Şimdi Ara

Sevgilimden nasıl ayrılacağım [Ciddi Konu] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
13.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ystipi

kız hamile kalmasında ... kızın kızlık zarını bi şekilde bi doktor ayarlayıp diktir .sonra bi kaç sene beraber ol (aman sakın yanlışlıkla bişi yapma :)) sonra da terket gitsin . hiç bişey belli olmaz ...

lan bi kere yırtıldıktan sonra diktirse de en fazla 2-3 gün tutuyormuş o dikiş.kıza tembih et evlenmeden bi kaç gün önce diktirsin töreye kurban gitme bu sefer de
    ayrıca şu 18ini geçsin sonra bırak durumları hikaye.ilişki 18den küçükken gerçekleştiyse yıllar sonra bile istismardan girersin kodese
    hiç acımadım ne halin varsa gör

• Cool Story
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenwork2

quote:

Orijinalden alıntı: ystipi

kız hamile kalmasında ... kızın kızlık zarını bi şekilde bi doktor ayarlayıp diktir .sonra bi kaç sene beraber ol (aman sakın yanlışlıkla bişi yapma :)) sonra da terket gitsin . hiç bişey belli olmaz ...

lan bi kere yırtıldıktan sonra diktirse de en fazla 2-3 gün tutuyormuş o dikiş.kıza tembih et evlenmeden bi kaç gün önce diktirsin töreye kurban gitme bu sefer de
    ayrıca şu 18ini geçsin sonra bırak durumları hikaye.ilişki 18den küçükken gerçekleştiyse yıllar sonra bile istismardan girersin kodese
    hiç acımadım ne halin varsa gör

Vurma öldüm 0-<--<

@J-F-K
    inanma arkadaşım sana zorla inandırayım mı

• Yapacagın tek şey şu ; Kıza sevıyorum ayakları yap ama kızı kendınden soğut yanı ne biliyim aşırı küfürlü konuş.. Zibidi apaçi gibi davran konuşurken sümüğünü falan cek. Geğir telefonla aradıgın zaman.. Kız sana bunlardan rahatsız oldugunu soyledıgı zaman mesela burnunu cekıyosun kızda dedı kı napıyosun falan sıtem ederse kusura bakma canım ya nezle oldum de ama sureklı devam et bırakma hıc. yazdıklarım dalga saka amaclı degıl %40 - 45 kız senden soğur gerisi de mesafe falan filan
    ha bıde su var bı kankanla tanıstır ama arada senın oldugunu bılmesın. nasıl tanıstrcam derrsende kankan kızı eklesın konussun vs vs sonra bıgun bulussunlar bı sekılde .. kankanla kız ılıskıye gırdıgı anda ıs bıtmıstır. kankana da bıse olmaz sonucta kız o zaman bozuktu ve senden cook fazla uzaklasır kız aramaz sormaz olur allah kolaylık versın kardesım benımde basıma buna benzer bı olay geldı pm falan at ıstersen dusunuruz bıseler (Dalga falan gecmıyorum samımıyım yazdıklarımın tamamında)

• quote:

Orijinalden alıntı: sadecefatih

Yapacagın tek şey şu ; Kıza sevıyorum ayakları yap ama kızı kendınden soğut yanı ne biliyim aşırı küfürlü konuş.. Zibidi apaçi gibi davran konuşurken sümüğünü falan cek. Geğir telefonla aradıgın zaman.. Kız sana bunlardan rahatsız oldugunu soyledıgı zaman mesela burnunu cekıyosun kızda dedı kı napıyosun falan sıtem ederse kusura bakma canım ya nezle oldum de ama sureklı devam et bırakma hıc. yazdıklarım dalga saka amaclı degıl %40 - 45 kız senden soğur gerisi de mesafe falan filan
    ha bıde su var bı kankanla tanıstır ama arada senın oldugunu bılmesın. nasıl tanıstrcam derrsende kankan kızı eklesın konussun vs vs sonra bıgun bulussunlar bı sekılde .. kankanla kız ılıskıye gırdıgı anda ıs bıtmıstır. kankana da bıse olmaz sonucta kız o zaman bozuktu ve senden cook fazla uzaklasır kız aramaz sormaz olur allah kolaylık versın kardesım benımde basıma buna benzer bı olay geldı pm falan at ıstersen dusunuruz bıseler (Dalga falan gecmıyorum samımıyım yazdıklarımın tamamında)

kankam dediğim bi kişi dövsemde yapmaz dediğini

• sen çok duygusal bi insansın galiba kardeşim, Acımayacaksın bu kız milletine önce bırakcaksın bağlansın sana. . sonra öyle bi zamanda ayrılacaksınki yerlebir olsun resmen PARAMPARÇA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 6 Ağustos 2011; 1:11:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

quote:

Orijinalden alıntı: Berkayboys

quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

her yattığın bakireyle sevgilimi olacan???
    ...

birdaha bi bakireyle yatmam zaten.

keyfi başkadır. niye yatmayasın ki???
    ...

Ne Farkı Oluyor Hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ririii

sen çok duygusal bi insansın galiba kardeşim, Acımayacaksın bu kız milletine önce bırakcaksın bağlansın sana. . sonra öyle bi zamanda ayrılacaksınki yerlebir olsun resmen PARAMPARÇA

sonrada kız ya intihar etsin ya depresyona girsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.a.a.N

yanlışlıkla nasıl oluyo? çük kendi mi giriyo içeri?

• 55 defa ''falan'' yazılır mı acayip kıl oldum sana şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.a.a.N

yanlışlıkla nasıl oluyo? çük kendi mi giriyo içeri?

Khakahalara boğuldum allahtan evde kimse yok

• bişey derdim de bu konu için banlanmaya değmez.
  • kızdan ayrılsan bıle onun vebalını odeyeceksın . kızı sevmeye calıs.
  • Yuh ya bu kadar basitmi ! ben eski sevgilimle 3 yıl beraber olduktan sonra yaptım o işi. pişman mıyım ? evet ama ilk buluşmada yapmadım en azından. dünya bu kadar basit olmamalı
  • kanka kızın foto var mı afişe etsene zaten şey gibisin tam olsun bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

kızdan soğumak nasıl oluyor yaw kız güzelse ben asla ne olursa olsun soğumam
    acaba hiç sevgilim olmadığı içinmi böyle düşünüyorum

Evet
  • oha konu hortlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Kraken_

55 defa ''falan'' yazılır mı acayip kıl oldum sana şuan

heralde o zamanki heyecan ile o kadar çok falan demişim ben bile uyuz oldum kendıme gece gece konu nerden hortladı geldi
  • Şimdiki durum ne :D
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.