Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
827
Cevap
11
Favori
27.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Banada böyle bir kız denk gelmişti hesabını hep bana ödetiyordu barlarda falan oda yetmezmiş gibi yanında getirdiği arkadaşınınkinide ödetiyordu sonunda yolumu ayırdım rahatladım

Bu tarz kızlardan uzak dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgilenenüye34 -- 3 Temmuz 2018; 22:17:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yorum yapmamızı bekliyorsun ki

• Kız Egeli mi kardeşim tanıdık çıkmasın.

• Çok uzun okumadım
  • Kardeşim damızlık mısın ?
    Kusura bakma bazen ağır konuşmak gerekir ki kafaya dank etsin
  • Buraya derdini paylaşıp, tavsiyeler istemişsin ama sana söylenen tavsiyelere uymuyorsun. Maalesef sevgi her şey değildir. Kızın bariz maddi çıkar uğruna ilerlediği ortada. Sinema planı varken seni cafeye çağırıp hesap ödettirmesi çok terbiyesiz bir şey olmuş ve her şey ortada devam edersen bu olaylar sürekli tekrarlanacak. Bir insan sarrafı olarak sana tavsiyem gençliğini kullan ve dürüst, vicdanlı ve seni sen olduğun için kabul eden bir kız bulmaya bak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eduyardo

Yok hocam emikleme durumu olsa konuyu açmazdım bile

Alıntıları Göster
    o zamna onca zamna ona yedirdiğin paraların karşılığını almak amacıyla iyice bir emikle ayaklarını falan em ve ondan ayrıl yiğenim
  • Öncelikle kız arkadaşının biraz anlayışlı olması gerekirdi bu konuda. Bu çocuk çalışıp harçlığını çıkarıyor sürekli de buna yıkmayayım tarzı.

Hissettirmeden bir kaç kez üzerime para almayı unutmuşum öder misin gibi bir bahane bul hesap ödet. “Tabiki öderim, ne demek” gibi bir cevap alman lazım. Eğer sana şaka yollu bile olsa laf vurdurursa bas tekmeyi yolla. Yok ben sömürülüp enayi yerine koyulmaktan keyif alıyorum diyorsan paşa gönlün bilir.

• Sen hala bu kızı sevdiğini mi söylüyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohh ne güzel hayrat gibi

• Hatalısın adamım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eduyardo

Yok hocam emikleme durumu olsa konuyu açmazdım bile

Alıntıları Göster
    kardeş o olaylarda yoksa sen napıyosunki bu kızla
  • Yorumları hiç okumadım direk kendi tavsiyemde bulunayım. Senden yaşça epey büyüğüm. Öncelikle kızın seni sömürdüğü aşikar bunu anlamayan ya da tersini iddia açıkça kerizdir. Senin sevgilin olması onun para harcamayacağı anlamına gelmez. Yeri gelir sen verirsin yeri gelir o verir. Hele ki arkadaşlarının hesabını ödetmesi ise son nokta. Benim sana verebileceğim en büyük nasihat ilişkiyi uzatmadan ayrılman. Sonrası daha zor ve acı olur senin için. Bu durumu kıza hiçbir türlü anlatamazsın anlatırım diyen varsa geçsin karşıma. Hiçbir kız bunu kabul etmez üste çıkıp seni cimrilikle bunun hesabını yapmakla suçlar üstüne trip atar. Sonuca gelecek olursak en net yapacağın şey ayrılmak başka altetnatif gözükmüyor.

• Konuyu tekrar okudum sinirlerim bozuldu

Parayı isteyince seni adam sanmıştım,nasıl erkeksin falan diyor üstüne birde parayı eksik veriyor.Sen halen seviyorum diyorsun.Yarin evlenmeye kalksan alacağın yüzüğü beğenmez,gelinliğe laf eder,oturduğunuz evi sıradan bulur ve istemez eşyalara bahane bulur..kâbus gibi la

• İlk mesajı okudum, kendini ezdirene müstehak kız arkadaşını kutluyorum. Birkaç sene sonra bir kız için 5 senelik arkadaşlarımı boşu boşuna harcadım diye dövünmezsin inşallah.

• Allah bilir o kız sana hesap ödetip berkecanlarla çıktığında falan onlara hesap ödüyodur.

Kızların mantıkları çok güzel.Her şeye ''feminizm'' diye çığırırlar hesap ödemeye gelince erkek hesabı öder oluyo niyeyse.

Ayriyeten o kızdan bi nane olmaz.Tamam ödersin ama kızın da arada sana destek çıkması lazım yanlış bir ilişki bu
  • Benim eski manita babasının dükkanındaki kasadan bi miktar para alıp benimle yiyordu paraya ihtiyacim olsa anında gönderirdi. Vaybe neleri varmış

• ciddiyim
    zengin değilsen bir an önce ayrıl

yoksa ilerde çok pişman olursun ki
    hem de öyle böyle değil

seviyorum falan aşk meşk işini boş ver
    evlenince bunlar biter
    her şey das kapitale bakar ..
  • Cafede 170 lira nasıl hesap gelebilir anlamıyorum?Ne yemişler bu kadar?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.