Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
827
Cevap
11
Favori
27.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardesim o kizla isin bittikten sonra bizle de sevgili olsana be. Maddi durumlari duzeltelim biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer durum vardı bende ayrıldım oh mis gibi üzerimden yükler kalktı düşün kendisine ayakkabı alıyorum neden çanta almıyorsun set olur diyor belki paramız yok a......... en kısa sürede kurtul yoksa kullanır kullanır atar

Seninle evlilik düşünen biri senin cebini düşünür hadi beraber gidip 150 lira ödesen başüstüne ama arkadaşlarının hesabını ödemek ne demek bana yapsa böyle bişey cüzdanı evde unutmuşum derdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Düzenli sex varsa ayrılma. Yok o noktada da sorun çıkarıyorsa ayrıl. Çünkü dostum üzgünüm ama kız seni sömürüyor ve sömürecek. Bu durumda bu bir çıkar ilişksine dönüşüyor. O seni sömürecek, sen de onu. Bunda olağan dışı bir şey yok. Ülkedeki ilişkilerin hatta evliliklerin çoğu bu düzen üzerine kurulu zaten. O yüzden dediğim gibi karşılığını alıyorsan devam et, sıkılınca bırakırsın. Bana kalırsa da işi ciddiye bindirme. Takıl bi süre sonra salarsın...
    arkadaşın dediğini %1000 katılıyorum.Karşılığını alıyorsan sıkıntı yok.Amma velakin yıllarca bende aynı hatayı yaptım.Kız seni ağır sömürüyor.
  • kardeşim kızı seviyorsan onsuz olamam diyorsan katlanacaksın, kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez misali ama yok kendimi de kullandırmam diyorsan adam akıllı konuşacaksın, kendimi kullanılmış gibi hissettiriyorsun die oda seni seviyorsa idare edecek,masrafları yine sen öde tabi de daha uygun yerlere gidersin,okulun kantininde yersiniz kabul etmiyorsa gittiği yere kadar devam et derim.
  • %99 CSB. Eğer değilse; Ayrılmam diyorsun da, bu kız senden eninde sonunda ayrılacak. O yüzden hamleyi sen yap

• çok net csb. yoksa bir insan bu kadar saf olamaz

• Kardeşim seviyorum demişsin ama bu kız sana para muhabbetine nasıl adamsın sen demiş bu lafı yutup devam edebiliyorsan et
    Evli bir abinden tavsiye sana cebindeki paran kadar sana değer veriyor bu kız düşün evlendin cebinde para olmadan eve gidince karının sana nasıl adamsın sen demesini kaldırabilirmisin? ne demek seni yanına çağırıp milletin hesabını sana kitlemek biraz mantıklı düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ape1281

Böyle bir şeyi sakın yapma, gördüğüm en düşüncesiz ve saçma ayrılık yolu. Öyle bu arkadaşın dediği gibi yemekhaneye çağırıp kız hayır deyince hep ben ödüyorum diyip ayrılma. Çocuk musun?

Kahve içmeye davet et kızı bir yere. Baş başa olun, etrafınızda tanıdıklarınız olmasın kesinlikle. Orada otur ve farklılıklarınızdan, onun hakkında hoşlanmadığın şeylerden bahset. Eğer kız seni kaybetmek istemeyecek kadar değer veriyorsa bundan sonra daha çok dikkat edeceğini vs. söyleyip biraz daha devam etmeyi ister. Eğer kız ciyaklamaya başlarsa da geçirdiğiniz güzel zamanlar için teşekkür et. Kahvelerin parasını öde ve sonra hayatına devam et.

Edit: Ss'lerde konuşmalarınızı şimdi gördüm de, direk mesaj atıp ayrıl kızdan yüz yüze konuştuğuna değmez böyleleri.

Alıntıları Göster
    Boyle yaparsa kiz bunu ikna eder ayrilamaz yine ;)

• Bende bu kadar saf olma durumuna inanmıyorum ama gerçekse de istediğin kadar sev konuşup bu durumu dile getirmezsen anlaşmadıgınız için de ayrılmazsan üniversite bittikten sonra tabiri caizse tekmeyi vuracak sana

• Sen daha buralarda böyle sıkıntılar çekiyorsun. Evlenme aşamasında seni altına sokacağı yükü tahmin edebilsen şu dk bırakırsın. Her şeyi en iyisinden havalısından pahalısından isteyecek. Yapmazsan surat asacak tavır yapacak hatta yeri gelecek bitsin olmasın bu iş diyecek. Rest çekecek. Sonra sen ne yapıp edip gireceksin o yükün altına. Bu sefer de evlenince nasıl ödeyeceğim derdine gireceksin. Uykuların kaçacak. O hala takmayacak. Kocam değil misin ödeyeceksin ben mi düşüneceğim diyecek. Hala bir yandan başka başka şeyler isteyecek. Onları düşün bi ne kadar mutlusun huzurlusun şimdi karar ver. Bunu evli ve oldukça tecrübeli bir abin olarak söylüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halen para önemli değil tüm param onun olsun diyorsun yailerde evlendiğinde çok büyük kılıbık olacaksın,net

Insan sevdiğini düşünür cebinden para çıksın istemez.Ben eski kız arkadaşlarımdan biriyle taksiye bindim diye kavga etmiştik,dolmuş otobüs var onlara binelim demişti.Yemek yiyeceğimiz zaman onun şirketinin anlaşmalı olduğu yere giderdik,şirketin aylık belirli bi yemek limiti vardı o limitin içinde banada yemek ısmarlardı param gitmesin diyeGerçi sonra ayrıldık ailesi tam paragöz çıktı Allahın sevdiği kuluymuşum kurtardı beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 4 Temmuz 2018; 9:33:21 >

• Acil uzaklaş ne sevgisi zaten bitecek sevginde ilişkinde ne kadar ucuza atlatırsan kar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maldan adam

Veriyosa ayrılma, vermiyosa ayrıl.
    Ben katılıyorum.
  • Eğer kızı gerçekten seviyorsan bu tür para muhabbetleri sıkıntı olur. Amaa önemli olan karşı tarafında bu konuda hassas olması. Para için kızlarla tartışmayın, reklam olursunuz. Cimri, kıymet bilmeyen, 3 kuruşun hesabını yapan insan olarak kalırsınız. Maceraya gerek yok, etikete de gerek yok.
    Ayrıca bayanlara gereğinden fazla değer veriyor, anlam yüklüyorsunuz. Bugün hesabı sen ödediysen akşam sevişme ondan olur. Bu bir kuraldır. Daha elini bile doğru dürüst tutmadığınız, 2 kere doğru dürüst öpüşmediğiniz kızlara yatırım yapmayın. Sonra üzülürsünüz, Türk kızı paragöz diye ortada gezeersiniz.
    Örneğin 2. durumda arkadaşlarının hesabını siz ödediyseniz ödemeden önce tartışma yaşayacaktınız. Sonrasında yapılan tartışmalar boğar ve anlamsız olur. "Canım bana sormadan neden böyle birşeye kalkıştın? Üzerimde yeteri kadar para/kart yok. Neden böyle düşüncesiz davrandın? Olmaz ki böyle diye ezikleyeceksin ki bir daha yapmasın. Dur ben babamdan veya şu kişiden bulayım diye onu orada bir yarım saat bekletip geri gelin. Siz değil o kendini ezik rezil olmuş hissetsin. Az açıkgöz olun arkadaş.
    Parayı sorun etmediğnizi bilsin ama sizden habersiz iş yapmasın. Bugün senden diyerek onunda ortak olmasını sağlayın. O mutlu olacak diye siz mutsuz olmayın artık. Altı üstü 250 gram arkadaş.
    Herşey karşılıklı bunu unutmayın. 1 senden 1 karşı taraftan. Doğanın kuralı bu. Herkes güçlünün peşinde/yanında olmak ister. Ezikletmeyin kendinizi. Erkek olduğunuzu bilsinler. Bugün senin yanında durur yer içer yarın başkası beş kuruş vermeden elinizdekini alır. Ona göre, akıllı olun.

• vermiyorsa al veriyorsa almaya devem et :)
  • Nişanlım farklı ülke vatandaşı. 30 farklı ülke gezmis. Yurtdışında ne restoranlar var. Buranın en kalitelisi bile çöp kalır.

Yeri geliyor 5 liralık tavuk döner yiyoruz. Yeri geliyor en pahalı restorana gidiyoruz. Kusura bakma ama kız arkadaşın Gold digger.

• quote:

Orijinalden alıntı: domatesadam

Çak geç hocam fazla düşünmeye gerek yok. İki lafından biri para olan insandan uzak duracaksın
    iki lafından biri çak geç olana da çakıp geçeceksin.
  • Özel mesaj yoluyla bir kezban vakasına daha cevap verildi.
  • Kızla anlaşan beynin değil hormonların

• quote:

Orijinalden alıntı: maldan adam

Veriyosa ayrılma, vermiyosa ayrıl.
    Nick-yorum uyumu

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.