Şimdi Ara

Sevgilimden ayrıldım(bunalımdayım yardım edin)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.1.5 yıldır peşimde olduğum kız 4 ay önce görüşmeyi kabul etti.kız dediğim dul ve erkek çocuğu var.ben ise bekarım.ben ve ailem herşeyini kabullendik.amacım evlilikti çünkü iyi bir insandı.

İlişki güzel gidiyordu.herşey olumluydu.buna güvenerek her buluşmamızda elim dolu gittim.bazen abarttım arabanın bagajına sığdıramadım.hiç masraftan kaçmadım.biraz tebessüm etsin diye maddiyatı düşünmedim.kendisi sağlık personeli oldğu için geceleri nöbet tuttuğu için her nöbetinde ellerimle kahve yaptım götürdüm.şekeri düşmesin diye pastaları baklavaları eksik etmedim..4 ay boyunca böyle sürdü.hep ona özel hediyler aldım.çok sevindi.bu kadar iyi olmana imkan yok dedi.gerçekmisin sen dedi.

Çok bağladım.ilk defa evlenmek istedim.merak ediyordum sürekli ne durumda oldğunu.birgün whatsapp mesajlarna cvp vermedi.aradım konuşmak istedim.beni engelledi whatsaptan.neymiş gece aramışım.neyse gönlünü aldım engeli kaldırdı filan.biraz rahat insan olacak ki benden habersiz eski işyerindeki erkek arkadaşlarıyla görüştüğünü öğrendim.Bu nasıl saygısızlık diye sordum kendisine.ben kızlarla buluşsam ne yapardın dedim.yine engelledi.

Velhasıl.aramız bozuktu.belki.düzelir diye eğitim gördüğü izmir urladaki adaya gittim.yeminler olsun onun çıkmasını beklemedim.bunalmıştım o orda diye rahatlarım diye gittim.bir baktım adadan çıkıyor.beni gördü seslendim bakmadı.aradım konuşalım 5 dk dedim.durmadı.takip ettim.bitecekse bitmeliydi.benzinlikte durdu.bende durdum.herkesin içinde bana bağırmaya başladı.eşkıya gibi ne takip ediyosun filan dedi.ya ben kız olsam sevgilim benim için gelse uzaya fırlarım sevinçten.ama o ne diyor.

Ben aleviyim o ise göçmen.tek sorunumuz buydu.onu bile halletmiştik.ve bugün ban ne dese beğenirsiniz? Senle ben çok farklıyız.ailemle arkadaşlarıma uymuyorsun dedi.yani.aleviyim ve erkek arkadaşlarıyla bulışunca ses etmeyeceğim.

Sonuç olarak bugün bitti herşey.çok kötü durumdayım.onun için rahattr gider birisini bulur istese
    Ama inanın bu devirde erkekler daha çok yanıyor
    Size sorarım nerde hatalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion3560 -- 29 Nisan 2017; 0:38:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 14 ay peşinde koşmakla hatayı baştan yapmışsın, senin adına hiç üzülmedim
  • Çok fazla güvenerek çok fazla emek vermişsin hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alonen kullanıcısına yanıt
    Dün benzinlikte emeklerim vardı dedim.çiçeklerini al başına çal beni onla mı satın alacaksın dedi

• Beyler bir insanı mutlu etmek için az mı sevmek gerek

• Ona ahmet kayadan bir veda havasını dinlet. Çok ciddiyim. Ya bitecek, ya da yeniden başlayacak. Çok ciddiyim!

• scorpion3560 S kullanıcısına yanıt
    Kaç yaşındasın? Ne iş yaparsın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evden ayrılacağım yardım...
    12 yıl önce açıldı
    Sevgilim oldu yardım edin
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beşiktaş B kullanıcısına yanıt
    31 yaşındayım.belediyede çalışıyorum. Oda aynı yaşta.hemşire

• scorpion3560 S kullanıcısına yanıt
    Bu yaşta güzel bir ders almışsınız hocam. Unutmaya bakın. Daha aktif olun. Çeşit çeşit insanlarla tanışın. Sosyal sorumluluk projelerine katılın. Yaşım sizden küçük ama önerebileceklerim bunlardır. Umarım yakın zamanda mutlu olursunuz

• 2 hafta pesinde kostugum -kosmak dedigim lafin gelisi toplamda 4/5 bulusma- kizla sevgili oldum. 1 kere hediye aldim dogum gununde, saglik personeli olmasina ragmen nobetlere elim bos gittim, bazen cagirdi basim agriyor diye gitmedim. Ve bugun 14.ay doldu.

Yani bu ne demek oluyor ? Kizin kolesi degilsin sen. Niye surekli pesinden gidiyorsun. Niye pahali veya cok fazla hediyeler aliyorsun ? Niye bir kizin pesinden 1.5 yil kosuyorsun ? Ben 5.bulusmada sevgili olamasam 6.yi bulusmayi yapmazdim.

Kiz icin sen cepteydin. Siradandin. Bilinirdin. Sıkılması normal. Her iliski monotonlasir ve biter. Bitirme gucunu kendinde bulan herkes iliskiyi bitirir. Belki benim iliskim de 20.ayimizda bitecek.

Toplum bizi tek eslilige yonlendiriyor. Ve biz de kendimizi tek esli saniyoruz. İliski bitince vay yandim vah bittim moduna giriyoruz. Oysa genlerimiz cok esli bizim. Kadinlar bunu bilincli olarak kabul etmese de bilincaltlari kabul ediyor. Niye kadinlar devamli serseri, p.c, capkin erkeklerin pesinden kosuyor saniyorsunuz ? Cunku kadin, cabalamak istiyor. Erkek capkin olsun ehlilestireyim istiyor. Yanindaki erkege diger kadinlar da hayran olsun, kiskansinlar istiyor. Alfa kurt olsun yonlendirsin beni istiyor. Yaninda, Sus kopegi gibi gezmesini istemiyor bir erkegin.

• Yasi, dul kadin cocuk vs yazmasaydin 16-17 zengin bebelerdenmis erkek tarafi derdim. Abi bu nedir ya. Bu kadar totosunu kaldirmayin su hatunların biri gider biri gelir. 30 yasindaki dul kadin bile boyle davranabiliyosa yuh ki ne yuh. Yas 30 olmus ama tam bir kezban engelleme benzinlikte bagirmalar falan. 2 ay sonra isine gelirse mesaj atar nasilsin diye sen de atlarsin hemen eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 29 Nisan 2017; 18:33:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 yildir pesinden kosmak nedir?

Biray agir olacaksin. Agir tasi kimse yerinden kaldiramaz
  • 14 ay boyunca,kadının egosunu kendi ellerinle beslemişsin Şaşırmamalıydın.

• Asla koşma yürü

• Beyler sizce bu tamamen bitirmişmidir.oğluda hiperaktif.işi de stresli.birde roucctane diye baş belası ilaç kullanıyor.bunların etkisiyle ters yapmış olabilirmi bana.ne bileyim.dönser yine severim hor görmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion3560 -- 7 Mayıs 2017; 20:8:10 >
  • anlattigin sorunlara sahip bu kizda ne buldun dostum . Fazla ustune dusmussun bunalmis kesin. Sal gitsin kizi seviyorsa doner eger donmuyorsa bosa zaman kaybetmissindir geelecegine bakarsin .

• Bu nedir hocam bunları yapacaksan ameliyat masraflarımı karsıla beni al nikahına .. Saka bi yana bütün bu emeğiniz , iyi niyetinizi nankör insanoğluna harcamak yerine daha faydalı işler yapabilirsiniz. Ayriyetten bunlar hediyeyle , kahveyle , ilgiyle olacak isler değil uyum varsa olur yoksa olmaz zorlamanın alemi yok.
  • Kusura bakma kardeş ama sen çok iyisin madem ona uymuyorsun sal gitsin davul bile dengi dengine evlilik yapmış bir çocuğu var Allâh bağışlasın uzak dur derim biraz gururun varsa öyle bayanlar sorunlu oluyor genelde güven sorunu yaşıyorlar o yüzden sal bitmez onun derdi

• Arkadaşlar çok sağolun.biraz olsun acımı hafiflettiniz.

Yalnız tek birşey soracağım size.ben buna anneler günü için hediyeler almıştım.ona özel.ne iade edebilirim ne değişim yapabilirim.ona geri dönsün diye düşüncem yok.p hediyeleri içine not bırakarak ona verip bir daha bulaşmamamk istiyorum.sizce doğrumu yaparım.en azından ona verdiğim değerle kalsın.çıldırsın.birazda o yansın.

• Direk olarak ona vermeyeceğim.ambulansının aynasına poşeti asıp gideceğim geri.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.