Şimdi Ara

KIZ BENİ TACİZLE SUÇALAYACAK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuya direk giriyorum abilerim ben lise öğrencisiyim şuan 11 sınıfım geçen sene bizim sınıfa bir kız gelmişti bu kız işte bayağı alkolik falan çok değişik bi kız çok deli rock hayranı neyse biz bu kızla ara ara konuştuk böyle cinsel konukar hakkında falan sonra kız bir gün yine sınıfta konuşurken benim penisimi elledi sonra elini bir sürr sonra geri çekti aradan bir kaç gün geçtikten sonra ben onun yanına gittim biraz normal konuştuk ardından ben elimi dizine koydum kız birden elimi çekti daha sonra bende anlamadım ne olduğunu kalktım gittim ben zannediyordum ki kız benden hoşlanıyor penisimi bile ellemişti ben ise elimi dizine attığımda direk elimi çekti daha sonra kızla bir daha konuşmadık 11. sınıfa geçtiğimizde ise benim başka bir arkadaşımla bululmuşlar demiş ki şu çocuğun yaptığından rahatsız oldum onu müdüre söyleyeceğim demiş bugün ama olaydan 1 yıl geçti ve farklı okulda gitti. ve ilk olarak kendisi penisime dokundu gerçekten kötğ bir niyetim yoktu o benim penisimi elledi ve daha sonrasında brn elimi dizine koyunca beni taciz etti demiş kıza ben şimdi tacizci damgası yemekten korkuyorum ne yapayım ben? şu an kız belki polise falan giderim demiş lütfen yardımcı olun taciz falan etmedim ben hemde ilk adım ondan gelmişti ve ben onun cinsel organına temas etmedim nasıl savunacağım kendimi lütfen yazın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• abi yazsanıza ne yapıcamı ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ezel izle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızla herhangi bir şekilde iletişime geçme,Sosyal medyadan dahi konuşma.Ortada kanıt dahi yoksa iftirayı kabul etme.Ayrıca bundan hiçbir şey çıkmaz.Korkutmak amacıyla yapılmış bir durum.
  • Önce sen onu şikayet et, beni elledi taciz etti diye, olaylar büyüsün gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferther -- 24 Ocak 2020; 14:33:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polis Beni Mafya Sandı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.