Şimdi Ara

SEVGİLİMİ ENGELLEDİM, HAKSIZ MIYIM ? [Sslı] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
10.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlış insanlar yanlış insanlarla birlikte
  • Öküzsün!

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence sürekli mesaj atmasından değilde attığı mesajın içeriğinden dolayı terketsen daha mantıklı olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juncker -- 24 Temmuz 2019; 2:21:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sessize alsaydın alfam benim aminoasiti full kasa harcamışsın olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YAHU SANKİ BEN SESSİZE ALMAYI BİLMİYORUM HE SİZ İYİ MİSİNİZ 10 KİŞİDEN 38İ SESSİZE ALMAMI SÖYLEMİŞ, ONU YAPMAYI BİLİYORUZ. BURDA ÖNEMLİ OLAN BENİM ONU YAPMAM DEĞİL ONUN BU DÜŞÜNCESİZLİĞİ YAPMAMASI.. BU SEBEPTEN ENGELLEDİM ZATEN AKLINI BAŞINA ALSIN DİYE
  • TUTTURMUŞSUNUZ Bİ ALFALIK SAÇMA SAPAN YORUMLAR YA.. BENİM YAPTIĞIM ŞEY ALFALIK DEĞİL İNSANLIK DERSİ.. SANA YAPILMASINI İSTEMEDİĞİN BİŞEYİ BAŞKASINA YAPMİCAKSIN. O DA ANLADI HATASINI ÖZÜR DİLEYİP DURUYOR. HEMDE TEK BİR MESAJDA DİLEMİŞ ÖZRÜ. PART PART BÖLMEMİŞ BU KEZ BÖYLE BÖYLE ÖĞRENECEK YOKSA BAŞA ÇIKILMAZ BÖLE BİŞEYLE
  • Bende spordayken rahatsız edilmekten hiç hoşlanmam. Doğru yapmışsın ben olsam direkt bırakmıştım kızı

• Haklısın knk, tel numarasını ver de ben de ayar çekiyim kıza sinir oldum yaaa

• Allah sabır versin kardeş. Kafana göre takıl. Su akar yolunu bulur

• kız kesin çirkin, mesajlar falan bahane. arkadaşın gözü yüksekte, kızı beğenmiyor. kız güzel olsaydı, aşkitomlara aynı model cevaplar verecekti.
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Yeni bir efsane olur mu bilinmez tabi.

• Sessize al telefonu çok zor değil. Ya da rahatsız etme moduna al. Çok abartmışsın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: srcn1905

kız kesin çirkin, mesajlar falan bahane. arkadaşın gözü yüksekte, kızı beğenmiyor. kız güzel olsaydı, aşkitomlara aynı model cevaplar verecekti.
    Katılıyorum kız çirkin güzel bi kız bu kadar üstüne düşmez zaten tek kelime yazar geçer

• Gelişine rövaşatayı çakmış adam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan kız sana ilgi göstermiş, tamam sıkıcı olabilir ama sevgisinden yapmış bunu, sen de sohbeti yarım saat sessize alıp sporun bittikten sonra yazamayacak kadar aciz misin? Alfa beta gibi saçma sapan kavramlar yüzünden böyle bir şey yapmadığını umuyorum, öyleyse şayet çok daha kötü.

• yaşlar 15 max
  • Uçak moduna al basmaya devam et karşimm kizida üzme ama spora devam

• Kardes su fotografini atsana gercekten fok baligina benziyorsun. Masallah kocaman gozlerin var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.