Şimdi Ara

Sevgilimden ayrıldım(bunalımdayım yardım edin) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sen denginin peşinde koşacaktın.. Kadin evlenip bosanmis ve cocugu var. Sen bekarsin evlenmemişsin.. Senin niyetin temiz sen iyisin hocam. Sen iyi olduğun için herkesi kendin gibi iyi zannediyorsun.. Alevilik göcmenlik sebep değil kadinin yaptiklarina.. O kadin kötü birisi hocam.. kötü birisi olduğundan, o da herkesi kendisi gibi görüyor.. O yüzden sana 'sen gerçek misin' diye sorup duruyordu. Nerden biliyorum? Ben de çok yaşadım; ordan biliyorum. Bir iki degil birçok kez şahit oldum..

O yüzden hocam; senin hatan kizin pesinde 14 ay koşarak sevgini cömertçe sunmaktan ibaret.. Bak, biriyle tanissan - fazla yakinlasmadan konuşsan ve taniyip karakterinden emin olduktan sonra o kizla evlensen ve enlendikten sonra cicekler alsan, sevgini belli etsen cilginca sevsen boyle olmazdi.. Ama şu an o kadin senin neyin? Hiç. Kimin? Hiçbirşeyin.. O yuzden seni pat diye terketmenesi için hiçbir sebebi yok kaldi ki kocasiyla ayrilmislar sen kimsin hocam..

Sen muhtemelen hoslandin; cocuguyla ortada kaldigini dusundun ve merhamet duygularinin da eslik etmesiyle beraber ona daha da yakin hissettin kendini.. Gecmis olsun. 2 3 ay ara ver kadini engelle her yerden; sana yonelik iletisim kanallarini kes, unutursun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpion3560

Direk olarak ona vermeyeceğim.ambulansının aynasına poşeti asıp gideceğim geri.

Yok bak hala kendin gibi dusunuyorsun: bekledigin netice doğmaz bundan.. hiç ugraşma kendi annene gotur hocam o hediyeyi ya da eş dost akraba sevdigin bir anneye hediye et. O kadini cikart hayatindan sil tamamen seni hak etmiyor o şahıs.

• Yukarıda ki arkadaş doğru diyor o seni hak etmiyor hediye falan birşey verme iyice havalara girer bırak unut gitsin yoluna bak önüne çıkanlara bak onlara şans ver herkes hak ettiğini bulur o bayan ileride pişman olur ama ozaman da sakın yumuşama is isten geçmiş olur çok iyi olmak işe yaramıyor hocam biraz vurdum duymaz ol el üstünde tutup hediyeler yağdırma çoğusu haddini bilmiyor seni avucunda görmüş istediği gibi at koşturuyor inan işin incelikleri bunlar fazla önemseme gerektiğinde tersle hepten kötü ol demiyorum kaybedecek korkusunu aşıla kıza korksun düzgün bir ilişki istiyorsan bunları yap

• Üzülme kardeşim üzülme. Ben anlamam din olaylarından hiç önemli değil benim için karşımdaki kişinin insanlığına,merhametine,oturmasını,konuşmasını biliyor mu ona bakarım. Kaybeden o sıkma canını. Daha önceden başından bir evlilik geçmiş anlaşamazsınız demiyorum kalp bu laf dinletemezsin tabi ki ama bir sürü kız var bunu da düşünme elinde sonunda karşına doğru kişi çıkacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle gözün aydın kurtulmuşsun.Sen ilişkiniz boyunca çok yapici olmuşsun okudugum kadariyla.Şu mezhep konuşmalari hiç tasvip ettigim seyler degil.Bunu zaten sorun yapmissa zaten olmamasi daha iyi.Engellemek telefonlari acmamak nedir cocuk musunuz ? Bana belki kizacaksin ama senin adina çok sevindim.Ayrica kadinlari dunyanizin merkezine koymazsaniz bu kadar uzulmezsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler hepinize tek tek çok teşekkür ederim.destek oldunuz.dün ben son görevimi yaptım.üstümden yük kalktı.beraber nöbet tuttuğu arkadaşına bir havlu hediye vercektim.onunla beraber benimkinin anneler günü hediyeleri vardı.hediyenin üstüne not bıraktım.hediyelerle insanın satın alınamayacağını,duygularımın bunları aldırdığını,duygu olmadan kimsenin hediyede almauacağını belirttim.bir başka not daha koydum.genel sorunlarla ilgili.arkadaşına teslim edip geldim.kendisi hastanede beni gördü şaşırdı.çünkü gece 1.30 a kadar bekledim.beni gördü şok oldu.tuvalete girdi direk.hediyeleride kabul etmiş.hiç mesaj filanda atmadım.

İnanın bundan sonra kimseye aşık olmam.olamam.işte böylelerini az seven sex için seven zırtolar bayıltıp çoğaltıyo ve onlar seviliyo.ona yanıyorum.en iyisi aileye sarılmak.böyle sahtekarlara değil

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpion3560

Beyler hepinize tek tek çok teşekkür ederim.destek oldunuz.dün ben son görevimi yaptım.üstümden yük kalktı.beraber nöbet tuttuğu arkadaşına bir havlu hediye vercektim.onunla beraber benimkinin anneler günü hediyeleri vardı.hediyenin üstüne not bıraktım.hediyelerle insanın satın alınamayacağını,duygularımın bunları aldırdığını,duygu olmadan kimsenin hediyede almauacağını belirttim.bir başka not daha koydum.genel sorunlarla ilgili.arkadaşına teslim edip geldim.kendisi hastanede beni gördü şaşırdı.çünkü gece 1.30 a kadar bekledim.beni gördü şok oldu.tuvalete girdi direk.hediyeleride kabul etmiş.hiç mesaj filanda atmadım.

İnanın bundan sonra kimseye aşık olmam.olamam.işte böylelerini az seven sex için seven zırtolar bayıltıp çoğaltıyo ve onlar seviliyo.ona yanıyorum.en iyisi aileye sarılmak.böyle sahtekarlara değil

saglam not birakmisin

muhtemelen 1-2 haftaya gururuna yediremeyip sana mesaj yazacakdir. Sakin taviz verme

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.