Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
11
Favori
26.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    +1
    Belli ki kız seni banka olarak kullanıyor. Hadi çalışma işinde gücünde birisi olsan anlarım ama sen de öğrencisin durumunu anlaması lazım.

Çıkar ilişkisi varsa, veriyorsa devam ama yoksa hiç çekme başka kız mı yok?

Bir benzerinden 3 ay önce ayrıldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İsmini görünce aklıma geldi
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Bu yoruma imzamı atarım.
    Kesinlikle ilerde evlenirseniz ciddi ciddi sorunlar çıkacak. İstediği koltuğu almayınca boşayıp ömrünün sonuna kadar kefaletini yer. Bu gibi kızları tanıyorum, cidden seni sevdiğini düşünmüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • serokut S kullanıcısına yanıt
    Kardeşim daha büyük bir abin olarak bu arkadaşa kesinlikle takılıyorum. Daha bu seviyede böyle çerez meseleler ile tartışıyor ve anlaşma sağlamadan daha fazla büyümesin diye konuyu kapatıyorsan kusura bakma kafanızı uyuşmuyor. Sen kendi kafanı uyuşturmuşsun apaçık biçimde, kendini kandırıyorsun.

Ayrıl gitsin çok seviyor ve seni önüme huyundan vazgeçmek gibi bir glhevesi varsa kendi döner zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cafe olayinda seni kumpasa dusurmusler.ayrilip ayrilmamak sana kalmis ama bu kizla evlenmeyi dusunursen evliligin boyunca modern kolelik yasarsin.onu millet kahvehanesine kek yemeye gotur.yedirdikten sonrada bu kekmi benmi daha guzelim diye sor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3D2CADADD

Bak cidden bir şey söylücem yanlış ama kardeşim kardeşim yaşındasın senin ablan sayılırım ben. Böyle bir kızı gerçekten seviyor musun ? Mesela örnek ver lütfen bana şu huyunu seviyorum falan de. Tamam erkeksin raconda iki üç liranın lafı yapılmazda 150 tl nedir kardeşim ? 150 tl ile 2 hafta geçinmesi gereken arkadaşlarım var benim. Kız seni kullanıyor üzgünüm.
    Abla seviyorum işte nasıl anlatsam bilemedim ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serokut S kullanıcısına yanıt
    Abi hayır yaa öyle yapmış olamaz öyle biri değil o

• quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

"açık sözlü olmak iyidir. en kötü ihtimalle sonradan kaybedeceklerini en başta kaybedersin."
    Ben hiç kaybetmek istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

kafe olayı bombaydı kız baya baya seni sömürüyor eğer kızı emiklemediysen emikle ve direk ayrıl
    Yok hocam emikleme durumu olsa konuyu açmazdım bile

• Seni kullanıp kullanıp bir köşeye atacak. Onun için o tekmeyi basmadan sen önce tekmeyi bas ona yoksa sonra çok üzülürsün, gururuna yediremezsin benden söylemesi.

Başka bir çıkar yolu yok bu durumun, önce kafanda bitir sonra da tekmeyi bas.
  • Konu fake gibi geldi ama aynı durumda olupta yorum okuyanlar faydalansin diye bir kaç bir şey yazmak istedim

Parasi olmayan insan kafede surtmez

Diyelim ki sen olmasaydın üzerine düşen parayı nasıl ödeyecekti

Sonunu düşünmeyen insanın burnu .oktan kurtulmaz

Aynı şekilde parasının hesabını yapmayan ilerisini planlamayanda elindekinden olacak duruma gelir

Sözde bu zaman a kadar her türlü etkinlikte öncü olduğunu söyledin

Bu is sömürme boyutunu aşmış borulama boyutuna geçmiş

Bu zamana kadar empati yapmamış insandan olsun çıkmadık Candan ümit kesilmez diyorsan başına gelecekleri sonuna kadar hakediyorsun

Emek var silip atsın mi diyeceklerede hakedene taviz verilir

Hak edilme boyutunu aşmış merkebe semer vuran çok olurmus

Sur merkebi cafeye ....

• maldan adam kullanıcısına yanıt
    Hocam 170tl hesap ödemiş. Daha bunun sineması yemeği yol parası hediyesi var. Kaprisini tribini, arkadaşlarının boş muhabbetlerini çekiyor üstüne. Verse bile kurtarmaz bence. O paraları daha iyi değerlendirebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

Hacı sende onu sömür ama başka türlü sömür mesela hormonlarını tatmin et laf ederse zeytinyağı gibi üste çık. Mesela deki ' sen ne biçim sevgilisin millet erkek arkadaşı ile sevgilisiyle her akşam yatıyor Sen bir oral bile yapmıyorsun sanki kızlıgın bozulacak ' diyebilirsin veya yapmak istediğin şeyleri söyle işte.
    Hocam öyle dersem olay farklı boyutlara taşınır

• sen baştan nasıl bir hatanın içinde olduğunun farkında değilsin sevgili iken böyle yapan evlenince adamın ümüğünü kurutur ciğerini söker sonrada aşkm yhaa bunuda alalımmı der o yüzden sana bir tavsiye seb onun hesabını ödemek zorunda değilsin bunu açıklarsın düzgünce bunları ortak yapmanız gerektiğini anlatırsın kabul etmezsede eyvallah der ayrılırsın vazgeçilmez kimse yok bu hayatta seviyorum diyip hayatını yakmaya gerek yok
  • Hahahah sömürül aynı bir inek gibi sağıl sizin gibiler bunu hakediyor seninle yer içer hesabı kitler başkasının altında aşkım nolur yavaş diye inler bu kızlar eminim aldatiliyosun yada aldatılmaya yakınsın

• Aslında sorunu kendinde ara bence,insanlar problemli olabilir ama önce kendinden başlamalısın.Sen dünyanın en saf kızı ile sevgili olsan bana kalırsa yine aynı sorunları yaşarsın...İnsanlar birşeyler için hemen tavizler veriyor ve bu tavizler sonunda işin içinden çıkılmaz hale geliyor ve kötü ayrılıklar ile sonuçlanıyor.

Kız ilk günde böyle miydi mesela?Yoksa sen para bende şekli mi yaptın?Ya da ayıp olmasın diye ilk günden itibaren ses mi çıkartmadın?Bu tarz soruları kendine sor.Genelde sorunları bu ikili ilişkiler bu hale getiriyor,bazen daha önceki ilişkisinden kalan alışkanlıklarına yeni ilişkisindeki kişi ses edemiyor ,git gide kötü oluyor,bazen yaşam tarzı ile ilgili problemler oluyor,bazen de psikolojik sorunlar oluyor.Ama hepsinde kendi çizgilerini belirleyen kişinin kafası rahat ediyor.Zaten böyle böyle öğreniliyor o çizgilerde...En sonunda gerçekten olgunlaştığında iyi bir evlilik yapabiliyor bireyler...Diğer türlü hep sorun hep sorun...

İşin özü;kişiliğinden,insanlığından,yaşamından taviz verme,kadın için de geçerli erkek için de...Zaten bunları zorlamayan kişi olgunlaşmıştır,sağlıklı ilişkiyi o zaman kurabilirsin.

Malesef ki insanlarımız yaşlanınca olgunlaştığını düşünüyor ama yaşlandıkça olgunlaşsa olgunlaşsa armut olgunlaşır.Üniversite de de olsa,iş hayatında da olsa , 70 yaşında da olsa çocuk olgunluğunda gezen insanların ülkesiyiz:)

• Sen bu kafayla daha çok sponsor olursun.
  • cimriliğini bu kadar belli etmeseydın bari birde konu açmıssın rezil
  • Bu forumdaki bazı erkeklere o kadar acıyorum ki ... Ne yaşadınız da bu kızlara katlanıyorsunuz ? Eski erkek arkadaşımla 1 seneye yakın beraberdik. Taş çatlasın iki-üç defa hesabı ödedi. O da kahve falandı. Herkes ne yiyip içiyorsa onu öder. Erkeğin hesap ödeme sorumluluğu yoktur. Aksini iddia eden kız sizi cüzdandan ibaret görüyordur. Ha ama çok seviyor. Yersen...
    Evet konu sahibi sevgilin seni sömürüyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.