olum varya sen kızdan ayrılınca ben sana böyle mi dedim ağlıyodun benim omuzumda yattığını unuttun mu aşk olsun kanka kırdın kalbimi artık ferhanla oturcam
quote:
Orjinalden alıntı: CepDoktor
Fake değil.. Benim sınıf arkadaşım..
Fake olduğu için değil! Bunu yapmak adettendir o açıdan
/>
Bu çocuk harbi çocukk ya öle boş yere yalan yapmazz Olum o kız seni sewmio ayrıl lann
Yan yatır falan demeyin arkadaşın muhabbetten haberi yok beynimin etini yedi yaaa
bi sen eksiktin ya olum o kız ayrıl ondan olum ne adamsın ya
ya arkadaslar valla ben yardım edersiniz diye yazdım siz fake diyorsunuz dalga geciyorsunuz...:(:(:(
bunu kullan kesin işe yarar [simage][http://members.home.nl/verzameling/baby/bebe65.gif/image]
Off off..
Sorunu cevaplayayım yasincim.
Büşra´ya aldığın hediyeyi olduğu gibi saklayacaksın. Gün gelecek başka bir sevgilin olacak ona verirsin .. Yok büşra diyorsan sakla yüzüğü gelir zamanı.
Fazlakasma.com diyorum ve susuyorum.
o yüzügü alda kuyumcuya sat
quote:
Orjinalden alıntı: Jasinin
ya arkadaslar valla ben yardım edersiniz diye yazdım siz fake diyorsunuz dalga geciyorsunuz...:(:(:(
Dalga falan yok kardeş, dedim ya adettendir oyüzden öyle yaptık.
Al bunu dene yav
/>
yavuzcum sende biliyosun bunun bu kadar kolay olmıcağını senle floryadan şirinevlere kadar yürüdük o gün nasıl kötüydüm biliyosun yane aşk acısını çeken anlar çekmeyenlerde buraya yazmasın fake falan diye lütfen...
quote:
Orjinalden alıntı: Jasinin
yavuzcum sende biliyosun bunun bu kadar kolay olmıcağını senle floryadan şirinevlere kadar yürüdük o gün nasıl kötüydüm biliyosun yane aşk acısını çeken anlar çekmeyenlerde buraya yazmasın fake falan diye lütfen...
/>
peki öle olsun o zaman töreye bizde uyalım şimdi bana akıl verin yüzük 170 milyon değerinde akadaşlar napayım?
Herşeyin adetten olduğunu biliyorum, yeni üye olan arkadaşımız bilmiyor sorun orda. 3 Senedir burdayım Böyle topic görmedim.
Benim şahsi fikrim.. 4S kuralını araştırman.. Birde diğer arkadaşların fikrini alırsın istersen.
4s kuralını araştırdım uyguladım hep ilk baştaki 2s yaptım sonra beni 2s yaptılar önemli olan bu saatten sonra nasıl kurtulcam??
Abi hani sen bnu ailenle falan tanıştırmıştın hani evleniodunuz hane aranızda bişy yoktu valla şoklardayım...
No dalga No makara No geyik
Konu ciddi beyler...
quote:
Orjinalden alıntı: CepDoktor
Herşeyin adetten olduğunu biliyorum, yeni üye olan arkadaşımız bilmiyor sorun orda. 3 Senedir burdayım Böyle topic görmedim.