Şimdi Ara

Sevgilimi Aldatmak Üzereyim. Yardım Edin Lütfen. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
5.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evlenmeyeceksen çoşmaya bakacaksın.Gerçi sendede piskolojik bir durum var hiç bulaşma atlatamayacaksan bu durumu.
  • Kız kardeşine de aynısını yapan biri olursa.Karakteri sağlam olun kardeşim nedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

Eğer kendine ben adamım, delikanlıyım diyebileceksen yap gitsin.

• Buraya bakarak mı olaya gireceksin yada kendi düşüncelerin yokmu.
    Bazıları kesin aldatma yazarken bazılarıda kaçırma gitsin yazmış.
    Artı ve eksileri ile durumu değerlendir.
    Senin fikrin nedir bunu düşün.
    İhanet aslında buraya soruyu yazmanla başladı.
    İhanet fiziksel olmaktan çok psikolojik bir durumdur.
    İçinde varsa seni kimse tutamaz.Eğer yoksa o zaman duracağın yeri bilirsin.
    Şahsi fikrim aldatmam hiçkimseyi karşımdaki beni aldatsa bile.
    Eğer böyle şeylere şimdi kalkışırsan ki önceden ne yaşadığını bilemeyiz.
    İşin sonu kolay kolay gelmez.İnsanları fikirleri birbirine bağlar.Mesafeler ayırmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simo Hayha

Bu kız sevgilin değil anca ... olur. Adamsan yapmazsın!

Sert oldu ama gerçek bu.

bence asıl .... konuyu açan arkadaş sevgilisi boynuzlasa ne düşünürdü acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya sevgilin çoktan yapmışsa...

• Kızla ileride oluru varsa tekmeyi basma dostum uzaktaki kız arkadaşın sana tekmeyi basabilir yedeğe al :) kızı çok umutlandırmada ayıp olmasın ama aranı iyi tut.

Tabi iş bu olayda birde uzaktaki kız arkadaşın sana sevgisi ve sadakatine kalıyor dostum
  • Tek söyleyebileceğim şey : "Gercekten sevseydin eğer sevgilini , şu an böyle şeyler aklının ucundan bile geçmezdi.."
  • forumda da ne kadar zinacı var
  • Bence kararını vermişsin. Aldatmak bir seçenek olarak aklında varsa ve ciddi anlamda düşünüyorsan demek ki sevmiyorsun sevgilini.
  • Çak geç freestyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Los Borrachos

forumda da ne kadar zinacı var

Bu cerceveden bakacaksan olaya, yobazlar daha cok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 28 Aralık 2013; 17:36:50 >
  • aynı seyi baciniza yapsalar nasıl olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: EtliPilavımBenim

quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

Eğer uzak ilişkinden memnunsan ve bu ilişkinin bu şekilde sürebileciğini, sonunda evlenip mutlu olabileceğini düşünüyorsan YAPMA.

Eğer bu soruya cevap veremiyorsan YAP.

Bu soruya cevap veremiyorum. Ama aynı zamanda seviyorum ve aynı zamanda kendime bunuda yediremiyorum. Yapmamam etmemem lazım diyorum ama nefis işte.

kız cokmu nefis ?
  • Hacı yapacaksan yap ama sakın kız arkadaşına çaktırma benimde senin gibi durumum oldu benim ahmaklığımdan hem bi halt yiyemedim hemde yakalandım :D o daha kötü bişey yapmama rağmen yemedik laf kalmıyor hadi beline kuvvet. Ama vicdan konusuna gelince sakat, benim kız arkadşım beni birkere bile aldatırsan allah seni bana nasip etmesin dedi. Hep aklıma o geliyor ya.
  • kız f*ck buddyliğe razıysa kaçırma fırsatı ilerde pişman olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: EtliPilavımBenim

Arkadaşlar, üniversite için farklı illerdeyiz ve 2-3 gündür. Söz yerindeyse benimle fingirdeşen bir kız var. İmalı imalı laflar, bana yemek yapmalar bana birşeyler ısmarlamalar vb. Amacı biraz biraz ortada ve benimde 14 aylık bir sevgilim var. Ama bunu o bilmiyor. Aslında bende pek söylemek istemiyorum. Üniversite sonuçta herşeyi yaşamakta istiyorum ama o vicdan denen meret beni bırakmıyor.

Ne yapmalıyım sevgilimi seviyorum. Ama bu ilgide hoşuma gitmedi değil. Ne yapmak lazım bu yola bulaşmamak için ?

YAPMA
  • Sen zaten kararini vermissin. Buraya bu konuyu açarak yanina bi kac destek düşünce arıyorsun kendini rahatlatmak için.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.