Şimdi Ara

Sevgilinin geçmişi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
6.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cenup

quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

quote:

@ibo83

kanım dondu

hayata nasıl bakıyorsunuz siz
    hayatta mutlu olamazsın

Ben bir erkek olarak,Baska kadın,Kız ile cinsellik hatta öpüşme dahil yapmadım..

Haliyle eşiminde ben gibi namusunu saklamıs korumus..

Arkadasa gidiyorum deyip sevgili dedigi kisinin arabasina binip alkol almamıs birisi olsun istemek beklemek suc mu?

evlendikten sonra naapacaksın ?
    kilit mi vuracaksın

Hangi Din mezheptensiniz bilmiyorum..
    *Hristiyanların Katolik olanları bile namusunu sakliyor (Bakire) ve Evlenecegi kisi ilk tecrubesi oluyor.

*Muslumanlikta durum aynı.haram gunah evlilik oncesi iliski Kadın Erkek icinde.
    Esine Sevigilisine yanlis mesaj atan veya cicek gondereni Hastanelik eden ulkeyiz diye biliyorum demek sizin oldugunuz bolge baya avrupai..

Herkes 2-3 sevgilisi olmus gezmis arabasina binmis hatta iliskiye girmis olabilir sorun degil diyorsunuz yani..

Kusura bakmayın Başkasinin 3-5 mesaj hediye seviyorum diye kandırıp kullanıp kenera attıgı bayanla ben bir ömür boyu evli kalmam,kalamam
    Kadin da erkekte kendi nefislerinden namuslarindan sorumlu.
    Hangi erkek kendisinden once baska erkekle sevismis sex yapmis birini es olarak kabul eder?
    Tek ihtimal zengin olmasi!!

Ornek1) Adam yazmis bizim mahallede sunrof emel diye biri var.
    Full makyaj susleniyor oglan tekmeyi vurunca,Turban tesettur birini buluyor (sevgili) ondan ayrilinca yine acilmis makyaj filan....

Ornek2)Kız hemsire okuldan sevdigi var.Ailesi bunlar kavga edince ayrılınca maddi durumu cok iyi namuslu efendi bizim ev sahibinin ogluyla tanistirmis..
    Evlendiler,evde tek basina kaliyordu (kayin valide baska sehirde) sonuc ne oldu biliyormusun?
    Sosyal medya sayesinde kız tekrar eski sevgilisiyle gorusmeye basladi ve kactı!! Evli bayan Nisanli eski sevgilisine kactı..
    Adamın nisanlı oldugunu ogrenince geride gelemedi "bana buyu haptilar ne yaptigimi bilmiyorum demis!!
    Meger Adam evli oldugunu bildigi halde sohbet gorusmek istemesi cinsellikmis!!
    Allah kimseyi yanlis insanlarla karsilastirmasin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 24 Şubat 2018; 12:26:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

@ibo83

kanım dondu

hayata nasıl bakıyorsunuz siz
    hayatta mutlu olamazsın

Ben bir erkek olarak,Baska kadın,Kız ile cinsellik hatta öpüşme bile yapmadım..

Haliyle eşiminde ben gibi namusunu saklamıs korumus..

Arkadasa gidiyorum deyip sevgili dedigi kisinin arabasina binip alkol almamıs birisi olsun istemek beklemek suc mu?

evlendikten sonra naapacaksın ?
    kilit mi vuracaksın

Hangi Din mezheptensiniz bilmiyorum..
    *Hristiyanların Katolik olanları bile namusunu sakliyor (Bakire) ve Evlenecegi kisi ilk tecrubesi oluyor.

*Muslumanlikta bile oyle.haram gunah evlilkk oncesi iliski Kadın Erkek icinde.
    Esine Sevigilisine yanlis mesaj atan veya cicek gondereni Hastanelik eden ulkeyiz diye biliyorum demek sizin oldugunuz bolge baya avrupai..

Herkes 2-3 sevgilisi olmua gezmis hatta iliskiye girmis olabilir sorun degil diyorsunuz yani..

Kusura bakmasın Başkasinin 3-5 meaaj hediye seviyorum diye kandırıp kullanıp kenera attıgı bayanla ben bir ömür boyu evli kalmam,kalamam
    Kadin da erkekte kendi nefislerinden namuslarindan sorumlu.
    Hangi erkek kendisinden once baska erkekle sevismis sex yapmis birini es olarak kabul eder?
    Tek ihtimal zengin olmasi!!
    Adam yazmis bizim mahallede sunrof emel diye biri var.
    Full makyaj susleniyor oglan tekmeyi vurunca,Turban tesettur birini buluyor (sevgili) ondan ayrilinca yine acilmis makyaj filan....

dostum ben nerdeyim sen nerdesin
    senin kafandaki adamlar 13 yaşındaki kızları alıyorlar işte

namus beyindedir.

ikibacak arasında değil.

sen bile örnek veriyorsun yukarıda.

Evlendiğin kişi bakiye.
    sonra evlendin çocugu oldu

ondan sonra nasıl kontrol edeceksin
    Var mı seni aldatmayacağının başka erkekler görüşmeyeceğinin kanıtı ?

• Arkadasim ben herkes bakire namuslu diye 13-15 yasinda kız alsın evlensin mi diyorum.
    Bende evliyim,ama esimin benden önce baska erkelerle cinsel anlamda iliskisi oldugunu bilsem evlenmezdim..

1) kaymaklı yogurt var.cogu kisi kaymagı sever..
    Sende kaymaklı yogurt diye aliyorsun..birisi,birileri kaymagı yemis..kullanmis

2)Cep telefonu alacagim.internetten buldum.
    Normalde sıfır kapalı kutu olaması gereken beklenilen..
    Peki ya iade edilmis-Teshir ürünü-Tamir görmüs oldugunu bilerek alırmısın? Ben almam...

3)Araba alacaksın..adam 20.000km orjinal degiseni boyası kazası yok demis.
    Fiyati biraz pahalı orjinal ise almazmısın?
    Peki orjinal degilse kilometre oynanmis-tamir degisim gormus-boyalı alırmısın ben almam..
    Bu ornekler daha cogalabilir!!
    senin icin sorun olmayabilir ama cogu erkek icin cok onemli durum..
    Sen namus bacak arasinda degil dersen de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 24 Şubat 2018; 12:49:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadasim ben herkes bakire namuslu diye 13-15 yasinda kız alsın evlensin mi diyorum.
    Bende evliyim,ama esimin benden önce baska erkelerle cinsel anlamda iliskisi oldugunu bilsem evlenmezdim..

1) kaymaklı yogurt var.cogu kisi kaymagı sever..
    Sende kaymaklı yogurt diye aliyorsun..birisi,birileri kaymagı yemis..kullanmis

2)Cep telefonu alacagim.internetten buldum.
    Normalde sıfır kapalı kutu olaması gereken beklenilen..
    Peki ya iade edilmis-Teshir ürünü-Tamir görmüs oldugunu bilerek alırmısın? Ben almam...

3)Araba alacaksın..adam 20.000km orjinal degiseni boyası kazası yok demis.
    Fiyati biraz pahalı orjinal ise almazmısın?
    Peki orjinal degilse kilometre oynanmis-tamir degisim gormus-boyalı alırmısın ben almam..
    Bu ornekler daha cogalabilir!!
    senin icin sorun olmayabilir ama cogu erkek icin cok onemli durum..
    Sen namus bacak arasinda degil dersen de.

eşimin benden önce kimseyle ilişki yaşamasın konusunda sorun yok zaten
    saçma sapan örneklerinde sorun var.

• ibo83 kullanıcısına yanıt
    el değmemiş kız arıyorsan saygı duyarım o senin bakış açın ama sen başkalarına saygı duymuyorsun birde gidip kaymağı yenmiş yoğurt gibi saçma sapan benzetmeler yapıp aklınca aşağılıyorsun. senin gibileri kandıran dikişcileri görünce içimin yağları eriyor...
  • ibo83 kullanıcısına yanıt
    Kaymak dediğin nedir acaba? Kadınlar seks yapınca vücutlarından giden bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz konular gördükçe,okudukça insanın birisine güvenesi,inanası kalmıyor.

Geçmiş geçmişte kalmış denemez. Zor yani bence he şu var gerçekten çok seversin yaşına verirsin yapılan hataları. Bak bu olabilir.

Kimse emin bir dilde konuşmamalı bence. Geçmişi bilmeniz çok zor. Kimse kimin neler yaşadığını en ince ayrıntısına kadar bilemez diye düşünüyorum.

Allah doğru kişileri önümüze çıkarır inşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili durumu varsa illaki bişeyler oluyor. Ben kimseyle hiçbişey yaşamadım diyosan annen sana el değmemiş baksın direk evlen.Yalan söyledi falan hikaye kimse kimseye önceki sevgilimle şunu bunu yaptık diye anlatınca oo eyvallah çok dürüstsün geçmişini önemsemiyorum zaten demez. Sormana gerek yok yani her sevgiliyle bişeyler olur. Seninlede olur. Herkes ilk sevgilisiyle evlenmiyor ya da senelerce sevgili kaldık elini bile tutmadım öpmedim diyemez kimse.

• Ben birakirdim cunku mesele ciddi seninde gecmisi. Onu onunda gecmisi seni ilgilendirir

• Geçmişi önemli değil diyenler şunu düşünmüyor. Zihniyet laçkalaşmış oluyor. Elbette herkes kendi durumuna göre sınırı belirliyor çoğunlukla. Herkes de kendinden düzgün duranı tutucu ya da kendinden aşırı davrananı abartılı buluyor. Örnek verelim:

Madem geçmişi önemli değil, şimdiyi neden önemsiyor o zaman aynı kişiler? Şimdi de arada gitsin istediğiyle birlikte olsun madem. Noldu? Laçka geldi di mi zihniyet çoğu kişiye? Ama bu anlayışı benimseyenler de var. Swinger ilişkiler var mesela.

Kendini evlilik sonrasına saklayanın vefa ve sadakat açısından minimum risk içerdiği kesin bir gerçek. Varsayımsal olasılıkları sıralayarak senaryolar üretmek çok da mantıklı değil.
  • Kızlardaki mantık belli ne halt yersen ye kocana söyleme. Hepsi aynı. Yapsada inkar ediyor. Artık insanlara güvenemiyorsun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.