Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
11
Favori
27.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim ciddi cevap istemişsin ben de ciddi ciddi söylüyorum. kafede 150 lira ödeme olayına kadar bir nebze halledilebilir diye düşündüm ama o olaydan sonra kız kesinlikle sömürüyor seni. ne kadar sevsen de uzak durmaya bak o kızla ciddi bir geleceğin olamaz. okul bitmeden aklı başında bir kız bulmaya bak yoksa okul bittikten sonra kafanı çok duvarlara vurursun benim gibi. her ne kadar sevsen de şimdi yaşayacağın acı ilerde yaşayacağının yanında hiçbir şey bunu unutma...
  • Bu seviyorum ayrılamam laflarını falan bırak, mantığınla düşün(Aradan zaman geçtikten sonra mantığınla düşündüğün için kendine minnettar olursun). Emin ol 2 hafta üzülürsün sonra düzelirsin, kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Kendine saygını yitiriyorsun böyle yaparak, kız resmen kullanmış seni. Böyle devam ettikçe onun gözünde yücelmeyi bırak daha da sünepe gözükeceksin. Direk ayrıl. Strese girmeye değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco Hietala

Bu seviyorum ayrılamam laflarını falan bırak, mantığınla düşün(Aradan zaman geçtikten sonra mantığınla düşündüğün için kendine minnettar olursun). Emin ol 2 hafta üzülürsün sonra düzelirsin, kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Kendine saygını yitiriyorsun böyle yaparak, kız resmen kullanmış seni. Böyle devam ettikçe onun gözünde yücelmeyi bırak daha da sünepe gözükeceksin. Direk ayrıl. Strese girmeye değmez.
    Bence zor ayrılır her gence ömründe bir tane MUSALLAT olan KADIN çıkar BOYNUZLAR o zaman anlar
  • kardeşim kızların yanına gittiğinde 20 TL bırakan kız ile çıkma imkanın varsa onunla çık. karakter önemli. yüzü güzele doyulur da huyu güzele doyulmaz.
  • kasmaya gerek yok direk sonunu yazayım. o kız senden ayrılacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgem kullanıcısına yanıt
    Doğru sen de haklısın bir müsibet bin nasihatten iyidir...
  • Senin kıza takman gerekirken, resmen kız sana takıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız senin paradan çok sevgini sömürüyor gibi geldi. Paran da bonus olarak gidiyor.

• Sen sinemaya gitmişsin, hem de erkenden, sırf onun için, onu heyecanla bekliyorsun. O ise hala kafede arkadaşlarıyla birlikte , ondan sonra sen buraya gel beraber gidelim diyor. Ayrıca yanlarında hesabı ödeyecek paraları yoksa , sana mesajla durumu bildirir, zor durumdayız aşkım vs gelir misin diye.Sende o zaman gidersin yardım edersin tabi o ayrı.Ama öteki türlü bu yapılanlar hiç hoş değil.Bu kız sana değer vermiyor sanırım.Ben olsam bitirirdim bu ilişkiyi.Merak etme Dünyada kız nüfusu çok, elbet ileride bir başkası çıkar karşına, ve hiç de pişman olmazsın.

• Hesabı ödetmek için çağırmış seni belliki.
  • Kız seni para için yanında taşıyor, fazla uzatmadan ayrıl seviyorsa (sanmıyorum) kendisi gelecektir ama aynı hataları tekrar yapma.

• Allah kahretsin çok kötü bir şey oldu konuyu açtım kıza açmaz olaydım nerden uydum sizin aklınıza telefonları açmıyor
  • Csb nin dibi artık yazmiycaktım ama ss gelince dayanamadım.
    Profil fotonu niye kaldırdın kısmı olmamış düzenle tekrar yolla orayı :)
    Şimdi burdakilere inanıp bunu yaptığın için yıkılıcaksın millet de ulan ayırdık çocuğu dir üzülcek.
    Lise iq düzeyine sahip olaylar yazık yeminle.

Csb olsa bile gerçek kesit bu olaylar. Biri özetlemiş ilk popüler yanıtta olay aynen öle. O yaşta parayı karı kıza yedircen ki gözün doysun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayrılığın hayırlı olsun kardesim. Tinder Plus al iyi hatun düşüyor :D
  • Csb olduğu kesinleşti.Bu konu artık amatör eğlendirir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı olmuş dostum.

• sen inanmak istemiyorsun, ikna olmak istiyorsun. o . yüzden ne denilse boş.

ama bir kez daha gerçeği yazalım: "sağılıyorsun"

kızların gülen yüzlerine aldanma , evlenme yolunda dünyanın en mülayimi olan kızın bir anda 180 derece değişip canavara döndüğünü gördü bu gözler.
    sanırım biraz mülayim bir yapın var, güzel sözlere çabuk kanıyorsun, bir de iyi niyetlisin.

çok canın yanacak haberin olsun. ayrıca ayrılık dünyanın sonu değil , bir birey olarak tek başına hayatta kalmalısın, ayakta durmalısın bir kıza muhtaç değilsin.

ha bir de kıza kendini muhtaç gibi hissettirdiysen misal "sensiz yaşayamam, sensiz yapamam" falan diye , zaten onun gözünde bitmişsindir. geçmiş olsun.
    çevremde birkaç arkadaşım var, resmen kızlara köpek çekiyorlar, kızlar da bunlara bütün paralarını veriyor , hem paralarını yiyorlar hem köpek çekiyorlar.

kısaca seversen itiliyorsun, itersen seviliyorsun. hayatında bişeylerin değişmesini istiyorsan: kendini sev, kendine değer ver.
    seni kullanana da yol ver.

• Git kendine düzgüm birisini bul,ağabey tavsiyesi olarak kendine yazık etme,ileride bela olur sana. Yüreği güzel bir kardeşimizsin ve senin mutlu olmani isterim. Klişe olacak ama klişe olarak değil gercek anlamda daha iyilerine layıksın. Daha yazışmak istersen whatsapp ten dinlerim.

• Profil fotonu neden kaldırdın kısımına gelince csb olduğunu anladım,kandırıldık gençler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 4 Temmuz 2018; 14:18:26 >
  • Tipik feminist erkek düşmanı zihniyet

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.