Şimdi Ara

SEVGİLİMİ ENGELLEDİM, HAKSIZ MIYIM ? [Sslı] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
10.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Buy>akip_giden_yillarim

10 tane istediği ne ben ona takıldım.
    Çocuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nosferatuAlucardo

sevgilinizi paylasmaya burda millete anlatmaya ne meraklisiniz sen bu rahatlikla metal dinlemeden de her seyi kaldirirsin
    Ne alaka isim flaan görünmuyo anonim bi sekilde paylaştım

• Utandım.

Artı olarak sessize almak daha iyi olmaz mıydı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Utandım.

Artı olarak sessize almak daha iyi olmaz mıydı?
    Hocam sarkinin en güzel yerindeyken oldu bu ve birden sinir patlaması yaşadım bastim engeli

Ve bu ilk degil haftalardir uyariyorum taksit taksit yazma diye ama alışmış 1 cümle yi 24 taksitle yazıyo resmen gerçekten çekilmez bi durum

• alakayi anlayabilseydin boyle bi konu acmazdin zaten olay sensin sevgilin degil

• Anlıyorum.

Ben size hak verdim doğrusu. İyi yapmışsınız.

• whatsapp bildirmleri açık adam boş adamdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Go All The Way

whatsapp bildirmleri açık adam boş adamdır
    :d bu nası tesipt ya :DDDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: çurablraını çıkra

İnternetini kapatabilirsin mesela ya da whatsapp'ini telefonunun ayarlarından durdurabilirsin hadi onlari da gectim kiz arkadasini whatsapp'tan sessize alabilirsin ama yok illa birilerinin kalbi kırılacak. Herkes de bir alphalik gidiyor, karsinizdakine hic mi deger vermiyorsunuz, ne hissettigini onemsemiyorsunuz ?Simdi kiz dusmanlari alpha savunuculari gelir kacayim ben yavastan.
    kardeşim bilmeden konuşma. bu adamın yaşadığı şeylerin aynısını yaşaadım ve yaşıyorum. zaten belli bi süre idare ediyor insan, ama bi süre sonra harbiden can sıkıcı oluyor. bu arkadaş da daha önce uyarmıştır eminim -ki bende çok uyardım. en fazla 48 saat sonra yine aynı şey oluyor. 1 kere de değil o mesaj, taksit taksit 15 20 kez atıyor, ses atma diyorsun 2 saat sonra 2 3 dklık sesler atıyor. üst üste yazma diyorsun üst üste yazıyor uyardığında evet duruyor ama 24 saat içinde yine aynı şeyler. ve emin ol insanın canı harbiden sıkılıyor. bi yandan kırmak üzmek istemiyorsun niyeti kötü değil diye, bi yandan da whatsappa giresin gelmiyor, wifi yada veriyi açmak istemiyor insan çalışıyorsun, dıt dıt dıt dıt dıt mesaj, müzik dinliyorsun dıt dıt dıt dıt dıt mesaj, bi yerde oturuyorsun telefondan dıt dıt dıt dıt mesaj. herşeyin bi usulü adabı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: 123zlatan1234

kardeşim bilmeden konuşma. bu adamın yaşadığı şeylerin aynısını yaşaadım ve yaşıyorum. zaten belli bi süre idare ediyor insan, ama bi süre sonra harbiden can sıkıcı oluyor. bu arkadaş da daha önce uyarmıştır eminim -ki bende çok uyardım. en fazla 48 saat sonra yine aynı şey oluyor. 1 kere de değil o mesaj, taksit taksit 15 20 kez atıyor, ses atma diyorsun 2 saat sonra 2 3 dklık sesler atıyor. üst üste yazma diyorsun üst üste yazıyor uyardığında evet duruyor ama 24 saat içinde yine aynı şeyler. ve emin ol insanın canı harbiden sıkılıyor. bi yandan kırmak üzmek istemiyorsun niyeti kötü değil diye, bi yandan da whatsappa giresin gelmiyor, wifi yada veriyi açmak istemiyor insan çalışıyorsun, dıt dıt dıt dıt dıt mesaj, müzik dinliyorsun dıt dıt dıt dıt dıt mesaj, bi yerde oturuyorsun telefondan dıt dıt dıt dıt mesaj. herşeyin bi usulü adabı var.

Alıntıları Göster
    hay allah razı olsun kardeşim sonunda beni anlayan biri çıktı

• Kardeş yanlış anlama hakaret etmek ya da kızdırmak için falan demiyorum ama bu 13-14 yaşında falan değilse hafif gerizekalı demektir.
  • Haklısın oysa sevgilin aktiviteni önemsese o sırada çıplak foto atıp beni düşün hadi daha fazla diye yazmalıydı.

• yandan bakılmış fok balığı nedir lan jskhgsjkghskglshg
  • Yani.. bu ilişkinin boyutuna bakar

• Alfa triplerine girecem diye insanlari üzmeyin.

• Biri teknoloji cahili, diğeri ilgi manyağı. Bana biraz tencere kapak gibi geliyo lol

• Mayonnaisse kullanıcısına yanıt
    Bırak boşver böylesi daha iyi olmuş her gün spora gidiyorsun sinir oluyorum nedir kız değişmez ama çocuk bildirimleri falan öğrenir o daha basit iş.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    The 100de de geriye kalan tayfa Alfa gezegenini buldu. Orada hayat varmış ama tehlikelii

• Bunlar hep kapitalist insanların emperyalizme mahkum edilmesinden dolayı her şeyi taksit taksit almasından dolayı oluyo hep, sakızı bile taksitle alıyorlar hıııııııııı*mına k...

• 123zlatan1234 1 kullanıcısına yanıt
    En sonunda ki dıt kelimelerini yaşayarak hissederek okudum reis, ama ilk iki canlandırmanda ki “dıt” sayısı 5 , sonuncu olanda da 4 dıt yazmışsın, azalma var dıtlarda dimi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.