Şimdi Ara

Sevgilime rezil oldum beyler :( Nasıl bakacağım bir daha yüzüne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gündür griptim beyler balgam burun akıntısı hapşuruk öksürük hepsi vardı. bugün kız arkadaşımla sinemaya gidecektik. gitmekle gitmemek arasındaydım hastalığım yüzünden ama uzun süredir görüşemiyorduk kendisi şehirdışına çıktığından 2 günlüğüne gelmişti istanbula ve yarın yine şehirdışına gidecekti. neyse gitmeye karar verdim ve evdeki soğuk algınlığı ilaçlarına resmen abandım. sonra buluşacağımız yere gittim bekledim yaklaşık 5 dakika sonra geldi kendisi gerçekten çok özlemiştim sarıldım falan neyse sonra sinemaya doğru yol aldık. sinemanın olduğu alışveriş merkezine geldik ve 3.kata çıkacaktık sinemanın olduğu yere. 3.kata çıktıktan sonra sevgilim bir adım gerimde duruyordu ayakkabısını bağlıyordu. benimde o sırada hapşurmam geldi ama öyle böyle değil elimi cebime attım selpağı tam çıkaracakken hapşurdum çok sağlam bir şekilde selpağı alana kadar hapşurduğum için selpağı almaktan vazgeçtim elimle kapattım ağzımı. ne olduysa ondan sonra oldu elime hapşurduktan sonra elimde bir sıcaklık hissettim içimden resmen küfrediyordum kendime elim resmen sümük yuvası olmuştu. tam cebimden selpağı çıkarıp elimi temizleyecekken kız arkadaşım geldi yanıma bunların hepsi saniyeler içinde oldu. ben tabi elimi öyle görmesin diye selpağı çıkarmadım ve elimi sıktım ona göstermeyecek şekilde bir anlık boşluğunu yakalayıp elimi silecektim selpakla. elimi saklarken birden elini o sümüklü elime attı tutmak için o kadar aniden oldu ki elimi çekmeye bile fırsat olmadan elimi tuttu ve aynı sıcaklığı o da hissetmiş olacaktı ki birden yüzü buruştu. o an bir silah bulup kafama sıkmak istedim resmen utançtan tek kelime edemedim. sevgilim "bu ne ıyyh" falan dedi. ben ağlayacaktım nerdeyse utançtan. sonra cebinden selpak çıkardı önce kendi elini sildi sonra da bana selpak verdi. resmen yerin dibine girmiştim hayatımda hiç bu kadar rezil olmamıştım. sonra sinemaya girdik ama gün boyunca elimi tutmamasını geçtim bana soğuk davrandı şimdi mesajlarıma da cevap vermiyor ne yapabilirim arkadaşlar yardım edin bir sümük davasına terk mi edileceğim?

• OKUMAYIN %100 YALAN
    BU DA KANITI
    http://forum.donanimhaber.com/m_71972760/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: gülcem1sn

OKUMAYIN %100 YALAN
    BU DA KANITI
    http://forum.donanimhaber.com/m_71972760/tm.htm

öbür konunun csb olduğunu zaten konuda belirtmiştim
  • yine de güldürdü. okuyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

yine de güldürdü. okuyun

teşekkürler
  • ancak bir işsiz bunu okuyabilir

İşsizim ve okudum.

Okumayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 21 Şubat 2013; 3:03:44 >
  • Goriyim seni bende suratina tukurcem, kizdan yedek selpak alaydin bari. Bu ne kardesim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • her yazdığın csb de kız arkadaşından bahsediyorsun ya eline mahkumsun yada kız arkadaş özlemi çekiyorsun bu arada konu seçimin berbat daha yaratıcı ol yani olmamış

yinede emeğine sağlık
  • Olur arada.
  •  Sevgilime rezil oldum beyler :( Nasıl bakacağım bir daha yüzüne?
  • sağlıkta yada sümükte seni sevmeyecekse boşver gitsin :D
  • hahahahaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.