olmadı işte abi şimdi unutmaya bakıcaz heralde ama nasıl?
Furkycan... : Bizim sınıftandır..
Nedir bu yaa 11 tmb toplanacak herhalde
Bu arada.. Yasinim ,
Kardeşim çok takma herşey olacağına varacaktır.
Acıya Şikayetsiz Katlanmak´tır..
Bencede yasinim unut gitsin dicem ama ne kadar sewdiini biliorumm...
quote:
Orjinalden alıntı: Torinolu
quote:
Orjinalden alıntı: CepDoktor
Herşeyin adetten olduğunu biliyorum, yeni üye olan arkadaşımız bilmiyor sorun orda. 3 Senedir burdayım Böyle topic görmedim.
Bende sana değil @Jasinin e dedim zaten
/>
Farkındayım olayın yüzbaşım.
/>
quote:
Furkycan... : Bizim sınıftandır..
Nedir bu yaa 11 tmb toplanacak herhalde
Bu arada.. Yasinim ,
Kardeşim çok takma herşey olacağına varacaktır.
Acıya Şikayetsiz Katlanmak´tır..
/>
abi yalnız konu nerden nereye geldi konu yüzük abi yavuzcuğum konuyu nereye getirdin ?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Torinolu
quote:
Herşeyin adetten olduğunu biliyorum, yeni üye olan arkadaşımız bilmiyor sorun orda. 3 Senedir burdayım Böyle topic görmedim.
Bende sana değil @Jasinin e dedim zaten
/>
Farkındayım olayın yüzbaşım.
/>
/>
Yüzük ?
Bendede 2 adet sahibine verilmemiş yüzün var, dolabımda saklı.. Sorun ediyor muyum ? Hayır... Herşeyin bir zamanı var, Belkide gerçekten bitti.. Emanetini verir, yinede çeker giderim.. Ama o yüzük bana ait değil, sahibi atar yada satar. Ona alınmıştı çünkü..
quote:
Orjinalden alıntı: Jasinin
abi yalnız konu nerden nereye geldi konu yüzük abi yavuzcuğum konuyu nereye getirdin ?
quote:
Yüzük ?
Bendede 2 adet sahibine verilmemiş yüzün var, dolabımda saklı.. Sorun ediyor muyum ? Hayır... Herşeyin bir zamanı var, Belkide gerçekten bitti.. Emanetini verir, yinede çeker giderim.. Ama o yüzük bana ait değil, sahibi atar yada satar. Ona alınmıştı çünkü..
Güzel söz
/>
yavuzum yine döktürmüşsün yine harikasın...şimdi sen diyosunki git yüzüğü ver naparsa yapsın diyosun ama sende biliyosunki almaz yüzüğü yane almıcam der sende az cok tanıyosun ...!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: Jasinin
yavuzum yine döktürmüşsün yine harikasın...şimdi sen diyosunki git yüzüğü ver naparsa yapsın diyosun ama sende biliyosunki almaz yüzüğü yane almıcam der sende az cok tanıyosun ...!!!!!
Kasma bu kadarrr...
Bırakır çıkarsın.. İstersen arkandan kafana atsın, Senden çıktı ya, için rahat olsun
o zaman napıyoruz çarşamba günü okulda yüzüğü verip cıkıyorum satmıyorum yüzüğü....
İçinden ne geliosa onu yap Varsa kalbinin sesini dinlee
dayı at kafasına yuzugu deki ben sana yuzuk alıyorum sen benı terk ediyosun...
bide montla z!c
Adam foruma yeni üye oldu.. Montla zıçmayı deneyecek bir kaç kere daha yazarsanız.
iyice gırgıra döndü bu en iyisi ben yüzüğü satılığa cıkartıyorum arkadaşlar
Sinirlenmeye başlıyorum..
quote:
Adam foruma yeni üye oldu.. Montla zıçmayı deneyecek bir kaç kere daha yazarsanız.