Şimdi Ara

Sevgilimin eski sevgilisi mesaj atmış bakın bi. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bırak okusun giderse de arkasından ağlama bu gün Mehmet atar yarın veli atar saklayamazsın hepsini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç
  • Sana ne ? evet aynen öyle.Bırak konuşsun özgüvensiz ezik hareketler sergilersin.

Bana soracaksan eğer kendimden emin bir şekilde hiçbir şey yapmam çünkü gerek yok.Ben olduğum sürece...
  • Sen o kızı bok elinde tutarsın, sende o vizyon yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conservator

Sen o kızı bok elinde tutarsın, sende o vizyon yok.

Ne yapmamı bekliyon ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlişki henüz 3 aylıkken, kıza senden başka hiçbir erkekle konuşmamasını öğütlemek, ki değil; resmen bu "yasağı" getirmek, sizi erkenden tüketir. Ayrıca, baskı suç doğurur. Bir zamandan sonra kız bu durumdan eninde sonunda sıkılır. Çünkü sen ona "beni bir başkasıyla aldatma" falan demiyorsun, ki bunun önden anlaşması her zaman için olmaz. Zamanın akışını bazen belirleyemez insan. Sosyal hayat her insan için önemlidir, önce bir nefestir, sonra ise enerji. Kız, başkalarıyla sosyal ilişkiler içerisine gire gire, başkaları ile muhatap ola ola kendini dener. Tıpkı şimdi olacağı gibi. O adama cevap verirse, verir. Vermezse, vermez. Kendi tercihidir. İnsan gibi de konuşabilir, tersleyedebilir, sıcak da davranabilir. Bunu hangi niyetle yapıyor olduğu önemlidir. Her şey seninle ilgili değil ve olmasını da bekleyemezsin, ama sen öyle hadsiz bir şeysin ki, kızı kısıtlayarak elinde tutabileceğini zannediyorsun. Ortada ahım şahım bir aşk yok, senin de "yeni" olduğunu belirttiğin bir birliktelik söz konusu. Her şey zamanla ve olması gerektiği gibi olur. Biraz olaya şu yönünden bak: kız, sen öyle istediğin için değil, o seni istediği için seninle birlikte olsun. Kapiş? Rahat duramamanı falan anlıyorum, ama "benden başka hiçbir erkekle konuşmayacak, görüşmeyecek, söz verdi, muhatap bile olamaz" evresi akıl kârı bir düşünce yapısına ait değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Conservator

İlişki henüz 3 aylıkken, kıza senden başka hiçbir erkekle konuşmamasını öğütlemek, ki değil; resmen bu "yasağı" getirmek, sizi erkenden tüketir. Ayrıca, baskı suç doğurur. Bir zamandan sonra kız bu durumdan eninde sonunda sıkılır. Çünkü sen ona "beni bir başkasıyla aldatma" falan demiyorsun, ki bunun önden anlaşması her zaman için olmaz. Zamanın akışını bazen belirleyemez insan. Sosyal hayat her insan için önemlidir, önce bir nefestir, sonra ise enerji. Kız, başkalarıyla sosyal ilişkiler içerisine gire gire, başkaları ile muhatap ola ola kendini dener. Tıpkı şimdi olacağı gibi. O adama cevap verirse, verir. Vermezse, vermez. Kendi tercihidir. İnsan gibi de konuşabilir, tersleyedebilir, sıcak da davranabilir. Bunu hangi niyetle yapıyor olduğu önemlidir. Her şey seninle ilgili değil ve olmasını da bekleyemezsin, ama sen öyle hadsiz bir şeysin ki, kızı kısıtlayarak elinde tutabileceğini zannediyorsun. Ortada ahım şahım bir aşk yok, senin de "yeni" olduğunu belirttiğin bir birliktelik söz konusu. Her şey zamanla ve olması gerektiği gibi olur. Biraz olaya şu yönünden bak: kız, sen öyle istediğin için değil, o seni istediği için seninle birlikte olsun. Kapiş? Rahat duramamanı falan anlıyorum, ama "benden başka hiçbir erkekle konuşmayacak, görüşmeyecek, söz verdi, muhatap bile olamaz" evresi akıl kârı bir düşünce yapısına ait değil.

Yoo kız saten kabulleniyor ses cıkarmıyor ki oda bana öyle yapıyor. Saten ailesi evden dışarıya bırakmıyor kızı. Bazı nedenlerden dolayı anlaşılacağı gibi cok bi sosyal hayatı yok..
    Ben o kızın arkasından cok kostum. Ama sonra 2 ay hiç konuşmadık. O bana geldi. Busefer o aşık oldu. Yani ben ayrılmak istesem bile kız kesinlikle istemeyecğinden eminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SHERLOCK HOLMES ÖZEL DEDEKTİFLİK BÜROSU
    16. YILLIK EMEKLİ EMNİYET MENSUBU GÜVENCESİ İLE ÇALIŞMLARIMIZI TÜRKİYENİN 81 VİLAYETİNDE AKTİF OLARAK SÜRDÜRMEKTEYİZ.SIRASIYLA YAPILAN ÇALIŞMALAR AŞŞAĞIDAKİ ANA BAŞLIKLAR ALTINDA TOPARLANMIŞ OLUP MEVCUT RESMİ SİTEMİZİ SHERLOCK HOLMES ÖZEL DEDEKTİFLİK YAZARAK GOOGLEDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

*EŞ TAKİBİ
    *KİŞİ TAKİBİ
    *SEVGİLİ TAKİBİ
    *TEKNİK TAKİP
    *SANAL TAKİP
    *FİZİKİ TAKİP
    *ADRES TESPİTİ
    *BOŞANMA DAVASI ÖNCESİ DELİL TOPLAMA
    *KAYIP ÇOCUK VAKASI
    *VARİYET TESPİTİ
    *MALİ ANALİZ
    *HUKUK DANIŞMANLIĞI
    *HIRSIZLIK VE DOLANDIRICILIK
    *FİZİKİ VE BİLİŞİM SUÇLARI
    SHERLOCK HOLMES ÖZEL DEDEKTİFLİK HİZMETLERİ

ÖZEL PROGRAMLARLA TELEFON DİNLEME VE KAYDI MÜMKÜNDÜR !!!

Sevgilimin eski sevgilisi mesaj atmış bakın bi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.