Şimdi Ara

Sevgilinin geçmişi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
6.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 aylık bi sevgilim var seviyorum gerçekten kızı bende sevdiğine inanıyorum bugün daha önceki bi kaç haftada tanıdığı çocukla sevgili olmadan yaptıklarını öğrendim kıza sordum yok öyle bir şey dedi daha öncede sormuştum benden sonrası beni ilgilendirir diye daha öncesine hakkım yok diye çıkışmadım yalan söylemesinide anlayışla karşıladım sonuçta söylenicek bir şey değil gayet sakince konuştum şuan aramız iyi ne yapmalıyım sizce ?

• Bu tarz konular gördükçe,okudukça insanın birisine güvenesi,inanası kalmıyor.

Geçmiş geçmişte kalmış denemez. Zor yani bence he şu var gerçekten çok seversin yaşına verirsin yapılan hataları. Bak bu olabilir.

Kimse emin bir dilde konuşmamalı bence. Geçmişi bilmeniz çok zor. Kimse kimin neler yaşadığını en ince ayrıntısına kadar bilemez diye düşünüyorum.

Allah doğru kişileri önümüze çıkarır inşallah.
  • geçmiş geleceğin aynasıdır.

neler yaşadığı konusunda yorum yapıp eleştirmek doğru olmaz ama nasıl biri olduğu konusunda güzel ipuçları verir.

bu arada bir defa yalan söyleyen her zaman yalan söyleyebilir, çok tehlikeli, güven çok önemlidir dikkat edin.
  • Benzer bir durumu ben de yaşadım ne öğrendiniz hocam özelse pm de atabilirsiniz tabi konuşmak isterseniz
  • O yalanın ardı arkası kesilmez delikanlı birisi bulmaya bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş farklıdır yalan farklı. yalan söyleyen insan yarın da çok rahatlıkla yalan söyler. ama belki eleman yalan söyledi, onu nereden bileceksin ? git böyle duydum ama sen aksini söylüyorsun geçmişin beni ilgilendirmez yalan söylemen ilgilendirir de. gerekiyorsa da göster kapıyı.
  • Senden sonrası önemli geçmişe ait yalanları yok ise.
    Bırakın bu işleri, aşk meşk yalan işler.
  • ciddi düşünüyorsan evlilik gibi bal gibide öğrenmeye hakkın var bırakın bu ayakları kız dese senden önceki sevgililerimden biriyle yattım birlikte oldum sende bu kızla evlenmeyi düşünüyorsun kabul edebilecek misin? kız sana açık açık anlatırsa sende kabul edersen o ayrı ama yok seni ilgilendirmez sen kimsin vesayre derse o kızdan bir halt olmaz. Kendini kandırmayı bırak kıza da sor merak ettiklerini aldığın cevaplar seni rahatsız ediyorsa ilişkiye devam etme 2+2=4 bu kadar. Ha diyeceksin kolay senin için ama değil bende bir çok şey yaşadım ama işin matematiği budur.
  • Senden once sevismesi garip bir durum degil de yalan soylemesi baya kotu.Vurkaç

• Bir yalan söyleyen bir daha söyler. Giden yine gider vuran yine vurur...

Yerinde olsam doğruyu bir an önce öğrenirdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tarz 10 tane kızı sevgili ayağına kandırıp vurdum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

bu tarz 10 tane kızı sevgili ayağına kandırıp vurdum :)

Pompalıyla mı ?
  • Ortaya atılan idda dedikodu ne?

Kız senden önce cinsel anlamda birseyler mi yapmıs?

Oral-Anal-normal yoldan seks gibi..

Komsumuzun kızı vardı,Konusnayan,Ciddi bir tip.

Arkadasla cikmaya basladilar sevgililer sözde!!

Kız buna gecelikle bornozla ic camasiri ile resim gondermeye baslamis hayatta tahmin etmez yapmaz dersin!!!

Yani internette bir suru ifsa videosu var.

Liseli yasta kapalı (turbanlı) veya olmayanlar..

Oral seks yapiyorlar (aliyor agzina dondurma gibi yaliyor 5-10 dakika)..

Namus gitmesin söz nisanda Anal seks (arkadan iliskiye) girenler bile var.

Kafan rahat olsun diyorsan birak ayril..

Baskasinda her halt yapmis hatta resim video dahi gondermis olabilir.

Erkek istedigini alinca tekme vurmus oda seni bulmus olabiilir..

Nasil telefon alacaksın Herkesin orasini burasini kurcaladigi telefon almaz-Sıfır telefon istersin kapalı kutuda buda ina benziyor!!

*Kac sevgilisi oldu?

*En ileri ne kadar gitti (öpüşme-yalama vb)

*Herhangi bir sevgilisine sexy resim video gonderdimi?

Bunlari ogrenmen gerek ama dogru soylemez

• @ibo83

kanım dondu

hayata nasıl bakıyorsunuz siz
    hayatta mutlu olamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

bu tarz 10 tane kızı sevgili ayağına kandırıp vurdum :)

Tecavüz mü ettin yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

Senden once sevismesi garip bir durum degil de yalan soylemesi baya kotu.Vurkaç

Vurkaç nedir? Tecavüz falan mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: cenup

@ibo83

kanım dondu

hayatta mutlu olamazsın

Ben bir erkek olarak,Baska kadın,Kız ile cinsellik hatta öpüşme bile yapmadım..

Haliyle eşiminde ben gibi namusunu saklamıs korumus..

Arkadasa gidiyorum deyip sevgili dedigi kisinin arabasina binip alkol almamıs birisi olsun istemek beklemek suc mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

quote:

@ibo83

kanım dondu

hayatta mutlu olamazsın

Arkadasa gidiyorum deyip sevgili dedigi kisinin arabasina binip alkol almamıs birisi olsun istemek beklemek suc mu?

"..öpüşme bile yapmadım." diyen birisinin zaten daha önce öpüştüğünü falan zannetmiyoruz.

Namus ne el ele tutuşmaktır ne öpüşmektir ne de bakışmaktır.Bunla alakalı net bir ayrım yoktur , kimse de koyamaz.25-30 yaşındaki bir insan daha önce ilişki yaşamadıysa ve ilk ilişkisini -güya- yine ilişki yaşamamış bir insanla evlilik ile yaşayacaksa büyük ihtimalle birkaç yıla şiddetli geçimsizlikten boşanırlar.İlk kız arkadaşımla evlenmem lazım kafasıyla gittin evlendin diyelim , kadın da senden sıkıldı aldattı boşandınız.E ne olacak şimdi , artık namussuz bir adam olarak ortada mı kalmış oldun ? Kafana mı sıkman lazım ?

İnsan ilişkilerinin her türlüsünde tecrübe gereklidir , arkadaş yapmak için de geçerlidir beraber yaşlanacağın insanı seçerken de.30 yaşında kadar arkadaşı olmayan bir insanın arkadaş seçme ve güvenebileceği birini bulma konusunda ne kadar iyi olacağını düşünüyorsunuz ? Aynı şey bu kardeşimiz için de geçerli , karşı cinsi tanımaya fırsat dahi bulmadan evlenecek ve karşılıklı anlaşmazlıktan evlilik yerle bir olacak.Ya da daha kötüsü kandırıldığında haberi olmadan yaşamaya devam edecek.Vizyon kazanamamış çünkü.

Ayrıca namus denilen şey nikah defterine atılan imzayla garanti altına alınacak bir şey de değildir.Namussuz bir insanı zaten tanıyınca anlarsın.Sevmiş , sevilmiş hiçbir insanı kendince yaptığın tanımlar üzerinden namussuzluk zannı altında bırakma.Benden sana tavsiye.

• Orange. O kullanıcısına yanıt
    Kapkac gibi.

• Noktalama işaretlerini öğretmediler mi birader ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

quote:

@ibo83

kanım dondu

hayatta mutlu olamazsın

evlendikten sonra naapacaksın ?
    kilit mi vuracaksın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.