kızın yaşı reşitse, o lavuk kızı kaçırmadan yada birşey yapmadan gitsin jandarmaya anlatsın durumu. tabi eminim o laflar etmesinin nedeni göz korkutmak,göz boyamak gibi geldi sonuçta burası dag başı mı anası babası olan aklı başında bir insana zorla hiç kimse birşey yapamaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Rádèøή
"SevgiliNi tehdit eden ...... çocuğu " bence...
O çocuk bulursa seni bilmem artık
aşiret çocuğu olsa ne olur arkadaşm bunlar askeri görüncü dizleri titreyen zavallı insanlar. şikayet etsin jandarmaya kız arkadaşın bak nasıl yalvarıyorlar şikayetini geri alman için.
Kars'tan bir kız ile ne işin var senin anlamadım.
İstanbul'da kız mı yok? Aranızda kilometreler var arkadaş.
bilirm öle tipleri ule oglim sæ kimsi derler 2 tane koyarsın suratına görürler ebesinin şeyini bende doğuluyum ama bu tipler çok ne yazıkki aşiret nerde aşiret karsta altınmı kendilerine aşiret kurmuşlar git kızı iste en iyisi bide orda yaşı büyük kızın varsa Allah korusun hergün kızı istemeye gelirler abazalar çok sen burda o orda olmaz kardeşim
O "Biz aşiretiz" deyince, sen "Ben de psikopatım" dicektin.
Niye kimse kızı kaçır dememiş hayret
quote:
Orijinalden alıntı: JANT!
Aşk mesafe tanımaz
quote:
Hakkaten Yaw. Nerden Buldun Onu Netten Falanmı?
quote:
Orijinalden alıntı: skyfor
quote:
Aşk mesafe tanımaz
Katılıyorum, aşk mesafe tanımaz.
O zaman hepimiz Kars'tan, Ağrı'dan.. Hakkari'den kız bulalım.Nasıl olsa mesafe tanımıyor. :) Mantığı anlayalım lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: DMUKKS
Hocam yüzük tak sende Adı konsun yaklaşamaz bir daha bu kız nişanlı diye
Ailemle konuştum benim işler bir düzene girsin isteme olayı gerçekleşecek
Benim sevdiğim kızı tehtit etse ne aşiret ne mafya dinlerim sonuna kadar savunurum sevdiğim kızı.
Raconsa racon kelleyse kelle
quote:
Orijinalden alıntı: SESAME
quote:
Orijinalden alıntı: AurorAbeam
Tek çözüm jandarma. Polisede benzemez alır o dipçiği, yağlamadan...
Çocuk gerçekten aşiretse Jandarma yanaşmaz bile doğuda Jandarma ile aşiretler arasında neler yaşanıyor bilmiyorsunuz konuşuyorsunuz boş boş.Kolay değil öyle dipçik vurmak
kızın yaşı reşitse, o lavuk kızı kaçırmadan yada birşey yapmadan gitsin jandarmaya anlatsın durumu. tabi eminim o laflar etmesinin nedeni göz korkutmak,göz boyamak gibi geldi sonuçta burası dag başı mı anası babası olan aklı başında bir insana zorla hiç kimse birşey yapamaz.
Az önce sevgilimlede konuştum,ben son sözümü söyleyip hattı kırıp atacam eğer kapının önüne gelirsede babama söyleyecem dedi. Yaşı 19