Şimdi Ara

Sevgilimi tehdit eden aşiret çocuğu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökaLp.

quote:

Orijinalden alıntı: SESAME

quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Tek çözüm jandarma. Polisede benzemez alır o dipçiği, yağlamadan...

Çocuk gerçekten aşiretse Jandarma yanaşmaz bile doğuda Jandarma ile aşiretler arasında neler yaşanıyor bilmiyorsunuz konuşuyorsunuz boş boş.Kolay değil öyle dipçik vurmak

Jandarma "istedikten sonra" dipçikte vurur, hortumlada vurur.

dostum vuramaz. hiç kendini yorma SESAME dostum doğru diyor,
    batıda yaşayıp ta doğudaki adamın yaşama tarzını bilmiyorsunuz,
    orda adamlar jandarma ile iyi geçinmek için kanka takılıyor,
    jandarma da ban bulaşmayan bin yaşasın hesabı ses etmezler...

• Hiç şaşırmadım bu duruma , o bölgedeki insanların hepsi olmasada çoğu böyle, eğitim şarttttt
  • Jandarma'ya haber vermek bence biraz tehlikeli çünkü işler sere serpe sarabilir sen kimsin beni Jandarma'ya şikayet ediyorsun diye aşiret başına çullanırsa Allah korusun ailene bile zarar verebilirler sen en iyisi tak yüzüğü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JamaeCa -- 29 Ağustos 2009; 18:04:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bollywood turkey

selam dostlar,buraya yazmakla iyimi ettim bilmiyorum ama gerçekten çok sıkıntılı bir durum. Sevgilim kars digor ilçesinde bir köyde yaşıyor ben ise istanbulda. 2 ay önce bir düğünde bir akrabasının yakını benim kıza takılmış ve telefon numarasını tanıdıklardan almış. Sürekli aramaya başladı daha sonra ise tehidt etmeye başladı söylediği sözler ise''eğer benimle çıkmazsa seni kaçırırım ben aşiretim,gelir seni kaçırırım kimsenin ruhu duymaz,seni öldürürüm vs'' gibi şeyler. Sevgilim anlattı daha öncede vukuatlı birisi diye daha öncede köylerinde birini kaçırmaya çalışmış bir arkadaşıyla. Sürekli tehdit edip duruyor benimde elim kolum burada bağlı. Babasına söylese ayrı bir dert sevgilimi baya korkutmuş daha önce bu tür şeylerle karşılaşan varsa yardım etsin bu arada yanlış anlaşılmasın çocuk kürt...

Ne yanlış anlaşılacak onu anlamadım. Çocuğu biz türk olarak düşünüp "Vay be! Hayret bizden biri yapmış. Oysa hiç yapmayız." mı diyecektik? İyi ki böyle yazmışsın. Bu sayade kürtleri bildiğimiz şekilde göstermiş oldun. Bravo

"Yanlış anlaşılmasın çocuk insan. Çünkü bu hayvalığı bir tek hayvan yapabilir!" desen bile daha iyiydi.

• kız işinde ortalığa aşiret lafını atan zerre delikanlı değildir(kendisini istemeyen bir KIZI,AŞİRET LE DEHDİT EDİYOR).zaten memlekette normal insan kalmadı;ya bir mafyanın akrabası ya aşiret mensubu
    aşiretin ne olduğunu gerçekten bilen arkadaşların da gereken şeyleri söyleyeceğini düşünüyorum
  • Şu kersten bi kere de adam çıksın be özellikle digordan
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

Şu kersten bi kere de adam çıksın be özellikle digordan

Bir defasında,çocuğun biri uzaktan akrabalrı benim kıza ağıza alınmayacak küfürlü msj atmışı Bende çocuğu aradım bak ben sevgilisiyim,bir daha rahatsız etme lütfen dedim. Üstelik de öyle bağırma kızam yok sakince ama çocuk bana seninde o kızında diyip küfür etmeye başladı. Sonrasında çocuk susmam için bana yalvardı ve bir daha aramayamadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: JANT!

Kars'tan bir kız ile ne işin var senin anlamadım.

İstanbul'da kız mı yok? Aranızda kilometreler var arkadaş.

bencede. aşk, meşk olmaz o insanlarla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

Şu kersten bi kere de adam çıksın be özellikle digordan

Bir defasında,çocuğun biri uzaktan akrabalrı benim kıza ağıza alınmayacak küfürlü msj atmışı Bende çocuğu aradım bak ben sevgilisiyim,bir daha rahatsız etme lütfen dedim. Üstelik de öyle bağırma kızam yok sakince ama çocuk bana seninde o kızında diyip küfür etmeye başladı. Sonrasında çocuk susmam için bana yalvardı ve bir daha aramayamadı

dostum durumuna çok üzüldüm. burası mağlesef türkiye. Öncelikle ALlah senin ve kızın yanında olsun. Sen devlete güven derim kız gitsin jandarmaya falan. sakata gelmeyin sonra ne olacağı belli olmaz yapar der yapmaz. yapmam der yapar sağı solu belli olmaz bu tarz insanların

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

Hep orada mı yaşıyor yoksa gelecek mi istanbula sevgilin ?

hep orada yaşıyor daha önce ığdırdaydı,okulu bitince geri geldi evine. Bende babasına anlatmasını istedim ben merak ediyorum bunlar insanmı acaba

sen nerelisin nerde yaşıyorsun ?
  • Kaleşnikof lu 3-5 barzo ile jandarmayı nasıl bir tutarsınız

Aşiret dediğiniz nedir yaa allah mı onlar

Jandarmadan önce savcılığa git tehdit ediliyorum diye olmadı jandarma halleder

Polis dediğin nedirki? 2 tane bela gelir esrarcı , hapcı allah kitap indirir polise polis çeker gider.. (gözümle gördüğüm olay ! )

Jandarma öle değil jandarmaya kim ne diyebilir? polis , asker kralı karışamaz jandarmaya

Bizim buralarda kürt çok özellikle erzurumlu ve ardahanlı. Kürtler birileriyle kavga ediyor birbirlerine giriyorlar.Kavga bittikten snra polis geliyor tabi herkez dağılmış sadece kavganın sahibi var. Neyse karakola götürmeye çalısıyor. Adamda bu sefer polislere dikleniyor. Polisler sepetliyor adamı götürüyor. Bi güzel dövüyorlar adamı karakolda. Neyse bir sabaha kadarda nezarette tutuyorlar snra salıyorlar. Aradan 45 dk geçmeden (sölediklerine göre beyaz pilakası olmayan bi şahinle ellerinde silah karakolun camları indiriyorlar) yaparlar wallaha. Polis işin arkasına düşmedi anlamıslardır zaten. yani polis bişi değil. Ama jandarmaya öle yapcaklar ymn ediyorum mahalleyi başlarına yıkarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necrolytè -- 29 Ağustos 2009; 18:57:11 >

• egeli olsan sen aşiret çocuysan bizde efe torunuyuz de dicektim ama...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mervekeş

En sonunda çocuk kürt demen doğru olmamış bence.Belki kötü bir amacın yok ama aşağılar gibi olmuş.O yüzden bence onu oradan silsen iyi olur.Kürt değilim sadece benim düşüncem.

üstad benim tanıdığım çoğu kürt özellikle güneydoğuda bu şekildeler,birşey olsa biz aşiretiz falan filan ah ben orada olacaktım o çocuk bu ülkeyi terk ederdi

boş konuşuyorsun.burdan yazmak kolay tabi
  • Karsa git. Çocuğu bul. Çakıyı sapla beline beline. Ölürse kurtuldunuz ölmezse ayvayı yediniz. Tek hakkınız var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.