Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
827
Cevap
11
Favori
27.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muhtemelen 12-13 yaş büyük bir abin olarak sana tavsiye vereyim. Ayrılmak istemeyebilirsin saygı duyarım. Bize ayrıl demek düşmez. Ama muhakkak bir kenara çek ve ona şu soruyu sor.

"senin arkadaşlarının hesabını neden biz ödüyoruz?" bak dikkat edersen araya "bizi" sıkıştırdım. Böylece suçun bir bölümünü üstlrndirmiş olacaksın. Sana bahane uyduracaktır işte ayşenin parası yoktu evden göndericeklerdi gelmemiş müge de sevgilisinden ayrıldı psikolojisi kötüydü vs vs.

Şimdi diyeceğin şey de, madem parası yoktu neye güvenip bu kadar yiyip içtiler? Yine suçu üstlenmiyoruz. Sonuçta senin oraya gideceğin hesapta yoktu. Yani olayı sana "150 tl lik adam mısın sen" mevzusuna getirmiyoruz. Bu aşamada verebileceği normal bi cevap yok. Normalde haklısın özür dilerim deyip gönlünü alması gerekir. Çirkefleşip çamur yaparsa, hemen onu susturup rahatsız olduğun konuları ufak ufak çıtlatman gerekir. İşin sonunda seni gerçekten sevmiyorsa zaten kendisi ayrılıyorum ben demesine kadar gider.

Zaten seni sevmeyen birinin de seninle çıkar ilişkisinde olmasına ihtiyacın olmamalı.

Sevgiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kafanız filan uyuştuğu yok hocam.2 olayı okudum direk ayrıl öyle şeymi olur diğer arkadaşlarıda aptalmı hesabı size ödettiler? Bataklığa düşmüssün
  • Sana cüzdan muamelesi yapıyorsa senin de ona ne yapacağın az çok belli hocam. İyi gün dostu olduğu belli. Ver yolu daha iyisini bulursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkka kullanıcısına yanıt
    Kardeşi var mı hocam

• 170tl meselesi fake gibi geldi bana. Eger gercekse 20tl birakan kiz iyimis. Digerleri bisey birakmadan gittilerse onlarinda senin kizdan farki yok.

• Benim düşüncem kız arkadaşın hep zenginlik gördüğü için arkadaşlarının yanında da küçük düşmek istemiyor hava atmak istiyor bu yüzden böyle bir şey yapmış.

Babası zengin demişsin kendi ailesinde babası zengin olduğu için tüm hesapları babası ödüyordur. Böyle görmüş çocukluktan beri erkek öder düşüncesi oluşmuş. Ben öğrenciyim şekliyle ona bunu söylemen lazım. Senin babası gibi olmadığını belirtmen lazım.

• Guzel kardesim daha gencsin, ayril. Artik Moda villada oturan uzun boylu kasli yakisikli holding sahibi ve kirli sakalli erkekler.
    Yeni Kiz arkadasina da elini gosterme hemen. Pesin comertlikler yapma, havuzun dibi gorununce cimri yaftasi yersin - fedakarliklarin unutuluverir bir anda.
    Bu is in sonu yok, konusmana gerek yok. Ayrildigini soyle, sen daha iyisine layiksin -gercekten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizlerde yasadik boyle problemler.

yapicagin ilk is kizi karsina cekip konusacaksin alman usulu diye anlayisla karsiliyorsa seni seviyor demektir.

universitede okuyup babanin yaninda calisiyorsan isine gucune odaklan oynak kizlar gelip gecicidir.

erkek demek elini cebine atan drmrk degil, yeri geldiginde elini masaya vurabilen mantikli iliski yurutmeye calisan birey demektir.

anladigim kadariyla bu kizla cinsel bir iliski yasarsam diye devam ettiriyor gibisin o yuzdende alttan aliyorsun.

ozetle isine gucune bak kardesim kizlar parayi gucu sever, sen kendin gibi ol kiz sana ayak uydursun yoksa yol ver. yapamazsanda hergun oleceksin

• hadi sana bir tavsiye nasihat ( sanırım 2 katı yaşındayım)

bir gün paran varken de kız derse bir yere gidelim "hayatım param yok bu gün malaesef, babam harcılıgı unuttu vermeyi gel evde takılalım bu gün de"

eyer ki halen yok nasıl adamsın ıvır zıvır laflar etmeye başlıyor. kusura bakmada severim böyle aşkı deyip vur göte tekmeyi demekten baska seyde kalmaz

maksat beraber olmak değilmi 1 günde vede film izleyin bişeyler yapın aşırı para harcamadan ha maksat seni kaullanmaksa zaten dır dır başlamıştır

diyer ark dediği gibi hep erkek vermek zorunda değil o eskiden di

bimediğim eşegin önüne ot koymam :-D ( kibar olanını yazdım bak)

çok detaya gerek yok kafan daha fazla karışmasın
  • yazık ülkenin gençleri ne halde. sömürülüyosun tatlı çocuk hemde deli gibi :D

• Hocam yol yakın iken vazgeç. Es kaza bir evlenirsen bunla bir ömür sömürülürsün.
  • Normal şartlarda böyle konularda pek bulunmam ama okuyasım geldi nedense ve sana şu tavsiyede bulunacağım.

Önceklikle kıza ciddi şekilde sinir oldum. Nasıl ayrılman gerektiği konusunda güzel tavsiyeler var onlardan birini uygula. Daha sonra o cafeye geldiğinde hesabını ödemeden gitmeyen kızı bul ve ne yap et sevgili ol. Hem intikamını almış olursun hem de güzel biriyle birlikte olmuş olursun. Bu arada enayiyi çağırayım da o ödesin dediğini düşünen arkadaş doğru demiş :) Bu laf senin enayi olduğunu göstermez sadece iyi niyetini göstermiş sana enayi dediği için o bir kaltak olur sadece :)
  • Bu kızlarla çıkmak için aylık gelirinin en az 5K olması lazım.
  • Kizin köpegi olmussun o da bunun farkinda senden kurtulmak için kendinden seni sogutmaya çalisiyo agir konusmak istemezdim ama anlattigin kadariyla durum bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gardaş sevgi falan hikaye ben okurken sinirlendim böyle şey mi olur. Kız deli gibi sömürüyor yüzsüz. İlk tecruben mi ne bilmiyorum da böylelerine yol vermek gerekiyor.

• hayatima girenleri denerim param yok parka bahceye eve gidelim nasil olsa derdimiz yanyana olup keyifli zaman gecirmek degilmi. buna karsi cikarsa bas tekmeyi.Nezaman bunu yapsam tuttu hemde dahada samimi olduk. vallahi yeni nesile uzuluyorum

• memleketini özellikle belirtmeye sizi iten şey nedir acaba? Bütün sömüren tipler kastamonulu mu ona göre uzak duralım :)
    not: kastamonulu erkeğim, kastamonunun kızları sömürgeci erkekleri ne ola ki
  • 31 yaşında birisi olarak tavsiyem şu. Bir ilişki için "seviyor ve seviliyor olmak" yetmez. Ben lise de tanıştığım üniversitede sevgili olduğum aşkımla 9 yıllık ilişkiden sonra evlendim 4 yıldır da evliyim. Hayatımda ilişkilerimde hep aynı soruyu sordum "Bu kızla bir ömür geçer mi? hiç değiştirmeden bu hali ile bir ömür geçirebilir miyim?" ya falanca yönü olmasa iyi kız vs diyorsan kaç ordan. Hayat psikolojik sorunları olan biri ile birlikte olmak için fazla kısa. Sorun sana para harcatması değil. Buraya yazacak kadar dolmuşun. Bu ilişkiden hayır gelmez. Konuşarak düzeltebileceğini de sanmıyorum zira anlattıklarına göre hemen saldırıya geçiyor. insan sorunlu bir ilişkiyi bitirken bile çok zorlanıyor. Hem karar vermekte hem sonrasında ama aradan zaman geçince en büyük şükür sebebin bile olabiliyor. Biraz geçince iyi ki diyorsun. ANlıyorsun gerçeği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 4 Temmuz 2018; 12:3:7 >
  • bu kız seni sevmiyor sadece hayatını yaşama imkanı tanıdğın için senle takılıyor, seni aldatmaz ama hep yer içer gezer senle, hatta belki daha paralı birini bulursa seni bile terkedebilir. ben senin yerinde olsam ilişkiye girmeye çalışırdım, ilişkiye girdikten sonra da vurdum duymaz bi tavır sergilersin. buluşmak isteyince seninle yok şurda işim var canım istemiyor vs vs diyip kızla arana mesafe koyarsın işte tam burda kız delirme moduna girecektir, artık bundan sonra kızı eline aldın diyebilirim istediğin gibi yönetebilirsin kızı
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.