Şimdi Ara

sevgilim hayat çok monoton dedi :( (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bahtsız35

quote:

Orijinalden alıntı: Albert De Salvo

Kıza yarın telefon açtığında "hayatım bu hafta bi işin yoksa bi yerlere gidelim mi" diye sor ve bi yerlere götür.

cumartesi beraber izmirde kordon tutu yapacaz...haftada 1 yada 2 haftada 1 yüzünü görüyom zaten..ne yapsam acaba bilemedimki :(

her defasında kordon turu mu yapıyonuz?

yürüyerek vakit geçirmeyin biyerde oturun. oturdun mu elli lira dersen makul yerler var, biraz araştır. apaçi yerlerine gitmene gerek yok kahve bilmemneresine falan oturun. birer kahve iç 3 saat otur konuş. sen türk kahvesi içsen 4tl kız latte içse (normal bişey içmezler katiyyen) 7tl oldu 13.

bunlardan mütevellit demem o ki biraz oturup konuşun, birbirinizi tanıyın.

• quote:

sohbet ediyoduk telefonda işi vardı kapattı.sonra msj attı offf dedi.bende noldu bitanem dedim hayat çok monoton dedi...ben hiç bişi anlamadım anlayan varmı kötü bişimi demeye çalıştı acaba

maça götür banjojampinge götür istanbuldaysan mancınığa gidin ikinizi aynı anda atsınlar :) kayak sezonu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiLq3

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Albert De Salvo

Kıza yarın telefon açtığında "hayatım bu hafta bi işin yoksa bi yerlere gidelim mi" diye sor ve bi yerlere götür.

cumartesi beraber izmirde kordon tutu yapacaz...haftada 1 yada 2 haftada 1 yüzünü görüyom zaten..ne yapsam acaba bilemedimki :(

her defasında kordon turu mu yapıyonuz?

yürüyerek vakit geçirmeyin biyerde oturun. oturdun mu elli lira dersen makul yerler var, biraz araştır. apaçi yerlerine gitmene gerek yok kahve bilmemneresine falan oturun. birer kahve iç 3 saat otur konuş. sen türk kahvesi içsen 4tl kız latte içse (normal bişey içmezler katiyyen) 7tl oldu 13.

bunlardan mütevellit demem o ki biraz oturup konuşun, birbirinizi tanıyın.

geçen cumartesi buluştuk ..100 lira girdi bana 1 günde .bu sefer senin dediğini yapıcam.sürekli yürüyoz zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Kardeşim bu durum ilişkide en büyük bomba tuzaklardan biri ben sana anlatayım kendi aklımca sende mantığını yürütürsün...öncelikle sıkıldım, hayatım hep aynı ,dışarı çıkamıyorum gibi gibi şeyler erkek arkadaşa söylediğinde belli ki senden bir şey bekliyor kaldı ki kızlar hadi ya beni dışarı çıkar beni eğlendir bana ilgi göster demez derlerse yapsan da artık bir önemi kalmaz içinden gelerek yapmanı bekler şu durum bile ona mesajdır aslında...Dikkat etmen gereken hususlardan biri bunu dediği anda normalden çok fazla ilgi alaka göstermen yanlış olur bu sefer daha çok boğulur ve kafasında şu bile oluşabilir ya ilişkide ne dersem oluyor hiç sürpriz heyecan yok diyebilir o yüzden yapman gerekenler nabza göre şerbet vermek mesela onun yanına gideceksin diyelim al çiçek öyle git yada al bir ufak oyuncak onunla git mesela o gün yürüyüş yapacaksınız tut kolunda yemeğe götür yada eğleneceğiniz yerlere götür ama bunları onun ağzına düşerek değil beraber eğlenip vakit geçirmek için yap birde şu var her seferinde yapma dengeyi kendin ayarla sonuçta onu sen tanıyorsun biz değil , ama şuna dikkat et ağlayan bebeğe emzik verir gibi mantıkta istediklerini yaparsan işler daha tuhaf hale gelir kafadan şu oluşmasın ulan herkes kız arkadaşına bu kadar ilgi alaka gösteriyor da mı böyle uzun süre beraberler diye öyle bir durum yok zaman ilerledikçe tanıdıkça ilişkiyi kontrol etmen daha rahat iyi olacaktır....yalnız sizin diğer bir durum yaşlarınız bu yaşta duygularınız çok hızlı değişkenlik gösterir bazı arkadaşların dediği gibi ilgi manyaklığı olur böyle nefes alsan mesaj atmanı bekler atarsın ya sürekli mesaj atmasak der yani dengeli davran ve asla ipleri tamamen birine verme ...neyse öyle işte

rüyasında beni ayı ile görmüş vs... nerde bi oyuncak ayı görse aa sen diyo gülerek.. ona ayı alsam olurmu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: oarsiyuen

ona sürpriz yappp !!www.surprizim.net

çok çok teşekkür ettimm.... ilgilenicem bununlaaaa
  • Dostum sen biraz olgun davranmaya çalışmışsın galiba... Kız 17 yaşında sen 19. Biraz heyecanlı şeyler yapın ne yemeğe gitmesi yav allasen
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EverRobust

Dostum sen biraz olgun davranmaya çalışmışsın galiba... Kız 17 yaşında sen 19. Biraz heyecanlı şeyler yapın ne yemeğe gitmesi yav allasen

geçen gelmiş bana diyo hadi fuardaki jampinge gidelim beraber.... bende hayır dedim :( malakmıyım lanben
  • Kirve açık konuşmak gerekirse olmaz bu iş 1-2 haftaya biter ;) bunun kız çevresinden bir tane daha ayarlamaya bak elde var cepte 1 yap yoksa üzülecen yakında
  • quote:

sohbet ediyoduk telefonda işi vardı kapattı.sonra msj attı offf dedi.bende noldu bitanem dedim hayat çok monoton dedi...ben hiç bişi anlamadım anlayan varmı kötü bişimi demeye çalıştı acaba

senden sıkılmış, yakın zamanda ayrılıktan bahsetmeye başlarsa şaşırıp şoka girme
  • quote:

Orijinalden alıntı: VooDoo

quote:

senden sıkılmış, yakın zamanda ayrılıktan bahsetmeye başlarsa şaşırıp şoka girme

+1
    ayrıca şu da olabilir kız hayattan sıkılmıştır herkesin öyle bi dönemi olur yani yapacak bişey bulamaz sürekli canı sıkılır falan öyle bişey olabilir.Kızı bi yerlere götür

• quote:

"ben hiç bişi anlamadım anlayan var mı" beyler asıl mesele bu .arkadaşım çok net konuşacağım .senin gibi farkındalıksız heriflerin kız arkadaş bulabilmesine çok şaşırıyorum . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeeFoo

quote:

quote:

+1
    ayrıca şu da olabilir kız hayattan sıkılmıştır herkesin öyle bi dönemi olur yani yapacak bişey bulamaz sürekli canı sıkılır falan öyle bişey olabilir.Kızı bi yerlere götür

açık konuşayım .bende 2 yıl önce onun gibi bi zamandan geçtim.benimki daha kötüydü .kafayı yemek üzereydim.moloton yaşamak kadar kötü bişi yok.yaşadım biliyom ama acaba ne yapsamda onu bu halden düzeltsem

• quote:

Orijinalden alıntı: 4w3e

Kirve açık konuşmak gerekirse olmaz bu iş 1-2 haftaya biter ;) bunun kız çevresinden bir tane daha ayarlamaya bak elde var cepte 1 yap yoksa üzülecen yakında

bilader ben sevdimmi adam gibi severim.ilk aşkım sonuçta.onu severken bir başkasını yüreğime sokamam ben...yani sizin gibi değilim.aşkı öle basite alamam ben...bitecekse bitirsin.ama benim aklımdan başka biri geçmez.bağlandım sonuçta ona
  • quote:

quote:

quote:

quote:

+1

açık konuşayım .bende 2 yıl önce onun gibi bi zamandan geçtim.benimki daha kötüydü .kafayı yemek üzereydim.moloton yaşamak kadar kötü bişi yok.yaşadım biliyom ama acaba ne yapsamda onu bu halden düzeltsem

şuan bütün çabaların boş senin ilacın sabır+zaman ikisini becerip yola devam edebilirsen mutlu olursun ALLAH ın izni ile

zaman herşeyin ilacıdır. kimin sözü bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

şuan bütün çabaların boş senin ilacın sabır+zaman ikisini becerip yola devam edebilirsen mutlu olursun ALLAH ın izni ile

zaman herşeyin ilacıdır. kimin sözü bilmiyorum

haklısın

• Ne oldu durum ayrıldınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Ne oldu durum ayrıldınız mı ?

yok bilader...haftada 1 görüştüğümüz için gittim ona oyuncak ayı aldım... üstüne benim parfümümü sıktım(biraz fazla sıktım çok ağır kokuyodu o ayrı ) sonra üstüne ayıcığın renkli kağıda akrostiş şiir yazdım..ismi hüsna olduğu için internetten bulamadım :P mecbur kendim yazdım.süsledim yapıştırdım ayıcığın kucağına..bide ayının kulağına küçük bi kağıtla not yapıştırdım..BUNDAN SONRA BENİMLE UYUYACAKSIN TAMAMMI !!! diye ..dün gittim kendi ellerimle verdim çok sevindi tabi..elinden bırakmadı hiç...akşam sarılıp uyumuş ona durum iyiye gidiyo gibi .sağolasınız dostlarım..iyiki varsınız dh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtsız35 -- 7 Aralık 2012; 9:42:04 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

+1

onu eğlendirmeye falan çalış onunla ilgilen hayatta onun her zman yanında olacağını ona göster bu evreleri beraber aşabilirseniz ilişkiniz iyi olur baya ama aşamazsın ayrılırsın muhtelemen aama kesin bişey diyemem

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

oofffss hayat cok monoton yhaa .s .s

üff snne be slk .s.s
  • kızın her dediğini yaparsan, kendini kıza karşı çekimini yapamazsan böyle saçma sapan şeyler der. ona hediyeler al ilgilen denmiş, bunlar ilişkiyi belli bi müddet uzatır. kız dedi diye hemen yaparsan olmaz o iş. kızın sana karşı ulaşılmaz birşeyler yapman gerek.. basit kız oyunları bunlar.. eminim sen kızın her dediğini yapan, kızı üzmeyen, kıza laf sokmayan birisin.. bunları yapmadığın zaman kız serseri diye tabir ettiğimiz kişilerin peşinden gider.. sana göre iyi gelen mantıklı şeyler kız için ve davranışları için önem arz etmez ve sıradan bir kişi olursun..

kızın ilgisini ve çekimini tetiklemen gerekiyor.. otoriter ol bazen kızı tersle.. muhabbet ederken kızla altyazılı konuş.. birşeyler ima ederek konuş... komik+küstah ol..

sen kaybetme duygusuyla herşeyini yapan kız sana göre ulaşılmaz olarak görülüyor.. ben bu ilişkinin ömrünün kısa olacağını kesin görüyorum.. kızla dalga geçtiğini düşünmüyorum ama işte böyle davranman gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dx -- 7 Aralık 2012; 13:03:21 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.