Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
11
Favori
27.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okurken çok kötü oldum. Kardeşim senin için cidden üzülüyorum. Git bi red pill al rahatla. Lan bak ciddi söylüyorum çok üzüldüm. Buradaki insanlar olaya objektif bakabiliyor. Kızın karakterini burada ki hemen hemen herkes anlamıştır. Ama sen anlayamazsın çünkü olaya objektif bakamıyorsun. Anlaşılan ayrılmak senin için zor. Tam olarak tanımadığın bir kızı kafalarımız uyuşuyor demişsin. O kız seni çok feci kullanıyor. Başka anın varsa anlat. Kıza biraz daha kin besleyeyim. Şu an iğrendim kızdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeme, içmeye senin para vermen değil de kafe muhabbeti can sıkıcı. Bence sömürüp sömürmediğini anlaman için bir süre ailenden para almadığını söyle ve az miktar parayla git yanına. Bakalım ne olacak. Birlikte vakit geçirmek için illa ki para harcamanıza gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nigdes -- 3 Temmuz 2018; 23:38:13 >
  • Madem seviyosun ayrilamiyosun ayrilmaaa baban calişsin sana versin sende kari kizlara yedirmeye devam et bize ne soruyosun ne akil almak istiyosun kardeşimmm olumsuz cvplara bile tahammülün bile yokken olumsuz insan oluşunundan dolayi neyi akli neyin fikrini soruyosun kendi salakliğini bize yansitmayami geldin üfff ..

• sensaura kullanıcısına yanıt
    denklem doğru hocam.
    senin niyet belli ama :))))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bugün neredeyse 16 saat çalıştım acayip yoruldum ama yarın kızla konuşucam sanırım. Konuyu nasıl açabilirim? Para önemli değil hepsi feda olsun da kendimi birazcık enayi gibi hissediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sensaura kullanıcısına yanıt
    Pardon tamamdır şimdi oldu. yanlışı düzelttim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalarun -- 3 Temmuz 2018; 23:49:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ona bu konuyu okut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin GroBkreutz -- 3 Temmuz 2018; 23:50:25 >
  • Hocam ayrılamam seviyorum diyorsun da böyle nereye kadar gidebilir ki? kücük dünyandan cik bu senin icin daha iyi olacak emin ol. Kendini kötü hissedeceksin belkide yalnız kaldığın bi an aklına gelecek sinirleneceksin yani öldüren bi sevgi mi istiyorsun? ayrılırsın güzel kardesim 5 6 yıllık sevgilisinden ayrılan nasıl ayrılıyorsa sende yapabilirsin hani en azından biraz ara vermis olursun onunda seni gercekten sevip sevmediğini de anlamıs olursun ayrıldığın süre icersinde kendine 2 hafta ayır sarkı dinleme fotoğraflarına bakma asla yalnız kalma cünkü yalnızlık insanı depresyona sokar tabi yine kendi bileceğin is ama seninde maddi durumun cok cok iyi değil öğrencisin ve böyle düsüncesiz davranıyorken kız arkadasın nasıl ilerleyebilirsin bi elle tutulur yanı yok. Deveye diken insanada diken yarasırmıs ya hani istediğin seye tutunmak istiyorsan önce aklını kullan ancak böyle ilerletebilirsin iliskini
  • Kardeşim çok kız tanıdım ama böylesini ilk defa duydum. Objektif bir şekilde yaklaşırsan şu olaya zaten seni kullanıyordur. He birde şu mesele var kız veriyor mu vermiyor mu ? Bak bu önemli trolüne söylemiyorum bunu. Çünkü veriyorsa ve böyle durumlarla karşılaşıyorsan çok farklı anlamlar çıkabilir. Ha vermiyordur bence çünkü sen böyle seviyorum felan dediğine göre o işlere bulaşmamışsınız. Benim düşüncem sen bu kıza aşık olduğunu kendine inandırmışsın. Kız da bunun farkında ve seni kullanıyor. Kızla ayrılırken para mevzusu yapma sakın. Başka şeyi bahane felan et.
  • Aferin kıza. Yolunacak kaz muamelesi yapıyor. Enayi olmayın. Bıraz kızı. Ha seviyorum ölüyorum aşığım diyorsan durumdan rahatsız olduğunu ifade et. Mırın kırın ederse bas tekmeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GERFİLİ -- 4 Temmuz 2018; 0:11:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen aynısı olmasa de çok az benzeri bende de var kardeşim. Önce senin konuna gelelim:

Anladığım kadarıyla seni kullanıyor, sen çok sevdiğin için göremiyor veya ben tüm diyalogunuzu bilmediğim için böyle anladım. Üniversitelerin yemekleri genelde güzel olur ki sen de demişin "neredeyse yemekhanede tanıştık" diye, buna rağmen sana hesap ödetmeye çalışıyor. Arkadaşlarının hesabını sana neden odetti anlamak güç.

İmâlarda bulunmani öneririm mesela sinema için sözleş sonra cüzdanını evde unuttuğunu söyle bakalım tepkisi ne olacak, ben mi ödeyim diyecek, param yok mu dene.

İkinci olarak kesinlikle erkek hesabı ödemek zorunda değil öyle birşey yok, hesap dert edilmemeli hesap öderken kişilerin tavrı önemli. Mesela hesap öderken ben bekliyorum mu diyor vs.

Benim kız arkadaşım lisede ben üniversitedeyim bütçemizin çok farklı olduğunu düşünmuyorum ama hesap öderken elini hiç cebine atmıyor, uzak da duruyor. Bir kere de ben vereyim demedi, bir hediye aldı yine de senin gibi düşünmuyor değilim.

Dediğim gibi hesap ödemek de değilim ben, hesap ödenirken ki tavırlardayim.

• Hocam bence milleti yiyorsunuz :)

• bu durumu çözemezsin, ayrılmalısın...
  • Arkadaşım Türkiyede erkek tarafı her zaman paralı olması gereken taraftır. Para=Güç Güçsüz erkeği kimse sevmez. Daha bu zamanda kendini enayi yerine koyuyorsan evlenmeye hiç kalkma.. Çünkü böyle sevip herşeyine katlanıp bide evlendikten sonra tüm birikimi kusmaya başlarsın ve ailenin içine edilir. Kadın her yönden güçlü adam sever. Canın yansa da gıkın çıkmamalı.. Burası er meydanı eğer oraya çıkacak cesaretin varsa kaçak dövüşmeden delikanlı gibi mücadeleni yapacaksın. Erkekliğini bütçene göre yapacaksın. Para yemekhaneye yetiyorsa o yemek yemekhanede yenecek o kadar.. Kadın yönetilmeyi sever. Sen elinden geleni yapıyor ve erkekliğin icabını kendi bütçen oranında yapıyorsan günah senden çıkar. Hala beğendiremiyorsan o kızdan kaçarak uzaklaş... Herşeyine katlanıp kör gözle bi cahillik yapıpta kendine eş yaparsan ve bu durumlar devam ederse ya sen ezilir püsürüsün yada o karıyı gebertirsin. Her türlü yazık olur sana.. Evli ve çocuklu bir abin olarak diyorum bunları...

• Fake and Gold Digger

• quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

Fake and Gold Digger
    You tell me we can start the rain

• quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

Fake and Gold Digger
    Fena kazdı forumu ama hocam
  • Ya hocam sen ne saf adamsın. Arkadaşların sonuna kadar haklı ingiltere afrikayı bu kadar sömürmemiştir. Zararın neresinden dönersen kardır. Kız seni seviyor gibi davranabilir inanma biraz mantıklı düşün. Nefsine ve içgüdülerine uymayı bırakıp mantık çerçevesinde bak olaya. Tamamen sömürge altındasın. Kız 150 lirayı isteyince o kadar kavga ediyor seninle ertesi gün bir şey olmamış gibi davranıyor. Çünkü senin gibi saf adamlara ihtiyacı var. Bırak sana kız mı yok. Arkadaşlarınla da aranı açma alınganlık yapma onlara doğruyu söylemişler.
  • Kardeşim sana 3 yıllık evli olarak yazıyorum

Söylediklerimi ciddiye almanı tavsiye ederim

Sevgilin ya düşüncesiz birisi yada senin kadar ciddi görmüyor bu iliskiyi 150tl lik hesap olayı kabul edilebilir bi durum değil.

Onu biraz zarflamani duruma göre ilişkini yönlendirmeni tavsiye ederim.

Mesela bi konser var çok istiyor gitmeyi sende bende çok istiyorum ama durumum müsait değil gibisinden bi yokla bu bir örnek bunu farklı sekillerdede yapabilirisn

Yani seninle birlikte vakit geçirmek paradan daha önemli mi bunun cevabını öğren ve ilişkini yönlendir

He her yol paraya çıkıyorsa eğer senin kızı sevmen artık hiç önemli değil o kız seni ASLA MEMNUN ETMEYECEK.

Mutluluklar dilerim kolay gelsin

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.