Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
11
Favori
27.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: maldan adam

Veriyosa ayrılma, vermiyosa ayrıl.
    Tebrik ederim cevap budur işte.Kısa,net ve gerçekçi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konuyu ciddiye alıp, ciddi ciddi cevap verenlere acıyorum.

• Ilk sevgilim kastamonuluydu ayni ahlaktaydi bir gun sigara bile aldirtti en son butun aldigim harcadigim paralari topladim dedim ya parami ver yada bana gonderdigin fotolari anene gonderirim parami almistim inanirmisin telefonumla arkadasiyla bile konusuyordu

2 ciyle evlendim Ilk tanistigim davet etigim restauranta cok ac olmasina ragmen corba isteyip icmemisti baktim ayaklari aciyor ayakabimi vermistim sporla bende ciplak ayakla gezmistik o gunleri keske bir daha yasasam bence bosver sevgi 2 kisiliktir iki kiside sevgiyi esit verir birbirine

• Bir kafede 2-3 saat oturmaya 170 lira veren bir kişiyle arkadaşlık bile etmem.

• ''hesabı öde'' böyle bir samimiyeti ancak bir kadın kocasına söyleyebilir ki siz de daha kutu açılımı bile olmamış çok özel şeyler paylaşmadığın bir kız

Otur konuş kafede yaptığı hareketin yanlış olduğunu bundan sonra ortaklaşa hesap ödemeyi teklif et viyaklamaya başlarsa ki tahminimce öyle olacak,teşekkür edip yollarını ayır kimse için kendinden ödün verme kızın yaptığı basit bir kasaba kurnazlığı maaşlı çalışan değilsin bir konumun bile yok paran varsa bilemem ama normal bir aileden gelen bir öğrenciysen aklını başına topla paranı kendi isteklerin için kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTİ BUG -- 4 Temmuz 2018; 4:28:12 >
  • seni saf görmüş kardeş, seni sömürüp atacak, seni sevmiyor, sakın aldanma, sana değer bile vermiyor, senden faydalanmaya çalışıyor, yedirmediğini anladığında seni bırakacak
  • Duyduğum en güzel yöntem bu galiba ama olağan bir olay gibi davranmalı ve aslında olsa verirmişsin imajı vermelisin. Buna erk olarak asla ve kata hesap ödemek erkeğin vazifesi değildir, böyle düşünmek kadar saçma bir şey yoktur. Eşin olsa anlarım ama sevgililik ve öğrenci sonuçta. Ağaoğlunun oğlu da olmadığına göre bunu yapmak zorunda değil. Kusura bakma ama kızda özgüven eksikliği görüyorum. Sana da kendini ve ailesini tam açık ve net bir şekilde ifade etmediğini. Özgüven eksikliğini de senin üzerinden para yoluyla kapatmaya çalıştığını düşünüyorum. İşin zor ama sevgi karın doyurmuyor. Herkes herkessiz yaşayabilir. Bence ilişkini tekrar gözden geçirmelisin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yani evlenmeyi felan düşünüyorsan bu şekilde hayatın zindan olur. Sevgiliyken bunu sana yapan insan evliliğin verdiği rahatlıkla sana neler yapmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba kelimesini çıkar oradan. İngiltere Afrika’yı böyle sömürmemiştir.

• Cimri ya sanki evlenince sen odemicen hesabi

• kesin varoş, kezban bir şeydir. arkana bakmadan topukla arkadaşım. 35 yaş tecrübemle söylüyorum. benzer bir hatayı, hatta daha ağırını ben de senin yaşında yaptım. Kızı giyim alışverişine götürüyordum. Evine erzak, beyaz eşya falan yolluyordum o derece 😆 tekrar diyorum direkt kaç

• Ayrıl olum kız mı yok seni bildiğin para olarak görüyor. Tabi bunlar bir iki kere olmuş şeylerse mazur görülebilir ama genel tavırsa hemen ayrıl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzenli sex varsa ayrılma. Yok o noktada da sorun çıkarıyorsa ayrıl. Çünkü dostum üzgünüm ama kız seni sömürüyor ve sömürecek. Bu durumda bu bir çıkar ilişksine dönüşüyor. O seni sömürecek, sen de onu. Bunda olağan dışı bir şey yok. Ülkedeki ilişkilerin hatta evliliklerin çoğu bu düzen üzerine kurulu zaten. O yüzden dediğim gibi karşılığını alıyorsan devam et, sıkılınca bırakırsın. Bana kalırsa da işi ciddiye bindirme. Takıl bi süre sonra salarsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-221B83E8D

You tell me we can start the rain

Alıntıları Göster
    and I dream of the rain as it falls upon the leaves...

• Lise arkadaşların haklı. Niye konuşmuyorsun anlamadım

• Sevgilini dh uyeleriyle tanistir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim senin hatun gibi birini bende üniversitede tanıdım. Kesinlikle ayrılmanı öneririm. Ayrıl ve bu kişiyi izlemeye devam et. Nasıl ahlaksız ve karaktersiz biri olduğunu zAten gözlerinle göreceksin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kız ile ciddi bir şeyler düşünüyorsan çok üzülürsün. Kafa yapılarınız uymuyor ve bu kız sana uygun değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek çare ayrılmak. Kız senin sevgini ve ona karşı olan tutumunu kullanıyor çok net. Bugün ödediğin 100-200 tl önemli değil ama bu ilişkiyi devam ettirip evlilik sürecine girersen daha büyük bedeller ödeyeceksin kardeşim unutma.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.