Şimdi Ara

Sevgilim , Kuzeniyle beni aldatıyor. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadaŞaka

Trol falan yaptığım yok, gözlerim şiş dalganın manası yok. Annesine söylemem ağlıyor falan ayrıca tehditten soğurmuş kızlar. Sadece hoşlanıyorum falan dedi ben ipi çektim ama bu anılardan sonra beni çok arar

Yaş kaç kızın ismi ve soyismi ne
  • altıma yatıracağım ne demek la bu nasıl zihniyet bu nasıl devir ağa usta hayatına bak ne iş yapıyorsan ona yoğunlaş bırak gitsinler o kızla evlenmiş olsan ileride kendi evinde o karaktersiz ile basacaktın belki de önüne bak işine bak bu kadar kafa yorduğuna değiyor mu az düşün emin ol zerre değmiyor.
  • Kardeşim affına sığınarak şunu söylemek istiyorum.

Sevgilisini benim üstümden boynuzlayan hatun kucağımdayken aynen "yemeyenin malını yerler" dedi.

Zihniyet bu olmuş.
    Sevdiğiniz hatunlara kıyın beyler.
    Sevişin onlarla.Yoksa birileri aklına girip sevişiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu kelimeyi kullansa telefonu yüzüne kapatırım annesini ararım kuzenini altına alacakmış tarzı laflar yapıyor bana kızınızın ne mal olduğunu görün nasıl çocuk yetiştirmişsiniz görün diye terbiyeli bi biçimde annesine giydirirdim lafları boy boy. Sonrasını da s.klemezdim açıkcası. Tevazu gösterdiğin için böyle olmuştur üstüne çıkmıştır. O yüzden koy gitsin.
  • Kızı nbenı bırakmasanada hak veriyorum evet üzdüm, ama çok anımız oldu , şimdi geri dönerse affetsem mi onu
  • MadaŞaka kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kadar kişi sana s.ktiri çek diyo ama seni de anlıyorum seviyosun yapamıyosun da abimiz çok güzel demiş bencede annesine de nası kız yetiştirdin böyle böyle nası mal olduğunu gör de bırak unut gitsin.. böyle kıza ne değer verilir ne vakit ne hali varsa görsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Affetsem mi diye soruyor lae

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.