Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
11
Favori
26.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim ciddi yaz demişsin çok ciddi yazıyorum. Daha genç adamsın önünde uzun seneler var daha çoook aşık olursun. Bu yaşta olayı karışık hale getirmeden basit hesap yapacaksın. Aşağıdaki denklem tutuyorsa devam, tutmuyorsa tamam diyeceksin. Şimdi anlamayabilirsin ama ileride kesin olarak anlayacaksın.

(Güzel zamanlar + sevgilinin olmasının prestiji - bu kıza yedirdiğin paralar - çektiğin kapris) >= (ihtiyacını görmek için paralı askerlere vereceğin ücret + kafa rahatlığı + erkek erkeğe muhabbetin güzelliği)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalarun -- 3 Temmuz 2018; 23:47:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Evli bir abin arkadaşın vs vs olarak öncelikle şunu söyleyeyim, kafalarınız uyuşmuyor güzel kardeşim :) Kafalarınız uyuşuyor olsaydı, bu sorunları yaşamazdınız hatta önce onun aklına gelir seni zor duruma sokmazdı. Tabi aklına da gelmeyebilir, fakat bu seferde sen yemekhaneye gidelim dediğinde laf söylememesi gerekirdi.

Söylediğin örneklerden dolayı kız seni illa sömürüyor diyemeyiz, fakat anlayışsız olması büyük sıkıntı...Basit bir mevzuda bile anlayış göstermeyen kız, işine gelmeyen ciddi durumda seni bırakır gider.
    Katiliyorum somurmekten cok anlayissiz gibi geldi bencede fazla baglanma yavastan uzak tut kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben okurken kanser oldum sen 9 ay nasil dayandin buna? Neyse enayi de lazim ulkeye

• Aktif duruma geçmen lazım. Her dediğine he diyen birisin anladığım kadarıyla. Lafını dinletmen lazım biraz anlayışlı biriyse zaten anlar, değilse zaten çıkarları için yanındadır. Kullanabildiği yere kadar kullanır daha iyisini bulduğu an umrunda bile olmazsın böyle tiplerin. Dahada bağlanmadan teşhis koyman lazım
  • Tertemiz sömürülüyorsun kardeşim. İnsan sevdiğine senin maruz kaldığın tavırları koymaz, öyle davranmaz.

• Benim anlamadığım neden her defasında her şeye tamam deyip keriz gibi parayı ödediğin. Mesela o kafede deseydin yanımda, kartımda o kadar para yok, ödeyemem. Veya bananesi arkadaşların yemiş onlar ödesin de. Kusura bakma da bazen keriz olmak için yer arıyormuşsun gibime geldi.

Birkaç ay önce bir arkadaş konu açmıştı, eskiden tanıdığı iki kızı görüp kafede oturmuşlar, çocuk bir şey yememesine rağmen kızlar yiyip içip masadan kalkmışlardı. Arkadaş hesabı ödeyip daha sonra parayı onlardan çıkarana kadar peşlerini bırakmamıştı.

Sen de biraz böyle ol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

Tam bir keriz Meriç yada agır kezo bu mesaj sahibi. Bu mesajın başka açıklaması olamaz
    Söylediklerimin arkasındayım. Kafe olayı hoş bir detay olmamış ama yine de 70 80 lira sorun edilecek bir miktar değil. Hem adam çalışıyormuş babasının yanında ödesin ne olacak yani?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngiltere'nin, Afrika'yı sömürmesi gibi sömürmüş seni.

2 kere peş peşe hesap ödemesini iste.Ik mık duyduğun anda yol ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 3 Temmuz 2018; 19:33:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kizi terketmeni tavsiye ederim. (Ciddiyim).

• Kafede 170 lira hesap gelmesi ne la.Rakı sofrası kurmuşlardı heralde.
  • Her ne kadar seviyorum desen de o seni kullanıyor gibi. Belki kötü niyetli değildir ama seni sömürüyor. Direk ayrıl.
  • 9 Aydır berabersen bir hukukun var konuş kardeşim açık konuş rahatsız olduğunu bildir gidecekse aha kapı ahada sapı dersin gitmezse konuşur kafanı rahatlatırsın her koşulda sıkıntıdan kurtulursun.

• İçinde olduğun durum,benim hayatımda başıma çok geldi.tecrubeyle sabit birkaç çözümleme yapim;

Kiz arkadaşının seni gerçekten sevdiğini düşünüyorsun ve ona "beni kullanıyor" fikrini yakistaramiyorsun.aslinda

Haklısın,seni gerçekten seviyor ama içinde olduğun duruma onu sen soktun.

İlişki başlarında erkeklik yapıp hesabı hep sen ödersen,ona "ben bu ilişkide sana bakacak olanim" rahatlığını verirsen, kız haliyle kendini buna alıştırır ve bu moda girer.sonrasinda yaptiklarin değil,yapmadiklarin ön plana çıkar çünkü hep beklenti içinde olmasına sen sebep olmussundur...

Kiz arkadaşının durumu iyi olabilir hatta belki seni parayla dovebilir ama ona,sana bağlı olma alışkanlığını sen verdiğin için,pek tabiki eli cebine gitmiycektir.belki cidden babası az para gönderiyor,belki çok gonderiyor ama sana böyle yansıtıyor,her iki durumdada sen bir kere ipin ucunu kaçırdığın için ,oda sana yaslanmaya devam edicek...

Devami sonra

• Kız arkadaşın ciddi ciddi sömürüyor seni. 30 yaşında bir abin olarak söylüyorum. Aşkı acısını boşver kurtulabildiğin anda kurtul. Bu ilişkiye devam ettikçe sonunda çok daha mutsuz olacaksın emin ol.

• Tanımadığın insanların hesaplarını sana ödetmesi doğru değil, bunu yaparken senin maddi durumunu umursamaması, sormaması ağır düşüncesizlik, paranı istemekte sonuna kadar haklısın bunun adamlıkla falan alakası yok kerizlikle alakası var, buna karşılık sana çıkışması şunu gösteriyor, seni seviyor olsa bile onun bakış açısına göre sen bir bankasın ister kendisi için ister arkadaşları farketmez her şekilde seni parayı ödemesi gereken kişi olarak belirlemiş ve bunu adamlıkla bağdaştıracak kadar basit görüşlü. Sevgilini istediğin kadar sev uzun vadede sağlıklı bir ilişki yürütemezsiniz. Her ne kadar benzer şeylerden hoşlanıyor olsanız da kafa yapınız farklı. Ben 30 yaşımdayım çok benzer bir tanıdığım hemen hemen aynı durumda bir ilişkiyi evliliğe götürdü çocuk sağ sola para yetiştirmek için satmadığı şey kalmadı. Onun hesabını öde bunu öde, gereksiz pahalı yerlere gitmek zorunda kal, parayı resmen savur vs... Sorsam hala seviyor ama dünyanın en mutsuz ve yüzü gülmeyen insanlarından biri. İlişkini tekrar değerlendir özellikle başkalarının hesabını gereksiz yere sana ödetmesi yanlış yoldan dönmeni sağlayacak bir olay.

• Hmm demek bu kizlar böyle belese alisiyorlar

Sende paranin yettigi kadar cik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 3 Temmuz 2018; 19:53:55 >
  • Ben olsam şakkadak ayrılırım. Şaşırır kız, noluyor nasil ayriliyor, demek ki abaza degilmis der. Ondan sonra bir daha ayrilirim sonra bir daha, çil yavrusu gibi dagitirim kızı. Daha sonra barisirim ve bu sefer butun hesaplari kendisi odemeye baslar.

• celalarun C kullanıcısına yanıt
    Hocam bu denklem tutuyorsa DEVAM degil, TAMAM olmasi lazim. Denklemde sol taraf buyukse, sag taraftaki daha mantikli duruyor :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.