Şimdi Ara

Sevgilim , Kuzeniyle beni aldatıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kimsenin yaşamadığı hayalleri yaşadık bu kızlar uyumasından tut yedirmesine, gezdirmesine , merdivenlerde sırtta taşınmasına , onun kolasından yemeğinden yemeye , uyutmadır, annesiyle yüz yüze konuşma ve annesi bana yemek hazırlaması, sınavına çalıştırmam, performans ödevini yapmam, 3 senem o benim. 10 kişiden aynı anda dayak yemiştim onun için sonra hırslar insanları dövüyordum ona karışan vs, seçime annemi götürücem diye çıkıp yanına gıderdım. şok olurdu okuldan çıkısında takip ederdim biri sarkıntılık yapmasın vs diye. kovalamaca koşturmaca herşey. sayamıyorum herşey... Şimdi kuzenine sarılıyor elbet bu anılardan sonra bana dönücek ne yapmalıyım ?

• Ne anlamda sariliyor kuzenine?Sevgili anlqmindaysa zaten ayrilmaktan başka caren yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Ne anlamda sariliyor kuzenine?Sevgili anlqmindaysa zaten ayrilmaktan başka caren yok
    onunlamısın dedim saçlama dedi, Sövmekte istemıyorum passiflora kullanıyorum sakinleşmek için zaten. Hoşlanıyorum falan diyor, onu arıyorum çocuk açıyor altıma yatırıcam bilirsin sen diyor maraştalar of.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadaŞaka

onunlamısın dedim saçlama dedi, Sövmekte istemıyorum passiflora kullanıyorum sakinleşmek için zaten. Hoşlanıyorum falan diyor, onu arıyorum çocuk açıyor altıma yatırıcam bilirsin sen diyor maraştalar of.

Hocam annesiyle konuş bu ensest ilişkiye son versinler çocuğun verdiği cevaptan sonra senin durman hata madem bu kadar şey yaşadın seviyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezeryerak

quote:

Hocam annesiyle konuş bu ensest ilişkiye son versinler çocuğun verdiği cevaptan sonra senin durman hata madem bu kadar şey yaşadın seviyorsun

Alıntıları Göster
    Tehdit edersem soğur dedi arkadaşlar, ettim ağlamaya başladı söyleme falan dedi ne yapıcam bilmiyorum

• quote:

Yok artık nasıl bi kuzen bu? Annesine anlat senin kıza da anlat kuzenin seni kullanmaya çalışıyo altına almak istiyo falan de. Olmazsa 2'sini aynı anda bul. Kızın önünde kuzenini döv rahatlarsın. Kıza da siktir git or*spu de. Çok rahatlıcaksın emin ol. Ama önce kızı geri kazanmaya bak.
  • Karşim bariz boynuzlanıyorsun.

Ne gerek var bu kadar maceraya?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KIZ BENİ TACİZLE SUÇALAYACAK
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abba sever

Karşim bariz boynuzlanıyorsun.

Ne gerek var bu kadar maceraya?
    Aslında istanbulda yaşıyor kız düğün için oraya gitmişti , kime anlatsam yuh diyor. Bu nasıl midesizlik şerefsizlik kıza 0r*spu dedim . Sinirlendim falan Annesine söyleyemiyorum kızı tamamen kaybederim diye , Çocuk şuan maraşta düğün için ordalar ah burda olsa yaşatmam. Cesaret çok bendede gidemiyorum maraşa
  • quote:

Aslında istanbulda yaşıyor kız düğün için oraya gitmişti , kime anlatsam yuh diyor. Bu nasıl midesizlik şerefsizlik kıza 0r*spu dedim . Sinirlendim falan Annesine söyleyemiyorum kızı tamamen kaybederim diye , Çocuk şuan maraşta düğün için ordalar ah burda olsa yaşatmam. Cesaret çok bendede gidemiyorum maraşa

Alıntıları Göster
    La salak mısınız herif trollüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

La salak mısınız herif trollüyor

Alıntıları Göster
    Ne trolü? , şaka falan yaptığım yok aptal olmayın. Devir değişti kızları görmüyormusunuz
  • tamam
  • bak sen şu ensest kaşara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Champarator

bak sen şu ensest kaşara
    ya sen trollüyorsun yada manitan kuzeniyle beraber seni trollüyor yada manitan hk kuzeide abaza ergen
  • 19 yildir sevgilim yok iyiki de yok.Şahan'ın da dedigi gibi.Free style tık tık tık...
  • Ayrıl, bu kadar ne takıyorsun kafaya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggreyhame

Ayrıl, bu kadar ne takıyorsun kafaya?
    İlginçtir ki son yıllarda TÜrkiyedeki ensest ilişkiler birden patlama yaşadı aslında bu 2002lere kadar gidiyor (bu süreç ) da neyse :D

Kötüymüş hocam ya ! Sen kesin annesine söyle onun kızı da bırak salak mısın ? sen o kadar değer vermişsin o ailesinden birisiyle aldatıyor seni ! ne aileye saygısı var ne de rasyonalliğe !!
    Dine girmiyorum zaten ! Ateist olmak "cool" oluyor bu zamanlarda.
    Trollsen iyi trollüyorsun!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-724617ABF

İlginçtir ki son yıllarda TÜrkiyedeki ensest ilişkiler birden patlama yaşadı aslında bu 2002lere kadar gidiyor (bu süreç ) da neyse :D

Kötüymüş hocam ya ! Sen kesin annesine söyle onun kızı da bırak salak mısın ? sen o kadar değer vermişsin o ailesinden birisiyle aldatıyor seni ! ne aileye saygısı var ne de rasyonalliğe !!
    Dine girmiyorum zaten ! Ateist olmak "cool" oluyor bu zamanlarda.
    Trollsen iyi trollüyorsun!

Alıntıları Göster
    Sen kuzenine olan ilgisini anlatmak yerine kızla geçen 3 yılını anlatmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Albert De Salvo

Sen kuzenine olan ilgisini anlatmak yerine kızla geçen 3 yılını anlatmışsın

Alıntıları Göster
    Ensest tam olarak bu değil yalnız.

Ayrıca kardeş bir nüfusuna geçirmediğin kalmış kızı....Bence kimseyi dövme.Salla gitsin bir de elinde falan kalır boşuna hapis yatarsın.Kızı da terk et.En temizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AK KUZGUN

Ensest tam olarak bu değil yalnız.

Ayrıca kardeş bir nüfusuna geçirmediğin kalmış kızı....Bence kimseyi dövme.Salla gitsin bir de elinde falan kalır boşuna hapis yatarsın.Kızı da terk et.En temizi.

Alıntıları Göster
    Trol falan yaptığım yok, gözlerim şiş dalganın manası yok. Annesine söylemem ağlıyor falan ayrıca tehditten soğurmuş kızlar. Sadece hoşlanıyorum falan dedi ben ipi çektim ama bu anılardan sonra beni çok arar
  • quote:

Trol falan yaptığım yok, gözlerim şiş dalganın manası yok. Annesine söylemem ağlıyor falan ayrıca tehditten soğurmuş kızlar. Sadece hoşlanıyorum falan dedi ben ipi çektim ama bu anılardan sonra beni çok arar

Alıntıları Göster
    trol deilse altıma alıcam lafından sonra yapcak bı seyın yok alan razı veren razı 3 yılına uzul kıza deıl ztn almıştır sarılcak yer bulan onada bulur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.