Tamamen şakaydı üstüne alınma bende sıkıldım ne yazıcağımı şaşırdım.
güzeldi...
neyse... anlıyamıyorum bu kızı....
Tam olgunlaşmamıştır...Çocuklar herşeye güler...Bence başkasını bul çocukmudur yahu herşeye gülüp geçecek kadar...Ya seni sevmiyodur, yada davranış bozukluğu var...İlk defa böyle bir durum gördüm
Benimkide seni seviyorum dediğimde "biliyorum" diyordu
yaş baya küçük sanırım
Ben kız arkadaşımın olur olmadık zamanlarda gözüne başparmağımla bastırıyordum, "manyak herif gözümü çıkaracaksın" diye bağırıyordu.. dayanamadı ayrıldık... Hacı şakirle takılıyorum şu sıralar..
Lan güldürürsün sorun olur, güldürmezsin sorun olur. Boşver bak dalgana.
Gülme var gülme var. Eğer tebessüm şeklindeyse pek sorun değil ama tadını kaçırıyorsa o zaman ayrı. Hiç demedinmi neden bu kadar çok gülüyorsun diye?
quote:
Orjinalden alıntı: fasilgibi
Gülme var gülme var. Eğer tebessüm şeklindeyse pek sorun değil ama tadını kaçırıyorsa o zaman ayrı. Hiç demedinmi neden bu kadar çok gülüyorsun diye?
haklısın.
quote:
Orjinalden alıntı: abduaty
Ben kız arkadaşımın olur olmadık zamanlarda gözüne başparmağımla bastırıyordum, "manyak herif gözümü çıkaracaksın" diye bağırıyordu.. dayanamadı ayrıldık... Hacı şakirle takılıyorum şu sıralar..
tebessüm şeklinde değil arkadaşlar bağıra bağıra gülüyor şu an benim güldüğüm gibi
nihihiiihihihihihihii gibi yav**k bi gülüşü varsa tekmele gitsin... hiçbişeyen anlamayıp sempatik olmaya çalışıyodur
benim de başıma geldi gerçekten çok can sıkıcı bi durum.. acını anlıyorum.. o kız düzelmez...
quote:
Orjinalden alıntı: lCracKl
nihihiiihihihihihihii gibi yav**k bi gülüşü varsa tekmele gitsin... hiçbişeyen anlamayıp sempatik olmaya çalışıyodur
benim de başıma geldi gerçekten çok can sıkıcı bi durum.. acını anlıyorum.. o kız düzelmez...
dogru soze ne denır
Yaw 2 sene önceki kız arkadaşımda her şeye ağlardı. Görüşecez diyelim, trafik olurdu 2 dk geç kalmışım bi bakıyorum gözler nemli, akşam eve bırakıyorum gözler nemli.
Bırak ya ağlayacağına gülsün daha iyi. Tecrübeyle sabittir.
quote:
Orjinalden alıntı: van_hoijdonk
Yaw 2 sene önceki kız arkadaşımda her şeye ağlardı. Görüşecez diyelim, trafik olurdu 2 dk geç kalmışım bi bakıyorum gözler nemli, akşam eve bırakıyorum gözler nemli.
Bırak ya ağlayacağına gülsün daha iyi. Tecrübeyle sabittir.
benimkinin gülüşü(arkadaşla aynı sorunu yaşamıştım.. çok sükür çektirip gitti.) çok sadist düşüncelere yol açıyodu bende.... agzına ayakkabı sokmak... 3 hafta yıkanmayıp koltukaltımı&....... koklatmak... .. sinir bozar.! en sonunda artık gülme istersen demiştim... ama komik yeaw.... demişti.. LAN GERZEK ELİNİ TUTTUM NESİ KOMİK!
neden gazlandım gece gece bilmiyorum. ama ttnete kafam girsin.