Kirve açık konuşmak gerekirse olmaz bu iş 1-2 haftaya biter ;) bunun kız çevresinden bir tane daha ayarlamaya bak elde var cepte 1 yap yoksa üzülecen yakında
bilader ben sevdimmi adam gibi severim.ilk aşkım sonuçta.onu severken bir başkasını yüreğime sokamam ben...yani sizin gibi değilim.aşkı öle basite alamam ben...bitecekse bitirsin.ama benim aklımdan başka biri geçmez.bağlandım sonuçta ona
biladerrrrr bizim de başıma geldi nası edek yani olmadı işte bizde o yüzden sana böyle diyoruk ayıkıyon mu olmuyorsa olmuyordur zorla sevdirince ne olacak 1-2 hafta sonra yine hüzün değer mi değmez o yüzden psikolijik danışmanlık yardımı filan al bişeyler yap yoksa olmaz olmaz herkes olmaz diyor sen hala sana yazdık dai
Abartılacak bir durum yok kız regl olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Emmesen
Abartılacak bir durum yok kız regl olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Dx
kızın her dediğini yaparsan, kendini kıza karşı çekimini yapamazsan böyle saçma sapan şeyler der. ona hediyeler al ilgilen denmiş, bunlar ilişkiyi belli bi müddet uzatır. kız dedi diye hemen yaparsan olmaz o iş. kızın sana karşı ulaşılmaz birşeyler yapman gerek.. basit kız oyunları bunlar.. eminim sen kızın her dediğini yapan, kızı üzmeyen, kıza laf sokmayan birisin.. bunları yapmadığın zaman kız serseri diye tabir ettiğimiz kişilerin peşinden gider.. sana göre iyi gelen mantıklı şeyler kız için ve davranışları için önem arz etmez ve sıradan bir kişi olursun..
kızın ilgisini ve çekimini tetiklemen gerekiyor.. otoriter ol bazen kızı tersle.. muhabbet ederken kızla altyazılı konuş.. birşeyler ima ederek konuş... komik+küstah ol..
sen kaybetme duygusuyla herşeyini yapan kız sana göre ulaşılmaz olarak görülüyor.. ben bu ilişkinin ömrünün kısa olacağını kesin görüyorum.. kızla dalga geçtiğini düşünmüyorum ama işte böyle davranman gerekiyor
güzel taktikler ama ben yinede tersliyorum yerim geldimi küsüyorum.msj atmıyorum.daha dün telefonu suratına kapattım bi konu yüzünden yalvardı yakardı telefonu aç diye.mesajlar atmiş bir sürü en son NE VAR dedim kızgınmısın halen diyo..evet dedim.biraz uzattım sonra yine barıştmı :) .o kadarda kılıbık erkek değiliz yeri geldimi elimi masaya vurur sussuturum ben onu
Dedikleri gibi her dediğini de yerine getirmemeye çalış. Parasız da eğlenebilmeyi bilin. 1 günde 100 lira harcamak ne demek? Banka mısın sen, finansman mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: bahtsız35
quote:
Orijinalden alıntı: 4w3e
Kirve açık konuşmak gerekirse olmaz bu iş 1-2 haftaya biter ;) bunun kız çevresinden bir tane daha ayarlamaya bak elde var cepte 1 yap yoksa üzülecen yakında
bilader ben sevdimmi adam gibi severim.ilk aşkım sonuçta.onu severken bir başkasını yüreğime sokamam ben...yani sizin gibi değilim.aşkı öle basite alamam ben...bitecekse bitirsin.ama benim aklımdan başka biri geçmez.bağlandım sonuçta ona
helal olsun tam benim kafandansın kardeşim benim
quote:
Orijinalden alıntı: bahtsız35
quote:
Orijinalden alıntı: Albert De Salvo
Kıza yarın telefon açtığında "hayatım bu hafta bi işin yoksa bi yerlere gidelim mi" diye sor ve bi yerlere götür.