, kelimeleri adeta cımbızla seçmiş. Hemen konuşup orta yolu bulmuşsunuz. İyi de olmuş. İnsan gibi iletişimin faydaları bunlar hep. On numara ilişkiymiş hakkaten.
  • Kız seni engellemiş. Zaten mesajlaşırken yeterince aşağılamış seni. Eğer tekrar konuşmak isterse, barışmak isterse yüz verme sakın. Birazcık gururun olsun kardeşim. Kız adamlığına karakterine herşeyine laf söylemiş bu saatten sonra yüzüne bile bakma onun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F E K E L İ -- 4 Temmuz 2018; 15:59:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ape1281

Böyle bir şeyi sakın yapma, gördüğüm en düşüncesiz ve saçma ayrılık yolu. Öyle bu arkadaşın dediği gibi yemekhaneye çağırıp kız hayır deyince hep ben ödüyorum diyip ayrılma. Çocuk musun?

Kahve içmeye davet et kızı bir yere. Baş başa olun, etrafınızda tanıdıklarınız olmasın kesinlikle. Orada otur ve farklılıklarınızdan, onun hakkında hoşlanmadığın şeylerden bahset. Eğer kız seni kaybetmek istemeyecek kadar değer veriyorsa bundan sonra daha çok dikkat edeceğini vs. söyleyip biraz daha devam etmeyi ister. Eğer kız ciyaklamaya başlarsa da geçirdiğiniz güzel zamanlar için teşekkür et. Kahvelerin parasını öde ve sonra hayatına devam et.

Edit: Ss'lerde konuşmalarınızı şimdi gördüm de, direk mesaj atıp ayrıl kızdan yüz yüze konuştuğuna değmez böyleleri.

Alıntıları Göster
    Gardaşım her şeyi güzel demişsin fakat bi noktayı atlamışsın kahvenin parasını niye bu adam ödüyor. Direk çık git girdiğiyle kalsın. Bu tür para durumlarını bu şekilde konuşuyorsan ve bu kadar hakaret yiyorsan zaten bunun adı ilişki değil. Kız iliğine kadar sömürüyor bu çocuğu besbelli. Gevşek gevşek konuşmalar var bir de sevgilim bana böyle bir şey diyecek ve susucam . Orayı yok ederim açık ve net.

• Troll kokuyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yav yürü git be! Arkadaşım erkek adamsın ya 2 gururun olsun ayıptır,kız resmen aşağılamış seni birde burda sana yazan insanlara suç atmışsın. Şu kızların bu derece kölesi olmayın la resmen ezilmiş büzülmüşsün senin adına ben utandım ya. S..tiri çek yoluna bak gerçi o sana çekmiş,eminim hala peşinden koşuyorsundur kızın. Sinir yaptırdın bana nerden okuduysam konuyu

• bu kızın peşinde hala koşuyorsan sende gurur denen hiç bir şey kalmamıştır.
  • art niyetli olmayan bir bayan asla bu şekilde davranmaz. sen ödemek için ısrarcı olsan dahi her seferinde karşı çıkar. yazdıklarına göre kız senin paranı yemekle meşgul. eğer ciddi ve uzun vadeli düşüncelerin var ise yol yakınken hepsinden kurtul. amacın gönül eğlendirmek bile olsa bu kadar sömürülmeye değmez.
    bu kafadaki birisi ile asla uzun yola çıkılmaz.evlilik,söz ve nişan ve benzeri işlerde katil olursun.
  • sen konuya girmeyi ve konuşmayı bilmiyorsun daha...

Biz yiyip içelim sorun yok ama şu milletin hesabını ödeme konusuna hiç sıcak bakmıyorum diyeceksin!!

Ortamda havamız olsun diye ben milletin yediğini içtiğini ödemek istemiyorum bir daha böyle yapma lütfen diyeceksin.

Ayrıca kız sana erkek öder dediğinde ödeme var ödeme var ben atm değilim ki diyeceksin. Sen kızdan kurtulmaya çalışıyor gibi görünüyorsun

bu kız harçlık alıyor sonuçta kesesine göre harcasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

sen konuya girmeyi ve konuşmayı bilmiyorsun daha...

Biz yiyip içelim sorun yok ama şu milletin hesabını ödeme konusuna hiç sıcak bakmıyorum diyeceksin!!

Ortamda havamız olsun diye ben milletin yediğini içtiğini ödemek istemiyorum bir daha böyle yapma lütfen diyeceksin.

Ayrıca kız sana erkek öder dediğinde ödeme var ödeme var ben atm değilim ki diyeceksin. Sen kızdan kurtulmaya çalışıyor gibi görünüyorsun

bu kız harçlık alıyor sonuçta kesesine göre harcasın.
    aynen arkadaş güzel yazmıs :) böyle deseydın ozaman sen kızı engelmıs olucaktın o senın pesınden kosacaktı :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Hala adam sizi niye dinledim ki diyor. Dinleme kardeşim niye dinliyorsun. Mis gibi yolunmak varken, enayi yerine konulmak varken böyle aksiyonlara ne gerek var.

Yenge hanım da sizi epey seviyormuş onu anladık. Kalbini kırmamak için epey alttan almış, anlayışla karşılamış, kelimeleri adeta cımbızla seçmiş. Hemen konuşup orta yolu bulmuşsunuz. İyi de olmuş. İnsan gibi iletişimin faydaları bunlar hep. On numara ilişkiymiş hakkaten.
    Bunun gibi beyinsizleri görünce üzülüyorum içten içe ama bir yandan da hak ediyorlar

• eduyardo E kullanıcısına yanıt
    Dostum birşeyler yazacaktım ama şu mesajından sonra hakettiğini düşünüyorum , sana ayrıca şunu da söyleyeyim arkadaşların söylediklerinde haklılar şakayla karışık sana gerçeği göstermek istemişler , 5 yıllık ilişkim var daha aklıma 1 kez bile gelmedi acaba sömürülüyor muyum diye.Sadece şunu düşün sana bir sürü büyük abin burda akıl veriyor hepsi de aynı ancak sen hala barışmam lazım diyorsun tamamen gençliğine veriyorum ilerde adam akıllı bir sevgilin olduğunda bu zamanlara güleceksin kendine de çok kızacaksın haberin olsun , ayrıca şunu da bil o kız 1 haftaya kalmaz para yiyecek başka birini bulur.SAKIN UZULMEK GIBI SACMA SALAK BİRŞEY YAPMA
  • CSB kokusu alıyorum üniversite okuyan adam bu kadar saf olmaz herhalde
  • Ya profil fotoğrafını niye kaldırdın ne anlamadın mo engellediğini saf mısın

Yani gerçekten bunlar doğruysa safsın ya da csb

Gerçek olmasına inanmak istemiyorum ya olmasın lütfen

Ya ayrıca şunu da anlamıyorum. Sen günün sonunda kızı yemeğini yedirin eğlendirip evine donuyorsun sıfır kazançla hatta anlattığına göre zararla

Ne uğruna söyler misin ne için? Cinselliğin olmadığı bir ilişki nasıl sevgililik olur

Sevgili değil sen erkek arkadaşsın sadece

Yani şimdi bu söylediklerim çok yanlış yerlere çekilebilir fakat anlayanlar da olacaktır

Turkiyedeki bu ilişki kavramı evcilikten ibaret a dostlar yalan mı

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.