Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
11
Favori
26.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kizin seni babstirmasini sonuna kadar hakediyorsun. Sana bunlari soyluyor ve yapiyorsa seni sevmiyordur kardesim kabul etmesi zor gelebilir ama seni sevse bunlari yapmazdi emin ol. Seni sevmedigini kabul et yolana bak ondan sonra. Olayda gayet basit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eduyardo E kullanıcısına yanıt
    Hacı sende onu sömür ama başka türlü sömür mesela hormonlarını tatmin et laf ederse zeytinyağı gibi üste çık. Mesela deki ' sen ne biçim sevgilisin millet erkek arkadaşı ile sevgilisiyle her akşam yatıyor Sen bir oral bile yapmıyorsun sanki kızlıgın bozulacak ' diyebilirsin veya yapmak istediğin şeyleri söyle işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

kafe olayı bombaydı kız baya baya seni sömürüyor eğer kızı emiklemediysen emikle ve direk ayrıl

Emiklemek ne demek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bu kızla mutlu olmazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi code-ShaRK -- 3 Temmuz 2018; 20:12:18 >
  • Sana çok güzel bir örnek vericem. Sen gidip dışarıda yiyelim dediğin de kız arkadaşın ne gerek var yemekhane de yemiyoruz demiyorsa gerçekten düşünmen lazım. Karın değil bacın değil. Bak burada arkadaş kıyafet parasını cafede kızlara kaptırdı diye neler yaptı haberlere bile çıktı ki haklı gerçekten. Aynı durum olduğunda geliyorsan gel ben yemekhane de yiyeceğim de. Sen ısmarlayacaksan gelirim de. Öyle şeye böyle şey . Soğumaya bak deymez
  • O kız kendisi değil başkasını oynuyor kendisini bulamamış izlenimi verdi kal yada git ilişkisinden başka bir yere varmaz.
  • Öncelikle kızla aylardır sevgili olan sensin kızı sen tanıyorsun biz tanımıyoruz.Günümüzde bu ilişkiler ileride ciddi düşünme eğiliminde olmaktan ziyade benim eğlenceli vakit geçirmemi sağlıyor mu düşüncesinde ilerliyor.Önce şuna bi karar ver sen bu kızla ciddi düşünüyor musun bir ömrü birlikte yaşayabilir misin yada o senle ciddi düşünüyor mu?Biz burda istediğimiz kadar kendi tecrübelerimizden bahsedelim,her olay her ilişki farklı ihtimaller dahilindedir. Bence sen şunu yapmalısın kızın senin için yanlış hareketlerini bir tarafa yaz diğer tarafa da sevgini koy hangisi ağır basacak bir gör. Sonunda pişmanlıkta olabilir mutluluk da.Ama şunu unutma ne olursa olsun üzüldüğünde sadece sen üzülüceksin kimse seni anlamayacak uykusuz kaldığında sadece sen uykusuz kalıcaksın iştahın kesildiğinde sadece senin iştahın kesilecek. Hayat senin karar senin.

• Arkadaşlarının hesabını ödetmesi kısmında güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: eduyardo

Arkadaşlar merhaba. Konuya geçmeden önce söyliyeyim. Bu benim için ciddi bir konudur o yüzden lütfen sulandırmayın. Yaşı 18’den büyük kardeşlerim ve özellikle daha büyük ağabeylerim yorum yaparsa sevinirim.

Öncelikle kendimden bahsedeyim. Ben İstanbulda ailesinin yanında yaşayan bir üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. Boş günlerimde babamın yanında çalışıp harçlığımı çıkartıyorum. Kız arkadaşımla 9 aydır devam eden bir ilişkimiz var. Kendisi ile aynı sınıftayız. Sevgili olmadan önce kısa bir arkadaşlık dönemimiz oldu ama kafalarımız uyuşunca ilişkimizi ilerlettik. Kızı gerçekten seviyorum. Ama son 3-4 aydır acayip derecede canımı sıkan durumlar oldu. Kafeye oturmaya gittiğimiz zaman veya yemek yemeye gittiğimiz zaman hesabı hep ben ödüyorum. Ders bitince yemekhaneye gidelim bugünün menüsü güzel dediğimde bana cimri muamelesi yaptı birkaç kez.(Yemekhanede güzel yemekler çıkıyor ve kızı daha önce yemekhanede defalarca görmüştüm hatta yemekhanede tanıştık diyebilirim). Bazen hatayı kendimde arıyorum ama hayır kesinlikle sömürüldüğümü düşünüyorum. Bunlar en basit olaylar canımı çok sıkan daha büyük olaylar da oldu onları anlatsam bayağı sürer. Ben artık sömürülmek istemiyorum ama konuyu kıza nasıl açsam bilemedim ne yapmamı önerirsiniz?

Edit: Arkadaşlar herkes ayrıl falan yazmış ama benim için söz konusu bile olamaz ayrılmak sevgilimi gerçekten seviyorum.

Edit 2: Arkadaşlar hesap ödemek dışında da bazı olaylar oldu. Bir arkadaş benim abarttığımı söylemiş ben de en çok sinirimi bozan olaylardan birini yazıyorum.

Kız arkadaşımla buluşup sinemaya gitmek için randevulaştık. Randevu saatine 10 dakika erken geldim. Sonra kıza ’’ ben geldim seni bekliyorum’’ yazdım. Mesajı attıktan hemen sonra beni aradı ve arkadaşlarla kafedeyiz, birazdan kalkıcaz oraya gel oradan gideriz dedi. Ben de tamam dedim gittim kafeye. Arkadaşlarından bazılarını tanıyordum selamlaştık bunlar biraz konuştular ben de muhabbetle çok alakasız kaldım ve telefonla oyalandım. Sonra hadi artık kalkalım diyip hesabı istediler. Hesap gelince kızlardan bir tanesi 20 lira para koydu, sonra benim kız arkadaşım ’’canım gerek yok biz halledicez’’ dedi, kız da ben istemem olmaz öyle diyip 20 lirayı bıraktı ve diğer kızlarla birlikte gitti. Ben tabi hiçbir şey yiyip içmediğim için hiç ilgilenmedim. Herkes gittikten sonra kız arkadaşım bana sen ödeyebilir misin babam paramı göndermedi gönderince sana veririm dedi. Ben de bayağı şaşırdım hesap ne kadar geldi diye sordum. 170 lira dedi kısa süreli bir şok yaşadım. O kadar para yok yanımda dedim. Sen kartınla öde ben sana yarın veririm babam para yollayınca dedi. Canım sıkıldı ama yine de kalan 150 lirayı ödedim, sonuçta bir sıkıntı çıkmaz dedim. Kafeden çıktık sonra hiçbir şey olmamış gibi günümüzü geçirdik. Ertesi gün kızdan ses çıkmayınca 3 gün sonra parayı ne zaman verebileceğini sordum. Bana hesap sormaya kalktı 3 kuruş paranın peşine düşmüşüm, ne biçim erkekmişim, beni adam sanıyormuş yanılmışmış falan dedi. Ben de ona paranın peşine düşmedim sadece soruyorum ayrıca senin arkadaşlarının hesabını ödemek zorunda değilim ama seni mağdur etmemek için kendimi zor duruma sokup parayı ödedim şimdi de geri istiyorum ne var bunda dedim. Baya bir tartıştık deliricek gibi oldum telefonu yüzüne kapadım çünkü ağır konuşacaktım. Ertesi gün beni aradı sanki bana dünyanın lafını etmemiş gibi yarın okulda parayı veririm sevgilim dedi. Tamam dedim. Okula gidince bana 80 lira verdi. 150 tl ödemiştim ama huzursuzluk çıkmasın diye paranın gerisini sormadım. Tartışma ile ilgili konuşmak istedim suçu bende buldu. Zorla erkenden buluşmuşum ondan böyle karışıklık olmuş ona göre. Ben de daha fazla üstelemedim ve olay kapandı.

Edit 3: Arkadaşlar burda anlattıklarımı hatta daha fazlasını lise arkadaşlarıma da anlatmıştım ama onlar benimle dalga geçti ben de ciddi tavsiyeler için buraya açtım. Olayları arkadaşlarıma anlattığımda arkadaşlarımdan birisi ''kız seni sömürge arayışındaki batılı ülkeler gibi sömürüyor'' demişti. Herkes anıra anıra gülmüştü sonra bir diğer arkadaş da ''bu kıza dikkat et Rusya gibi senin üzerinden sıcak denizlere inme isteği olabilir'' dedi. Gülmenin ve dalga geçmenin dozu artınca çok sinirlendim hepsi en az 5 yıllık arkadaşım olmasa birinin boğazına yapışıcaktım. O günden sonra da (2 hafta önce) hiçbiri ile konuşmadım.

Edit 4: Bu arada söylemeyi unuttum kız fakir birisi değil. Hatta durumları gayet iyi babası başka bir ilde müteahhit. Ama kız kendisini kaybetmesin diye fazla para yollamıyor sanırım.

o kız seni daha üzmeye devam eder. sen ona kapanış konuşmanı güzel hazırla. bugüne kadar nelerden dolayı canını sıktıysa hepsini söyle ve perdeyi kapat. çünkü sen yapmazsan o sana bunu yapacak. taaki senden daha yağlısını ve safını veya senden hiçbir beklentisi kalmayana dek. saf olma bu tarz sarı peynirlerin elinde oyuncak etme kendini.

• İşsiz olduğum dönemler de paramın kısıtlı olduğunu bildiği için yanın da evde yaptığı kurabiyelerden ve sevdiğim için irmik tatlısı yapıp getirdiği olmuştu. Hakkını ödeyemem

• kusura bakma ama ya cok malsin ya da CSB.

disardan bi bak kendine, her sey normal mi diye.

• Alpha Fucks Beta Bucks denklemindeki Beta oluyorsun galiba. Kendine çeki düzen ver kardeşim. Kıza da ya yol ver, ya da açık açık bir gün bir yere gittiğinizde "bugün de sen ödüyorsun" vs. de. Açık ol. Daha aranızda hiçbir resmiyet yok. 2 smsleştiniz diye nüfusuna mı alacaksın... Allah allah.
  • kızdan hayır gelmez, uzak dur..
  • Genç kardeşim 46 yaşındayım. Eşimle söz ve nişandan önce ümraniye Carrefour avm de ( artık kapalı) buluşurduk. Bir yerde oturmadan önce Kız ilk önce fiyatlarına bakardı ne kadar fark etmez oturalım bir yere desemde olmaz çok pahalı ya derdi. bir kaç kez böyle olduktan sonra bir gün bir baktım yanında ev yapımı ayran ve evde hazırladıgı iki tane yarım ekmek arası domates peynir falan getirmiş.. O an onunla evlenmeye karar vermiştim.. iyiki de evlenmişim. Çünkü itiraf edeyim beni o kız ( şuan ki eşim) adam etti.

Kıza açıkca senin durumun iyi olabilir ama benim durumum iyi değil o yüzden karşılayamıyorum bu yüzden de bu ilişki biteceksede bitsin de '

Olay budur. Bu arada kıza sakın kötü seyler yapma (cinsel açıdan söylüyorum) kısaca evlenmeden elin eline değmesin.

• Aranızda cinsel bir olay varsa ödeyeceksin
  • AĞIR CSB BEYLER BU ZAMANA KADAR UYANMAMANIZA HAYRET ETTİM ARKADAŞ SUAN PUROSUNU İÇİP MALİBUSUNU YUDUMLARKEN FETHİYE SAHİLLERİNDE SİZİN MESAJLARINIZI OKUYUP EĞLENİYOR.
  • Aklıma 53 lirasını alan reis geldi.Dostum bak belki seviyorsun ama kız seni kullanıyor gibi geliyor.150 lira hesabi hiç tanımadığın kişiler için ödemek nedir aptal misin sen?Ağır konuşuyorum kusura bakma ama kız bildiğin sömürmüş seni.

Hadi onu da geçtim o da baba parası yiyor sen de babanin emeği hiç tanımadığın kişilerin hesabı için mi?

Bende sevgili yapma aşamasındayım su an umarım böyle durumlarla karşılaşmam.İnsanin zoruna giden para olmuyor genelde salak yerine konması oluyor en azından bende böyle.

Umarım her şey gönlünce olur.

• Csb olduğu hemen anlaşılıyor bu konu nasıl ilerledi böyle
  • Naçizane fikrim; ayrılacaksın.Şimdi olmasa bile günün birinde bitecek ilişkiniz.O yüzden daha fazla ilerletme.Devam ettirirsen ilerde daha çok üzülürsün.

• Bal gibi de sömürülüyorsun birader. Sen o kızı seviyorsun da o seni seviyor mu acaba? Sen sevdiğine yapar mıydın bunları düşün

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.