Şimdi Ara

Sevgilim Hamile mi ? Çok acil yardım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
4.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umut_baris

Kız arkadaşın ıslanmış bence farkında değil.

Yapmayın şöyle şeyler
  • Kız arkadaşın ıslanmış, ayrıca adeti falan gecikmedi, adet zaten dönemsel olarak baktığın zaman hep önceki aya göre geciken bir şeydir. Sadece daha çok göze çarpıyor paranoya durumlarında.
  • ulan foruma bak .
    neler neler konuşuluyor.
    vayy eskiler vayy .
  • CaNeRR kullanıcısına yanıt
    Çocuk mu
  • İsin kotu yani her boku yiyip ayriliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tur vakalar cok madem bi is yapican 10 liraya sapka al korun bedavacilin luzmu yok en azindan bu kadar korkun olmazdi hem ayrica hamile falan kalmaz

• İnşallah kız başkasından hamiledir de senin başına kalır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zevk alıyorsunuz olm kedi gibi sürtmekten , seks yapın yapacaksanız

• millet hapishanelerde duvarı delip hamile bırakıyor sen bi taytı delememişsin pehhh ayrıca hayırlı olsun kız hamile
  • quote:

Orijinalden alıntı: maskmay

Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. bende boxer kız arkadasımda ise cok ince bir taytla ince bir kilot vardı boşalmadım ama zevk suyum geldi kız arkdasımın taytı cok ıslanmıs ve şimdi cok korkuyoruz sevgilimin midesi bulanıyor adeti gecikti. baska yerlerede yazdım ama gec cevap veriyorlar bana acil cevap lazım tecrubesi yada bilgisi olan var mı ? Lütfen acil

Dostum sürtünme yoluyla ilişki cinsel ilişki değildir çoçuk olması için penisin vaginaya temas etmesi ve boşalma olması gerekir artı döllenecek yumurtalarında gelişim devresini tamamlamış olması gerekir, buda her adet döneminden sonra takriben 15 gün geçmesi gerekmektedir bu yüzden kalbinizi ferah tutun
  • cem1907 C kullanıcısına yanıt
    keşke 10 lira olsa 22 lira bitiriyor bizi
  • o durumda hamile kalırsa zaten sülale olarak bi helal olsunu alırsın.çok zor iş

• Hayırlı olsun

• Bu şekilde hamile kalınmaz

• allah analı babalı büyütsün kardeş
  • Bir şey olmaz dostum bir test yapsın yinede.
  • o sperm eğer önce 3 parça kumaşı geçip sonrasında da hala enerjisi kaldıysa vajina içinde yol alıp yumurtaya kadar giden labirent yapıyı geçer ve hala enerjisi kaldıysa yumurtanın hücre zarını deler ve zigota dönüşürse 30 sene sonra dünyayı değiştirecek gelişmelere sebep olacaktır! :D
    ıslaklığın sebebi sadece senin boşalman değil, aynı zamanda sevgilinin zevk almasından dolayı salgılanan kayganlaştırıcı sıvıdan kaynaklanmıştır. Sevgilinin adetinin gecikmesi ise psikolojik olup stress kaynaklıdır. Mide bulanması da aynı şeyle alakalı. İnsan beyni inandığı şeyi gerçeğe dönüştürmekte çok başarılıdır. Tahminimce yaşlarınız küçük, o yaşlarda kızlarda adet düzensizliği çok görülen bir durumdur. 1 hafta sonra hayatınız normale döner.
  • hicbirsey olmaz .

Adam gibi iliskiye girin ya da hic yapmayin.Kondomuda bimden falan alma sakin adam akilli durex al yapacaksan.

• durex kötü be abi kremi çabuk bitiyor zorlaştırıyor mevzuyu :D
  • Cevaplar için çok tesekkurler sevgilim regl oldu rahatladık
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.