Şimdi Ara

Sevgilimin eski sevgilisi mesaj atmış bakın bi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 aydır cıktığım bi sevgilim var. Seviyoruz birbirimizi. Fakat bu kızın 6,7 ay önce ayrıldığı bi oğlan vardı. 3 ay çıkmış onlarda ama yürümemiş. Sonra 6,7 aydır kızla oğlan hiç konuşmamışlar .
    Fakat oğlan kıza dün ' .... Beni tanıdınmı diye ' facebooktan mesaj atmış. Görüldüye bile yapmadım. Kız facebooka sürekli giremiyor günde 1,2 saat felan.
    Oğlanın attığı mesajı silip bişey olmamış gibi devammı edeyim yoksa bırakıyımda ne konuştuklarınamı bakayım merak ediyorum. Siz olsanız naparsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bir empati kurmadan diyeyim bence silme.Sonra bu çocuk sevgilini bulup ona sorar beden face cevap vermedin oda bakar yok diye sonra ka ak başına patlayabilir.

Edit:Sevgilinin yerine koydum kendimi benim geçmişimle ilgili bir şey ama sonuçta benim hakkımda diye düşündüm.Yani bırak bence.Okuma yönünü de pek desteklemiyorum fakat şüpheciysen biraz okumalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diamondcukiz -- 8 Ocak 2015; 12:12:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diamondcukiz

Ben bir empati kurmadan diyeyim bence silme.Sonra bu çocuk sevgilini bulup ona sorar beden face cevap vermedin oda bakar yok diye sonra ka ak başına patlayabilir.

Edit:Sevgilinin yerine koydum kendimi benim geçmişimle ilgili bir şey ama sonuçta benim hakkımda diye düşündüm.Yani bırak bence.Okuma yönünü de pek desteklemiyorum fakat şüpheciysen biraz okumalısın.

Aslında beni seviyor fakat daha yeni başladık . 3 ay oldu. Güveniyorum ama konuştukları mesajları okuyacağım.
    Belkide konuşmaz bile. Çünki erkeklerle konuşmasını istemiyorum oda konuşmuyor. Göreceğiz bugün

• Erkeklerle konuşmasını istemiyor musun?Bence hemen kurallara başlamayın yoksa birbirinizden sıkılabilirsiniz.Arkadaşlarımdan biliyorum bazıları anlatıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diamondcukiz

Erkeklerle konuşmasını istemiyor musun?Bence hemen kurallara başlamayın yoksa birbirinizden sıkılabilirsiniz.Arkadaşlarımdan biliyorum bazıları anlatıyordu.

Yok kardeşim biz en baştan konuştuk onu . Benim sevgilimse konuşamaz. Kıskanırım ben. Ki kızda kabulleniyor saten .

• Ha o zaman tamam.Bazı kızlar anlattığım gibi de böyle kuralllardan sıkılıyor

• hocam kusura bakma ama ben o kızı senden önce tanıdım ve sevdim o kız benim hakkım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertyui

hocam kusura bakma ama ben o kızı senden önce tanıdım ve sevdim o kız benim hakkım

Şöyle düşün eski kocan seni hala seviyor ve peşinde.Bulsa tartışmanızda. Dolayı ölebilirsin.Bunun gibi olaylardan yüzlerce kadın öldü

• quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

3 aydır cıktığım bi sevgilim var. Seviyoruz birbirimizi. Fakat bu kızın 6,7 ay önce ayrıldığı bi oğlan vardı. 3 ay çıkmış onlarda ama yürümemiş. Sonra 6,7 aydır kızla oğlan hiç konuşmamışlar .
    Fakat oğlan kıza dün ' .... Beni tanıdınmı diye ' facebooktan mesaj atmış. Görüldüye bile yapmadım. Kız facebooka sürekli giremiyor günde 1,2 saat felan.
    Oğlanın attığı mesajı silip bişey olmamış gibi devammı edeyim yoksa bırakıyımda ne konuştuklarınamı bakayım merak ediyorum. Siz olsanız naparsınız

Bence silme görüldü bile yapmadığın iyi olmuş bak bakalım kız ne yapacak.
  • Hocam o mesajı okuyup gitmesinden korkuyorsan.

Bence bırak okusun.

Neden mi? O mesajı okumasa bugün.Yarın telefonuna gelir onu okur terk eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kozgavmengen

quote:

3 aydır cıktığım bi sevgilim var. Seviyoruz birbirimizi. Fakat bu kızın 6,7 ay önce ayrıldığı bi oğlan vardı. 3 ay çıkmış onlarda ama yürümemiş. Sonra 6,7 aydır kızla oğlan hiç konuşmamışlar .

Bence silme görüldü bile yapmadığın iyi olmuş bak bakalım kız ne yapacak.

Aynen bende öyle planlıyorum.

@autobahnfaresi

Haklısın , bende onun için duruyorum. Beni seviyorsa kanıtlamış olur. Sevmiyorsa bugün olmasada ilerde gidebilir.

Bu arada kız hala girmedi facebooka bakalım nolacak cok merak ediyorum açıkcası kendimide zor tutuyorum oğlana ben cevap vermemek için

• Adam yalnız kalmış ve "kız yok bari eskileri bir yoklayayım" demiş kendi kendine sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Adam yalnız kalmış ve "kız yok bari eskileri bir yoklayayım" demiş kendi kendine sanırım.

Görsen bide kız dan beter . Bi trip atıyor ki. Eski mesajlarını okudum .

Şimdide attığı mesj şu kıza yani sabah ' ... Beni tanıdınmı?? Tanımasanda olur'

Kızlardan beter trip atıyo oğlan ha

• Eski sevgili meselesi açılmadan kapanması gereken bir meseledir dostum.

Tutup da "öyle bi merak ettim. herşey yolunda değil mi" gibi mesajlarla birbirlerine ucundan ucundan kur yapmaya başlarlarsa direk bitir gitsin.

Biraz empati. Aynı şeyi sen yapsan o ne hisseder. Bunu da düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leidenfrost

Eski sevgili meselesi açılmadan kapanması gereken bir meseledir dostum.

Tutup da "öyle bi merak ettim. herşey yolunda değil mi" gibi mesajlarla birbirlerine ucundan ucundan kur yapmaya başlarlarsa direk bitir gitsin.

Biraz empati. Aynı şeyi sen yapsan o ne hisseder. Bunu da düşün.

Yani mesajı direk sil diyorsun? . Oğlan saten facebook tan ulaşamazsa başka ulaşma yolu sıfır.
    Sileyimmi mesajı? Yoksa oğlana ben sevgilisiyim diyemi cevap vereyim ? Yoksa Ellemiyim kız ne der bakayımmı. İçim içini yiyor saten mesaja cevap vermemek için sinir oldum oğlana

• Neyi bekliyorsun,kıza söyle böyle böyle oldu diye.Sonra çocuğun telefon numarasını al telefon et kız arkadaşıma niye mesaj attın falan diye gider yap.Karşılık verirse çağır bi yere döv,bu kadar.bunu yapman için illa eski sevgilisi olması lazım değil hatta,normal bi erkek kız arkadaşına yazılmak için mesaj atarsa bunu yaparsın.Böyle köşeye çekilip beklemezsin ne olacak diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziyaretci298

Neyi bekliyorsun,kıza söyle böyle böyle oldu diye.Sonra çocuğun telefon numarasını al telefon et kız arkadaşıma niye mesaj attın falan diye gider yap.Karşılık verirse çağır bi yere döv,bu kadar.bunu yapman için illa eski sevgilisi olması lazım değil hatta,normal bi erkek kız arkadaşına yazılmak için mesaj atarsa bunu yaparsın.Böyle köşeye çekilip beklemezsin ne olacak diye.

Bilader saten aklımdan geçenleri söylemişsin ama biz kızla daha yeni başladık. Belki beni aldatıcak. Bilemem bunu. Şu olayda kız oğlana yol verirse güven sağlamış olur. Ha dövme meselesine gelince onu saten yapıcam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ziyaretci298

Neyi bekliyorsun,kıza söyle böyle böyle oldu diye.Sonra çocuğun telefon numarasını al telefon et kız arkadaşıma niye mesaj attın falan diye gider yap.Karşılık verirse çağır bi yere döv,bu kadar.bunu yapman için illa eski sevgilisi olması lazım değil hatta,normal bi erkek kız arkadaşına yazılmak için mesaj atarsa bunu yaparsın.Böyle köşeye çekilip beklemezsin ne olacak diye.

Bilader saten aklımdan geçenleri söylemişsin ama biz kızla daha yeni başladık. Belki beni aldatıcak. Bilemem bunu. Şu olayda kız oğlana yol verirse güven sağlamış olur. Ha dövme meselesine gelince onu saten yapıcam.

neden hep doverim deriz bu konularda. belki çocuk seni kavga esnasında dovecek?

• bence sen kıza söyle face şifresini değiştirsin sana da vermesin. sonuçta güveniyorsun değil mi?
  • RedFalc0n kullanıcısına yanıt
    cocuga mesaj at
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.