Şimdi Ara

SEVGİLİM KIZ ARKADAŞLARIMI SORUN EDİYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gym Rat

quote:

Orijinalden alıntı: Molotov Cocktail

Kardeşim bu tarz sıkıntılar ilişkilerin çözülebilecek en basit sorunlarından biri lakin kıvılcım gibi büyüyüp işi böyle devam edeceğimize ayrılmamız ikimizin de hayrına moduna sokabilir.

Sana çözümü anlatmadan önce @Pippi Uzunçorap ile ikili muhabbettinizde, anlattığın sıkıntının tamamen dışında kalan bambaşka bir şey söylemişsin. Ki, söylediğine göre bu sıkıntı; sevgilinin sana güvenememesi, kıskançlık, kafasında bazı şeyleri kurması, kızın özgüven eksikliği -seni kaybetmek adına seni aşırı sahiplenmesi- tarzında bir durum değil.

Daha açık konuşmak gerekirse, kızın sana karşı böyle davranmasında gayet de mantıklı nedeni var.

Olabilir tabi ki. Benim tek istediğim ilişkimin seviyeli bir şekilde kadın arkadaşlar da edinmemin önünde bir engel olmaması. Yoksa çevrem kadın dolsun, tüm kadınlar arkadaşım olsun diye düşünen bir insan değilim. Öyle olsam ilişkimin olmasının bir anlamı olmazdı zaten. Sevgilimin böyle davranmasında yatan mantıklı sebeplerden bahsederseniz bunları değiştirmeye çalışırım. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Çok net konuşacağım kardeşim. Yaş 22'ydi, üniversiteydi, askerlikti demeyeceksin. Gideceksin ben kızınızı seviyorum, dışarı çıkarken oraya buraya gidiyorum diye yalan söylemesini istemiyorum ve bundan hoşlanmıyorum diyeceksin. Eğer böyle bir durum yoksa, kızınızı seviyorum sizin de beni tanımanızı istiyorum şeklinde konuşuyorsun. Bir güzel tanışacaksın ailesiyle, ondan sonra madem bu kızı seviyorsun, burada eminsin; sevgilin de aynı şekilde sana en az senin kadar sadık ve dürüst, söz yüzüğünü takıyorsun.

Hiçbir problemin kalmayacaktır.

Sırasıyla üniversiteyi, sonra askerliği yaparsın.

Askerden sonra nişanlanırsın.

Söz her şeyi çözecektir emin ol, sadece sözlendiğinizi düşünmek bile eğer delikanlı gibi kızı sevmekten ziyade farklı nedenlerin varsa vazgeçirtecek sana bu ilişkinden.

Ya da sen 4/4'lüksen evleneceğin kadın bu değildir, bunun farkına vardırır yine vazgeçirtir. Çünkü insan aşıkken insan göremiyor, anlayamıyor, toz konduramıyor.

Kısaca ikinizde de sözlenecek ve buna ömrü boyunca sadık kalacak yürek varsa her şeyin çözümü budur. Ya da söz yapmaya/ileride evlenmeye değmeyecek biri olduğunun farkına varmak diğer çözümün başladığı yer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Molotov Cocktail kullanıcısına yanıt
    Kadın gözüyle @Pippi Uzunçorap'a da soralım bilmiyorum belki ben yanılıyorumdur kardeşim.

• quote:

Kadın gözüyle @Pippi Uzunçorap'a da soralım bilmiyorum belki ben yanılıyorumdur kardeşim.

bence doğru söylemişsin. hem bu durum kendisini sorgulamasını hem de kız arkadaşının şüphelerinin azalmasını da sağlar aslında
  • Benim de yaklaşık 1.5 yıllık ilişkim var aynı sorunu ben de yaşadım.Ben de senin gibi düşünüyodum ama çok kavga ettiğimiz için istemediği insanlarla muhattap olmamaya başladım ve şuan iyiki de öyle yapmışım diyorum.Rskiye göre daha iyi bi ilişkim var ve çok da mutluyum. Cidden seviyorsan değmeyecek insanlar için kavga etmeye tartışmaya değmez.

• oymakus kullanıcısına yanıt
    Tam anlattığın gibiyim böyle kafam rahat ve gayette güzel

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gym Rat

quote:

Kardeşim bu tarz sıkıntılar ilişkilerin çözülebilecek en basit sorunlarından biri lakin kıvılcım gibi büyüyüp işi böyle devam edeceğimize ayrılmamız ikimizin de hayrına moduna sokabilir.

Sana çözümü anlatmadan önce @Pippi Uzunçorap ile ikili muhabbettinizde, anlattığın sıkıntının tamamen dışında kalan bambaşka bir şey söylemişsin. Ki, söylediğine göre bu sıkıntı; sevgilinin sana güvenememesi, kıskançlık, kafasında bazı şeyleri kurması, kızın özgüven eksikliği -seni kaybetmek adına seni aşırı sahiplenmesi- tarzında bir durum değil.

Daha açık konuşmak gerekirse, kızın sana karşı böyle davranmasında gayet de mantıklı nedeni var.

Olabilir tabi ki. Benim tek istediğim ilişkimin seviyeli bir şekilde kadın arkadaşlar da edinmemin önünde bir engel olmaması. Yoksa çevrem kadın dolsun, tüm kadınlar arkadaşım olsun diye düşünen bir insan değilim. Öyle olsam ilişkimin olmasının bir anlamı olmazdı zaten. Sevgilimin böyle davranmasında yatan mantıklı sebeplerden bahsederseniz bunları değiştirmeye çalışırım. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Çok net konuşacağım kardeşim. Yaş 22'ydi, üniversiteydi, askerlikti demeyeceksin. Gideceksin ben kızınızı seviyorum, dışarı çıkarken oraya buraya gidiyorum diye yalan söylemesini istemiyorum ve bundan hoşlanmıyorum diyeceksin. Eğer böyle bir durum yoksa, kızınızı seviyorum sizin de beni tanımanızı istiyorum şeklinde konuşuyorsun. Bir güzel tanışacaksın ailesiyle, ondan sonra madem bu kızı seviyorsun, burada eminsin; sevgilin de aynı şekilde sana en az senin kadar sadık ve dürüst, söz yüzüğünü takıyorsun.

Hiçbir problemin kalmayacaktır.

Sırasıyla üniversiteyi, sonra askerliği yaparsın.

Askerden sonra nişanlanırsın.

Söz her şeyi çözecektir emin ol, sadece sözlendiğinizi düşünmek bile eğer delikanlı gibi kızı sevmekten ziyade farklı nedenlerin varsa vazgeçirtecek sana bu ilişkinden.

Ya da sen 4/4'lüksen evleneceğin kadın bu değildir, bunun farkına vardırır yine vazgeçirtir. Çünkü insan aşıkken insan göremiyor, anlayamıyor, toz konduramıyor.

Kısaca ikinizde de sözlenecek ve buna ömrü boyunca sadık kalacak yürek varsa her şeyin çözümü budur. Ya da söz yapmaya/ileride evlenmeye değmeyecek biri olduğunun farkına varmak diğer çözümün başladığı yer.

Hocam cok seviyorum ama soz icin erken diye dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gudaydiya2

Benim de yaklaşık 1.5 yıllık ilişkim var aynı sorunu ben de yaşadım.Ben de senin gibi düşünüyodum ama çok kavga ettiğimiz için istemediği insanlarla muhattap olmamaya başladım ve şuan iyiki de öyle yapmışım diyorum.Rskiye göre daha iyi bi ilişkim var ve çok da mutluyum. Cidden seviyorsan değmeyecek insanlar için kavga etmeye tartışmaya değmez.

Hocam hem sevgilinizle mutlu olup hem de arkadaşlarınızla olabilirsiniz ama. Birinden kısmaya ne gerek var.

• Olm be güzel uzun süreli ilişkin var işte burada millet bir haftayı geçiremiyor ki o bir hafta da platonik geçiyor

Şimdi diğer kızları bırakıyorsun ve sevgiline sarılıyorsun. Yemişim diğer kızları git erkeklerle takıl sevgilin olduğundan onların gözünde zaten bi tık öndesin

• oymakus kullanıcısına yanıt
    İşte o sensin
  • Gym Rat kullanıcısına yanıt
    Ben arkadaşlarımı çok samimi bulmamaya başladım sonradan ondan dolayı bıraktım ve çok iyi de karar almışım dediğiniz gibi olan çiftler de var ama eğer sevgiliniz sorun çıkaran biriyse ve onunla mutlu olacağını düşünüyosan bırak gitsin.Zaten ilerleyen yıllarda bu kadar sorun edeceğini de düşünmüyorum.

• quote:

Ben arkadaşlarımı çok samimi bulmamaya başladım sonradan ondan dolayı bıraktım ve çok iyi de karar almışım dediğiniz gibi olan çiftler de var ama eğer sevgiliniz sorun çıkaran biriyse ve onunla mutlu olacağını düşünüyosan bırak gitsin.Zaten ilerleyen yıllarda bu kadar sorun edeceğini de düşünmüyorum.

Yani sorun cikarmak denemez buna, ama senaryo kurmaya meyilli bir sevgilim var diyelim. Yada benim davranislarim sebebiyle bu halde.

Bende de arkadaslarimin cogunu samimi bulmama durumu olusmaya basladi, herkes isine geldigi gibi hareket ediyor bu bir gercek. Dolayisiyla gercekten yakin arkadaslarim haric korumaci yaklasmiyorum uzun bir suredir, ama cevremde cok insan olmasindan hep hoslanmis ve cok kolay insanlarla samimi olmusumdur.

Bu davranisi biraz gozden gecirsem iyi olacak heralde.

• çok gıcık oluyorum şöyle arkadaşlarımı kıskanan kızlara arkadaş :S
  • Böyle yaparak seni çevrenden soyutluyor ayrıldığınız zamanda kimsesiz kalıyorsun ortada ama kızlar böyle değil o ayrıldığı zaman çevresinde her zaman erkekler kızlar olacak. Güzelce konuş anlamasını ve rahat davranmasını sağla bence. Erkek olarak kızlardan daha safız yani burada olması gereken onun senin kız arkadaşlarına değil senin onun erkek arkadaşlarına karışman.
  • Gym Rat kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarında bir an kendimi buldum açıkçası.Ben de abarttığını falan düşünüyodum fakat sorun bendeymiş.Şu an bunu daha iyi anlıyorum hocam. Dediğin gibi hareketlerini bi gözden geçir.Eğer sevginizin gücüne inanıyorsan açıkçası ben kız arkadaşımı 2 insan için üzmek istemezdim.Zamanında üzdüm ve şu an hala pişmanım.Zaten kolay arkadaşlık kurabiliyorum diyosun ayrılınca da illa kendine arkadaş bulabilirsin.Bu devirde 2 aylık tanıdığın insanla 2 yıllık tanıdığın insan arasında pek bi fark olduğunu düşünmüyorum açıkçası.Genel olarak durum ne yazıkki böyle. O yüzden sevdiğin değer verdiğin bi insanı üzmeye değmez diye düşünüyorum artık.

• quote:

Yazdıklarında bir an kendimi buldum açıkçası.Ben de abarttığını falan düşünüyodum fakat sorun bendeymiş.Şu an bunu daha iyi anlıyorum hocam. Dediğin gibi hareketlerini bi gözden geçir.Eğer sevginizin gücüne inanıyorsan açıkçası ben kız arkadaşımı 2 insan için üzmek istemezdim.Zamanında üzdüm ve şu an hala pişmanım.Zaten kolay arkadaşlık kurabiliyorum diyosun ayrılınca da illa kendine arkadaş bulabilirsin.Bu devirde 2 aylık tanıdığın insanla 2 yıllık tanıdığın insan arasında pek bi fark olduğunu düşünmüyorum açıkçası.Genel olarak durum ne yazıkki böyle. O yüzden sevdiğin değer verdiğin bi insanı üzmeye değmez diye düşünüyorum artık.

Haklı olabilirsin hocam. Değerli yorumun için teşekkürler.

• Yukarı
  • Sevgilinin yakın erkek arkadaşları olsaydı sen ne yapardın?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.