Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
11
Favori
26.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdi aklıma geldi pardon :D birisi beni kekliyor olabilirdi de :D ama keklemiyormuş :D nasıl unutmamışsınız ya baya zaman geçti üstünden :dddd

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

Turkiyede ne bicim erkekmissin lafiyla yuzlerce kadin katlediliyorken senin boyle sevgiline bagli olman hanimcilikta zirveyi oynamandir. Kizin fransiz gibi somurgeci olmasina deginmiyorum hic. S.S.S.S. diyip sozumu bitiriyorum
    İsmail kanka sen misin
    Hocam Allah seni inandırsın aynı muhabbet arkadaşlarım arasında geçti ilk mesaja eklicem

• Yapacak birşey yok bu kız sende para bitince zaten ayrılacak. Kendine yazık etme.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eduyardo E kullanıcısına yanıt
    Maalesef ben ercan. Dogru tektir o yuzden normal 🙂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • csb gibi geldi değilse bile midem bulandı. Ayrıl diyorlar mümkün değil diyorsun, ne istiyorsun daha o zaman ? Ortada bir keriz var o da sensin, kabul ediyorsun, ayrılmam diyorsun. O zaman bu şekilde devam et, ağlama.
  • Kız seni hesap ödetmek için yanına çağırıyor. Sen de seviyorum diyorsun. Üstelik parayı geri isteyince üste çıkmaya çalışıyor.

Direk ayrıl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız senin üzerinden parazit gibi geçiniyor sen hala ayrılamam diyorsun. neyse ayrılma zaten senin gibi enayiler kızları böyle şımartırken benim gibi alfalar 5kr para harcamadan kızlarla istediğini yapıyor
  • kafe olayı bombaydı kız baya baya seni sömürüyor eğer kızı emiklemediysen emikle ve direk ayrıl
  • kalan 70tl karambole gitmesin
  • ilerlettin olayı evlilik aşamasına geldiniz diyelim. Bütün yükü sana bindirmeyecegi ne malum. Ya ailen ve onun arasında kalırsan. Anlattıklarına bakılırsa bu para mevzusu ilerde de başına dert olur ben söyleyeyim. Kızı seviyorsun ayrılmak zor geliyordur. O yüzden ilk başta git bu düşündüklerini ona anlat sakince. Sana hak verip kendini düzeltirse amenna devam edin yolunuza, ama yok kendini haklı bulup üste çıkıp seni sindirmeye çalışıyorsa bırak gitsin. İlerde daha büyük üzüntüler cekicegine bir kere çek

• Abi senin nasıl bir kız arkadaşın var ya?!

Ben eski kız arkadaşıma zorla yemek yediriyordum.
    Bana "Paran çok gitmesin, şurda çay-simit yer doyarız" diyordu ya!

"Alman usulu yapalım, en azında kendi hesabımı ben ödeyeyim" derdi hep.

Bana masraf yaptırmamak için az yiyordu, lüks yerlerde buluşmuyordu, tabii ben bunu anlıyordum ve hesabı ben ödüyordum. Böyle olunca cebimden ne kadar çıksa da koymazdı!

=======================================

Senin kız arkadaşın alenen seni sömürüyor. Bence sen bunlardan hiç bahsetmeden usulca kızdan ayrıl. Sen böyle birini nasıl seviyorsun onu da anlamış değilim.

Benim ilişkim olması gereken, seninki ise olmaması gereken ilişki türüne örnek oluyor.
    Sizin ayrılmanız %100 kesin zaten. Şimdi olmasa da 6 ay sonra olur, seneye olur; ama illaki ayrılacaksınız.

• Ayrilmam demis bide kardesim kiz resmen seni sağıyor ne kullanmasi level atlamissiniz anlat kiza ben artik yetisemiyorum alman usulu yapacagiz vs bak gor nasil soguyup ayriliyor senden

• hocam o nasıl ilişki. siz o kızın cidden sizi sevdiğini falanmı sanıyorsunuz. sırf siz seviyorsunuz diye böyle şamarlanmaya devammı edeceksiniz. gidin birine finansal köle olun daha iyi en azından bi menfaatiniz olur. konu troll değilse ve yazdiklariniz gerçekse. hiç vakit geçirmeden kesin şekilde ayrılın.

yeri gelir erkek öder yeri gelir kız öder. yeri gelir bölüşürsünüz. ısmarlama olayı tamamen kişisel inisiyatifle olur. siz gerçekten gönülden ismarlamak isterseniz olur. onun dışında erkek öder diye birşey yok. bu kızları bu kadar ucurtmayin

• Genç arkadaşım, bu hanım kızın sana sevgisi ve saygısı olmadığı ortada. Yol yakınken yolları ayır. Daha gençsin karşına çok insan çıkacak.

• Yerinde olsam 150 değil 1tl bile ödemezdim cimri vs diye itam etmesi çok yanlış.

• Askin gozu kordur ayrilman gerekiyor.. suan goremiyorsun ama bu kiz ile devam edersen buralara cok ugrarsin... o kiz kendi gibi biri ile devam etsin.. sana seni ezmeyecek yeri gelecek kendini senin yerine koyabilecek kadir cinas bir kiz arkadas gerekli..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kız kardeşin olarak söylüyorum ayrıl. Benim cdbimde beş kuruş olmaz ama varsa erkek arkadaşıma bir şey ısmarlarım yani gocunmam, hesapta ödetmeyi sevmem mahcup hissediyorum aşırı. Elalem neler yapıyo kalfksl

• john ciga J kullanıcısına yanıt
    Tam bir keriz Meriç yada agır kezo bu mesaj sahibi. Bu mesajın başka açıklaması olamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ea_guru

kız senin üzerinden parazit gibi geçiniyor sen hala ayrılamam diyorsun. neyse ayrılma zaten senin gibi enayiler kızları böyle şımartırken benim gibi alfalar 5kr para harcamadan kızlarla istediğini yapıyor
    " benim gibi alfalar"

• Sizin nasıl kız arkadaşlarınız var öyle ben anlamıyorum, benim bi aralar takıldığım bi kız vardı gel sana yemek ısmarlayayım dediğimde boşver ya paran gitmesin derdi ben de çaylar kahveler dondurmalar senden o zaman deyip öyle ikna ederdim. Sen onu seviyor olabilirsin ama o seni sevMİYOR o seni merkez bankası olarak görüyor sevgi tek taraflı olmaz hemen ayrılmalısın ondan

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.