Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
11
Favori
27.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim merhaba kızdan ayrıldıysan bana yolla ben ilacını biliyorum teşekkürler

(((((((((((((((((( CCCCCCCCCCCCSSSSSSSSSSSBBBBBBBBBBB )))))))))))
  • Şu konuşma ss’lerine kadar belki idare edersin dedim. Ama ss’lere kadar kızın ayıbı iken, ss’lerden sonra senin ayıbın haline geldi. Sana adam değilsin, ne biçimsin vb. ithamlarda bulunan biri senin için değerli olamaz.

Olay kızdan çıktı, kızın ne kalitede olduğunu görmüş olduk. Bundan sonra devam edersen senin ayıbındır. Kız ne yapsa, ne dese haklıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    hocam tamam da daha bir dünya şey dediler kendimi küçük düşürmiyeyim diye yazmadım. Yok kapütülasyonlar kalkmış ben niye kapütülasyon vermeye devam ediyorum, kız benle sevr antlaşması imzalamış acilen lozana geçmeliymişim, kız ekmek bulamamış pasta da bulamamış beni yemiş. Acilen kızla arayı düzeltmem lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu kızın yazışmalarını gördüm de. Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki kurtuldun. Sen daha iyilerine lâyıksın kardeşim.
  • Ver yoly gitsin, laflara bak laflara erkek ödermiş tabi de öyle de böyle. Çok biliyo hanım efendi sanki şeyi altın varaktan...

Vallaha benimde sevgilim var ama ona rağmen delirdim bu ne pişkinliktir hocam 1 dakika bile daha verme şu at ağızlıya yediği haram zıkkım olur inşallah.

Ohhh rahatladım valla, ayrıl gitsin bi cacık olmaz

• Bak kızmıcan söz ver, bak kızmıcaksın, diyerek zaten ağır saçmalamışsın, blok. Utandım yemin ederim ya, bugün de boş geçmedik çok şükür....

Anca ezdirin kendinizi, kız ağzına yüzüne mıncıklamış resmen,sen hala aşkom profül rösmönö nödön kaldırdon.

Bu arada kaç yaşındasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PieCeSs -- 4 Temmuz 2018; 15:27:27 >
  • Kız sana adam değilsin yazmış,bak sana net söylüyorum o cümleyi kurduktan sonra 5 yıllık sevgilim olsa affetmezdim.

Ayrıca konuşmanın en sonunda profil resminin gittiğini söylüyorsun ve yazdığın mesaj gitmemiş.Eğer seni engellediyse kesinlikle arkana bakma,bak kesinlikle diyorum.Köpek gibi gelecek ve kabul etmemen gerekli,başta da yazmışlar kafalar uyuşmuyor arkadaşım.Geçmiş olsun hayatına devam edeceksin,karşına ilk çıkan kızla evleneceksin diye bir kural yok,tanıdınız ve olmadı gözüyle bak.

• Hala akıllanmamışsın, bu kız kalkmış şeyi indirir.

Bunun gibi 2. Sınıf kezban tiplere prim verecek kadar aciz olan erkekler varken totoları da yukarıda gezmekte sonuna kadar haklılar.

Suratına tükürmek isterdim, kız haysiyetine onuruna şerefine laf etmiş sen haddini bildirememişsin. Bir de hala çevreni burayı arkadaşlarını suçluyorsun.

Bu kadar mı yokluk içindesin? Lan şu kıza tamah edeceğine git eline tamah et, en azından paran cebinde kalır trip de yemezsin.

Erkeklerin onurlarını, gururlarını kırıp, onları incitmekten zevk alan ve bu yolla egosunu

tatmin eden kezoları insan yerine koyarsanız böyle olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: eduyardo

hocam tamam da daha bir dünya şey dediler kendimi küçük düşürmiyeyim diye yazmadım. Yok kapütülasyonlar kalkmış ben niye kapütülasyon vermeye devam ediyorum, kız benle sevr antlaşması imzalamış acilen lozana geçmeliymişim, kız ekmek bulamamış pasta da bulamamış beni yemiş. Acilen kızla arayı düzeltmem lazım
    Bak kardeşim 27 yaşındayım şu zamana kadar bir sürü ilişkim oldu "pardon adam dedim" gibi bir lafla karşılaşmadım eğer karşılaşsaydım bunu diyenin alnını karışlardım. Sırf seviyorsun diye farkında değilsin ama kız resmen seni itin bitarafına sokmuş birde hala barışmak istiyorsun. Derhal mesaj atmayı ve aramayı kes hiç mi gururun yok erkek olsana biraz yemin ederim mesajları okurken düştüğün durumdan dolayı sinir oldum burda. Eğer istersen pm den numaranı yaz arayayım ne saçma bir halde olduğunu birde telefondan anlatayım.

• KONU AĞIR CSB
  • Benim iki senelik sevgilim vardı. Param varken ben öderdim yokken o öderdi günde 2 binlira verdiğini biliyorum ayrılman iyi olmuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: besiktas033

Benim iki senelik sevgilim vardı. Param varken ben öderdim yokken o öderdi günde 2 binlira verdiğini biliyorum ayrılman iyi olmuş
    günge 2 bin tl ye ne yapıyor olabilirsiniz?
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Gündüz yeme içme akşam bar falan

• Arkadaşım ayrılmak söz konusu bile olamaz yazmışsın. Hayır anlamadığım ne tür bir fikir istiyorsun ki bizden başka. Madem söz konusu bile olamaz sagilmaya devam. Merak etme zamanı gelince o kız gerekeni senin yerine yapacaktır.

• Sana bir abi tavsiyesi eğer gerçekten adam gibi adamsan buna inanıyorsan asla adamlığına laf ettirme. Zaten seni gerçekten seven birisi adamlığına laf etmez senin. Gerisi boş laf-ı güzaf.
  • Kız seni enayi değil, bildiğin kaz gibi kullanmış, telefon mesajlaşmasında da terbiyesizliğin dik alasını yapmış sen de adam gibi lafı yerleştirip bırakamamışsın. Sen böyle devam et yakışıklı...
  • İşlerine gelince erkekler kadınlara bakmakla mükelleftir, parayı onlar öder nafakayı onlar öder vs. İşlerine gelmeyince kadın erkek eşit herşeyi eşit yapmamız gerekli. Klasik hareketler...

• bu konu bir yıllık kanser hücresi ihtiyacımı karşıladı teşekkürler

• AYRIL ONDAN VE BİR DAHA GÖRÜŞME.SENİ ATM Sİ OLARAK KULLANIYOR BELLİ.

• Ogrenciysen paran yoksa kiz miz yapma

Para lafini yapmiyorum dedin yok caisiyorum yok meksikali bilmem ne sonra enayi olayi

İliskide boyle para muhabbetleri geciyosa o iliski degil zaten bitsin direk

Paran yoksa saga sola gitmicen direk soylucen kiza benim param yok diceksin anlayisli ise devam anlayisli degilse bitiricen

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.