Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
11
Favori
27.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sevgilisi olan adama kız mavi tiki kapattırmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Ağır CSB.

Sevgilisi olan adama kız mavi tiki kapattırmaz.
    Benimki açık onunki kapalı. İki taraftan biri kapatınca mavi tık gözükmüyor. Geç saatte girince babası laf yapıyor diye kapamıştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eduyardo E kullanıcısına yanıt
    Hala sana burda ayrıl diyenlere laf yapıyorsun. Konu csb değilse bir hekime görün derim.
  • csb ama benzer konumda sağılmaya devam eden o kadar çok keriz varki gerçekçi olmuş
  • Umarım CSB'dir bu ne lan?
  • DOSTUM KIZ SENİ KULLANIYOR ALLAH AŞKINA KÖR MÜSÜN LA ? KAÇ TANESİ GEÇTİ ELİMDEN BÖYLE 3. GÜNE YOL VERDİM RAAD OL KIZ İNGİLTERE GİBİ SÖMÜRGECİ
  • Ağır ve kalitesiz CSB block.
  • Ağır CSB. Hadi kısa birkaç şey yazarsın da bu kadarına insan üşenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eduyardo

Allah kahretsin çok kötü bir şey oldu konuyu açtım kıza açmaz olaydım nerden uydum sizin aklınıza telefonları açmıyor
    Tebrik ederim. Güzel bir hayat tecrübesi edindin. Bir daha hayatına bu tipleri almaman dileğiyle...

• Millet ne düştü be adam güzel kekliyor basbnxncfm

• ÇABUK O KIZDAN AYRIL.

• şakaysa komik değil, saka değilse komik olay.. Arkadaşlar cool story demişler ama öyle değil gibi duruyor.

Ülkedeki tahminim çoğu genç arkadaşın zaman zaman düştüğü durum olabilir.

Ayrıl güzel kardeşim , ayrıl..
  • CSB ise tebrik ederim konuyu burada aleni tartışman hariç gayet gerçekci ve samimi bir üslup kullanmışsın

CSB değil ise geçmiş olsun, köprüden önceki ilk çıkışı kullan derim, köprüden çıkışı kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 4 Temmuz 2018; 14:52:39 >
  • Okumaya gerek yok. Bu güne kadar, sevdigin için "yok yaa daha neler" deyip konduramamışsın ama şimdi ya da bir sürefir her seyin farkına varmaya başlamışsın. Durum ortada, sevgin enayiliğinden önce geliyorsa devam et, yok beni kimse sömüremez isterse peygamber olsun kafasındaysan bugün hâllet bu işi. Ben ikinci şıktan yana olurdum.

• Bu nasıl ilişki
  • Erkek çalışır hesap öder dediğinde demen gereken Kelimeler şunlardı sadece s.g k.dumun k...rı ben sana mı çalışıyorum demek yeterdi:) ayrıca CBS:))

• Lise arkadaşlarımın yaptığı espriler çok iyi . Onlara kızacağına kendine kız. Enayisin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SS leri görene kadar inanmıştım ama CSB bence. Çünkü böyle zihniyette bir kızla birkaç ay çıkılmaz+ çıkılsa bile baştan anlaman lazım. Dediğine baksana sen öde felan diyor. Neyse Cool Story Bro

• Böyle böyle farkını anlayacaksın

Allah iyilerle karşılaştırsın

• Kız bir daha arama beni yazdığında ok deyip bırakacaktın. Ne olur kendini daha fazla ezik duruma sokma

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.