Şimdi Ara

Sevgilimle aramdaki durum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler açıktan kastım yani mini tarzi bir seyler giymiyo ama bi tatile gidince bikinisini giyer normal zamanda mini biseyler giymez.Ben namazina karışmiyorum ama boyle giyinip kılmasi tuhaf degil mi sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıl bence feminist imiş.
    Toplumda seni ezmeye falan çalışırsa görürsün. Milletin içinde nal gibi kalırsın. Benden demesi

• HeartOfBonnie kullanıcısına yanıt
    Öyle birisi değil hocam o kadar feminist birisi degil ayarindan biraz fazla sanki feministlik

• podkayfom kullanıcısına yanıt
    BabyFace57 kullanıcısına yanıt
    Normalde mini giyen biri değil ama tatile gidince giyiyo mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P90 -- 20 Ağustos 2016; 13:07:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: P90

Öyle birisi değil hocam o kadar feminist birisi degil ayarindan biraz fazla sanki feministlik

Kardeşim, o zaman neyinden soğudun kızın?
    Söyle de yardımcı olalım.

• Kardeşim emin ol hepimiz feministiz, feminizm kadınlığın üstünlüğünü savunmaz eşitliğini savunur. (Feministler bunu yanlış anlamış)
    Herneyse bana bikini çok ters geliyo dışarı sütyen ve kilotla çıkmakla eş değer bişey ama yinede senin kararın bu arada namaz kılıyo olabilir tanıdıklarım var öyle.
  • podkayfom kullanıcısına yanıt
    Kılabilirde orasi Allah la arasinda ama ne biliyim insan şaşırıyor iste

• Yaşlar kaç hocam

• HeartOfBonnie kullanıcısına yanıt
    Yok hocam soğumadım ama ne biliyim mesela instagrama diz üstu fotoğraf atma dedim en nefret ettigim düşünce dedi hep ayni sey herkes bunu soyluyo falan dedi.Ama seni kiskandircak cildirttcak fotograf koymam dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P90 -- 20 Ağustos 2016; 13:16:21 >
  • ismail58000 kullanıcısına yanıt
    19 hocam

• quote:

Yok hocam soğumadım ama ne biliyim mesela instagrama diz üstu fotoğraf atma dedim en nefret ettigim düşünce dedi hep ayni sey herkes bunu soyluyo falan dedi.Ama seni kiskandircak cildirttcak fotograf koymam dedi

Yol ver gitsin... Daha doğrusu takılacak kız, takıl gitsin evlenmek zorunda değilsin. Sen takılmazsan başkası takılacak. Evlenirken temiz, üsturuplu birini bulursun.
  • P.O.B. kullanıcısına yanıt
    Ama öyle kimseyle takilmamis bir kere opulme durumu falan olmus o kadar oda 2 yillik iliskide yani

• quote:

Beyler açıktan kastım yani mini tarzi bir seyler giymiyo ama bi tatile gidince bikinisini giyer normal zamanda mini biseyler giymez.Ben namazina karışmiyorum ama boyle giyinip kılmasi tuhaf degil mi sizce ?

kardeşim ayrıl gitsin tatilde bikini giyen kızdan hayır mı gelit benim eski sevgilimde giyiyordu ayrıldım şimdiki denize pantolanla giriyor
  • quote:

Normalde mini giyen biri değil ama tatile gidince giyiyo mesela

Hocam sevgili isi neysede evlilikte aile yapilarida paralel olmali ki sonradan sıkıntı cikmasin.Aksi örnekleri illaki vardir ama kızı taniman lazim yani soyle dar pantolon giyme dedigin zaman tamam mi der yoksa cok baski yapiyorsun mu der mesela

• quote:

Beyler açıktan kastım yani mini tarzi bir seyler giymiyo ama bi tatile gidince bikinisini giyer normal zamanda mini biseyler giymez.Ben namazina karışmiyorum ama boyle giyinip kılmasi tuhaf degil mi sizce ?

Kardeş donla mı girsin? Ayrılın bence. Seni eleştirmek için değil üzülme diye diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BabyFace57 kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal karistirmaz diye düşünüyorum ben zaten nerde ne giyeceğimi biliyorum falan der

• Ragnar Lodbrok kullanıcısına yanıt
    Hocam ben giymesin demiyorum ama namazda kiliyorum diyince isler degisiyo iste

• quote:

Ama öyle kimseyle takilmamis bir kere opulme durumu falan olmus o kadar oda 2 yillik iliskide yani

Tamam işte daha 19 yaşında, bir kere öpülmüş devamı gelir üniversitede falan... Saf düşünme ben sana diyim...

Bu arada namaz kılıyorum deyip instagramda diz üstü fotoğraf çekinip, sahilde bikini giymekten çekinmeyen üzerine sen karışma diyen kızdan daha çok korkman gerekir. Yani namusluyum ama gösteririm tarzı karakter bozunması yaşayan, gösteriş meraklısı birisi tesettüre de girse benim için cacıktır. Kızların kısa giyinmesinin tek sebebi dikkat çekmek, bakılmak beğenilmek istemek. Düşün ki kısa etek giyip sürekli orasını burasını örtmekle uğraşan varlıklar bunlar, kafaya bak beyin koşarak uzaklaşmış çoğunda. Kendini sadece sevgilisine veya eşine beğendirmek amacında olan biri niye yapsın ki bunları değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P.O.B. -- 20 Ağustos 2016; 14:20:55 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.